Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пет Окт 07, 2016 6:37 pm
toprac написа:
Каква федерация ви гони нали са групичка от 15 хейтъра които ръсят л..на по всички форуми как мислите ще застанат тези хора с имената и присъдите си да защитават хобито ?
В грешка си, хейтърите са 4-5 човека, но с по 5 ник-а във форум !
Що е това хейтър : http://www.dw.com/bg/%D1%85%D0%B5%D0%B9%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/a-15319153 Хейтърите: комплексирани нещастници "Хейтъри" - така ги наричат в интернет. Става дума за потребителите, които оставят след себе си дълбока, кална бразда от омраза. Техните фалцетни крясъци свидетелстват за две неща: комплексарщина и необразованост.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пет Окт 07, 2016 6:53 pm
Аз съм обеден, че част от тях ще се чатнат, че неможе да се излагат заради един човек, който в същото време преди ги плюеше ..., но нали знаете, че шило в торба не стои.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пет Окт 07, 2016 7:29 pm
Golden Mask написа:
toprac написа:
Каква федерация ви гони нали са групичка от 15 хейтъра които ръсят л..на по всички форуми как мислите ще застанат тези хора с имената и присъдите си да защитават хобито ?
В грешка си, хейтърите са 4-5 човека, но с по 5 ник-а във форум !
Що е това хейтър : http://www.dw.com/bg/%D1%85%D0%B5%D0%B9%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/a-15319153 Хейтърите: комплексирани нещастници "Хейтъри" - така ги наричат в интернет. Става дума за потребителите, които оставят след себе си дълбока, кална бразда от омраза. Техните фалцетни крясъци свидетелстват за две неща: комплексарщина и необразованост.
Тези пет човека каквото и нареди хореографа това правят....... Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.
adminn Admin
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Нед Окт 09, 2016 7:01 pm
Ето тази експедиция е едно начало на диалог с институциите за уреждане на статута на търсачите в България.
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пон Окт 10, 2016 10:50 am
Тези пет човека лаят и прюят от години, а нещата не стават с плюене, а с говорене и обсъждане. Те нека си плюят, а като променят закона без да има представител на търсачите ще хлъцнат. Има една подробност обаче, тези не са тъсачи отдавна, а са само търговци на всичко ...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пон Окт 10, 2016 9:46 pm
Известните на нас VIP "търсачи" излезе че са продавачи
adminn Admin
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Вто Окт 18, 2016 9:57 pm
Ние се караме помежду си, а в това време се обсъжда промени в закона. Имаме метакдетектинг гражданска федерация, която я няма в това обсъждане. Да не стане мяууу ... и хората да питат след това ама защо ...
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Вто Окт 18, 2016 10:41 pm
От април 2016 г.федерацията по металдетектинг не предприема никакви стъпки по въпроса макар и неадекватни и тъкива няма.В момента са важни клипове и полигони закона ще ги изчака. Търсачите трябва да и поискат сметка за това бездействие .Маи вече е късно за каквото и да е.
