Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Сря Авг 24, 2016 5:56 pm
Golden Mask написа:
Най-интересното е че БНФМ стояла зад прословутите не комерсиални тестове, се изказват някои клоуни, тези тестове били правени от търсачи които имали опит и всички ги знаели ( в Бургаското РПУ само ).
Владо, има една приказка: ОТ СТАР ДОСТ (приятел) ДУШМАНИН НЕ СТАВА , И ДА СТАНЕ НЕ МУ ОТИВА .По горният пост никак не ти отива на името което имаш сред търсачите
adminn Admin
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Сря Авг 24, 2016 6:19 pm
drujba6 написа:
Golden Mask написа:
Най-интересното е че БНФМ стояла зад прословутите не комерсиални тестове, се изказват някои клоуни, тези тестове били правени от търсачи които имали опит и всички ги знаели ( в Бургаското РПУ само ).
Владо, има една приказка: ОТ СТАР ДОСТ (приятел) ДУШМАНИН НЕ СТАВА , И ДА СТАНЕ НЕ МУ ОТИВА .По горният пост никак не ти отива на името което имаш сред търсачите
Прав си ама не бъркай търсачи с прекупвачи!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Сря Авг 24, 2016 8:12 pm
www.mdetectors.com написа:
Вече няма балъци, дето се вързват на врели некипели.
Ми да затваряме фабриките тогава, че като гледам как всичко е едно и също с различни кутийки на кого да продадем като няма балъци.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Сря Авг 24, 2016 8:41 pm
Тествал съм почти всички апарати от видеото и мога да кажа че са представени възможно в най-лоша светлина , тоест теста не е коректен поне аз така мисля.
Рис Консул
Заглавие: В добото старо време Чет Авг 25, 2016 7:15 pm
засичаме и центираме точно с рамка 1,3 по 1,3 метра слаб, но отчетлив сигнал.С 3,6 килохерцова ,,барната '' бандурка-грундарка с 27 см сонда ,,омитаме '' терена в радиус 1,5 метра от центъра на сигнала, няма нищо друго.Бандурката доста слабо хващаше сигнала.Изкопаваме го-беше парче олово с площ колкото кибритена кутия и половина на дълбочина 30-35 см.Въздушно бандурката го губеше на 65-70 см ! Това е високо проводимата почва по видинско. По този регион ,,Spectra V3 '' дори на 2,5 килохерца реве фалшове като серенгьолска мечка, а BBS технологията на MINELAB пълни шортите догоре ,дори при ниска влажност на почвата !А вие си правете полигони и си тествайте...
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Чет Авг 25, 2016 11:43 pm
Рис написа:
засичаме и центираме точно с рамка 1,3 по 1,3 метра слаб, но отчетлив сигнал.С 3,6 килохерцова ,,барната '' бандурка-грундарка с 27 см сонда ,,омитаме '' терена в радиус 1,5 метра от центъра на сигнала, няма нищо друго.Бандурката доста слабо хващаше сигнала.Изкопаваме го-беше парче олово с площ колкото кибритена кутия и половина на дълбочина 30-35 см.Въздушно бандурката го губеше на 65-70 см ! Това е високо проводимата почва по видинско. По този регион ,,Spectra V3 '' дори на 2,5 килохерца реве фалшове като серенгьолска мечка, а BBS технологията на MINELAB пълни шортите догоре ,дори при ниска влажност на почвата !А вие си правете полигони и си тествайте...
Преди няколко години се наслушах на приказки относно Перегрузката. Оруденото, че оруденото, ами паветата, че и черния пясък и какви ли не тъпи съпер трудни условия все едно всичките антики за вадене са само там. И така пуснахме модела МП, който не бръсне оруденото за слива и какво от това. 99% от света не ги интересува оруденото дето се тръби из България.
Сега ще е наред проводимоста по Видинско.
За какво иде реч?
Приятелю, света на металотърсачите не се върти около отделни малки региони където проблемите са по особени, но около болшинството от почвите на които над 95% от населението на тая планета използва детектори.
Хората си правят тестове в опит да разберат нещо повече за техниката с която разполагат. Лошо е, че тестовете много често се използват от мошеници за промоция на собствените им интереси и безкрайно его.
topones Новобранец
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Пет Авг 26, 2016 11:16 am
На такива тестове вече е модерно победитела да пие една Метакса да седне в тавата и някои да му усмуче златната бучка НО само веднъж защото от веднъж п... не се става.На следващите такива тестове ще дам награда една солница от далечният битак две вилици и пакет салфетки е малко са но са от сърце.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Пет Авг 26, 2016 2:20 pm
Вчера бях по този раьон заедно с археолизи от музея /истински археолози/ и доста ни намокри дъжда, но така или иначе мернах почвата - тя е супер тежка и имам чувството, че това не само там, но в целия регион. Там си е само за пулс-индукционен металотърсач. Ако пускаш ВЛФ и го сравняваш с пулс-индукционен е все едно да пуснеш по черен път - супер пистов мотор и Кобровец и да направиш извода, че Кобровеца е по