satir Легионер
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Вто Окт 18, 2016 11:13 pm
Боже,боже...на къде отива металдетектинга в България,боже? Който ме познава ще потвърди,че бях първия който помисли за обединение на всички които практикуват това хоби.Много преди да се появи федерацията. Уви, още тогава когато организирах първата сбирка в Пазарджик останах разочарован. Всички бяха под страх и чакаха какво ще стане....нищо не стана.Събрахме се една шепа народ. След време се регистрира федерацията.Зарадвах се защото идеята ми намери своето решение.Станах член и винаги съм я защитавал докато в един момент ръководството не реши водено от лични облаги да вкарва хобистите в политиката.Това ми дойде в повече и напуснах редиците й. След това дойде новото летоброене когато се учреди бургаския клуб.Тъй като там се оказа,че всички са ,,ние можещите,водени от незнаещите"с времето изместиха и извзеха ръководството на федерацията и всичко се обезличи.Започна да тече една помия по форумите където вече не искам нито да пиша нито да давам съвети.Само се чудя как можаха пък точно в Бургас да се пръкнат толкова можещи?Всички други са мишки, невежи и всеки апарат трябва да бъде пречупен през призмата на бургаската почва. В момента се всява конфронтация на всички нива между колегите.Започвам да се замислям,че всички подстрекатели са интегрирани куки.Защо е нужно това разцепление точно сега когато имаме най-голяма нужда от обединение федерацията е тази която започна да се самоизолира и капсулира. Омръзна ми да пиша.Аз определено вече съм единак.На всички колеги желая много здраве и късмет.Всичко друго следва тези две неща.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Вто Окт 18, 2016 11:30 pm
Много си прав колега "satir" , и аз съм им писал за вредите от разединението , но ме оплюха и то Бургаската група.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Вто Окт 18, 2016 11:38 pm
satir написа:
Боже,боже...на къде отива металдетектинга в България,боже? Който ме познава ще потвърди,че бях първия който помисли за обединение на всички които практикуват това хоби.Много преди да се появи федерацията. Уви, още тогава когато организирах първата сбирка в Пазарджик останах разочарован. Всички бяха под страх и чакаха какво ще стане....нищо не стана.Събрахме се една шепа народ. След време се регистрира федерацията.Зарадвах се защото идеята ми намери своето решение.Станах член и винаги съм я защитавал докато в един момент ръководството не реши водено от лични облаги да вкарва хобистите в политиката.Това ми дойде в повече и напуснах редиците й. След това дойде новото летоброене когато се учреди бургаския клуб.Тъй като там се оказа,че всички са ,,ние можещите,водени от незнаещите"с времето изместиха и извзеха ръководството на федерацията и всичко се обезличи.Започна да тече една помия по форумите където вече не искам нито да пиша нито да давам съвети.Само се чудя как можаха пък точно в Бургас да се пръкнат толкова можещи?Всички други са мишки, невежи и всеки апарат трябва да бъде пречупен през призмата на бургаската почва. В момента се всява конфронтация на всички нива между колегите.Започвам да се замислям,че всички подстрекатели са интегрирани куки.Защо е нужно това разцепление точно сега когато имаме най-голяма нужда от обединение федерацията е тази която започна да се самоизолира и капсулира. Омръзна ми да пиша.Аз определено вече съм единак.На всички колеги желая много здраве и късмет.Всичко друго следва тези две неща.
Проблема на Бургазлерията, е че в тяхното примитивно съзнание идеята за бизнес е основана на осиране и оплюване на който и каквото дойде с цел те и техните дрънкулки да блеснат. Не си дават сметка обаче, че изпражненията плющят на всички посоки и никой не остава на сухо. Цяла България направиха за смях и съжаление.
А народа е казал - Който копае гроб другиму сам пада в него.
Къде си бре дядо Алеко да видиш великия Бай Ганъо потънал в сянка и забвение.
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Вто Окт 18, 2016 11:39 pm
vanbg написа:
Много си прав колега "satir" , и аз съм им писал за вредите от разединението , но ме оплюха и то Бургаската група.
Имеет си хас - казват руснаците.....
vanbg Консул
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Вто Окт 18, 2016 11:58 pm
Георги Чаушев написа:
vanbg написа:
Имеет си хас - казват руснаците.....
Две убав нема - балканска поговорка.
satir Легионер
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 4:38 am
Това е типичен български синдром.Всички в тази държава като индивидуалност сме златни,нокогато трябва да се прави колектив сме на боклука фурдата.Всеки претендира за лидерство,всеки е с претенции за всезнаещ и всеможещ и настъпва разцепление.Вижте колко алтернативни организации се създадоха от политиката та до църквата.Това качество е заложено в чипа ни и няма оправия.
adminn Admin
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 9:16 am
satir написа:
Това е типичен български синдром.Всички в тази държава като индивидуалност сме златни,нокогато трябва да се прави колектив сме на боклука фурдата.Всеки претендира за лидерство,всеки е с претенции за всезнаещ и всеможещ и настъпва разцепление.Вижте колко алтернативни организации се създадоха от политиката та до църквата.Това качество е заложено в чипа ни и няма оправия.
Най-лошото, е че накрая хората говорят в множествено число ... защото има поговорка, че когато се бориш със свиня, няма начин да не се изкаляш!
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 12:02 pm
adminn написа:
satir написа:
Най-лошото, е че накрая хората говорят в множествено число ... защото има поговорка, че когато се бориш със свиня, няма начин да не се изкаляш!
Народната мъдрост е изкривена и сега звучи така;
Хората по паспорта посрещат и по Бургас изпращат.....
colin96 Консул
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 3:55 pm
Струва ми се в последно време и с последните постове по различни теми, че съм в един друг форум. И който поради причините по долу аз (а и други колеги) , почти спряха да посещават. Имам просто един апел към всички. Нека да пишем по темите, и да спрем да се обсъждаме един с друг, да спрем да се оплюваме, защото и тук нещата тръгват на недобре. Просто това не води до нищо хубаво. Съжалявам, че в момента и аз не съм по темата.
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 5:38 pm
colin96 написа:
Струва ми се в последно време и с последните постове по различни теми, че съм в един друг форум. И който поради причините по долу аз (а и други колеги) , почти спряха да посещават. Имам просто един апел към всички. Нека да пишем по темите, и да спрем да се обсъждаме един с друг, да спрем да се оплюваме, защото и тук нещата тръгват на недобре. Просто това не води до нищо хубаво. Съжалявам, че в момента и аз не съм по темата.
Колега пропускаш нещо важно. Тука не става дума за оплюване, но за факта че другите "колеги" с поведението си може да причинят забрани и ограничения за привържениците на хобито. Кой държавник ще защити интересите на хора които не разбират какви са им интересите на първо място? Докато не спрат да хапят и да лаят и вземат, че седнат да разговарят като нормални хора не виждам как управляващите ще ни вземат на сериозно. А и за какво? Бургазлерията са издигнали собствените си интереси над интересите на всички останали и заслужават всеки укор за това.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 5:43 pm
Че тя тази федерация от години не е на търсачите а на определен кръг хора , те формираха днешното и реноме и я облякоха във тези жалки и смешни дрехи. Все пак постигнаха това че във много западни форуми и фейсбук групи я наричат "Театралната организация" тоест разсмива и забавлява търсачите ,какво сериозно нещо очаквате да излезе от нея ? Със своите действия,бездействия,подигравки и обиди към търсачите,анти реклами и плюене тя сама се самоуби. Сега от дъното обвиняват всеки и всички за тяхното падение.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 6:19 pm
colin96 написа:
Колега - много си прав и аз също пледирам да не се превръщаме в хейтърски форум. Нека пишем за металотърсачи, но тази текущата тема е много важна, защото нещата не отиват на добре.
colin96 Консул
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Сря Окт 19, 2016 8:23 pm
Абсолютно съм съгласен с всички и повече няма да коментирам по този тема, но след всички снимки на тави, коментари разни и не знам си какво, ясно се вижда, че и в този форум има хора, които се подведоха по техните опити за нападки и провокация и започват да се държат по този начин и те. И това, че сами се били капсулирали и т. н. не е далеч времето да се случи и тук. Значи досега като хвърляха лай. а по нексусите, по пинпоинтерите и по маските, дай сега и ние от тоя форум, да започнем да отвъщаме със същото. Малко по сериозно. Темата наистина е важна за всички, и това лаене няма да доведе до нищо хубаво. Това е всичко и повече няма да отговарям и коментирам. Хубава вечер на всички.
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пет Окт 28, 2016 9:38 pm
Много интересна статия има във вестник Черноморски Фар споменава се за им----ри и за трафик на антики също и за списъци с имена на търсачи в полицията откъде ли ги имат тези имена ?
adminn Admin
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пет Окт 28, 2016 10:20 pm
Дай линк.
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Пет Окт 28, 2016 10:38 pm
adminn написа:
Дай линк.
Няма линк виж го във форума на "търсачите" даже пишат че статията е тяхна а темата е Една публикация на ---- в Черноморски ФАР Жалък напън за малко презтиж ама маи са платили на портиера место на гл.редактор
adminn Admin
Заглавие: Re: Разрешителен режим за металотърсачи Съб Окт 29, 2016 8:15 am
До като се наиграят ще променят закона и ще изпатиме.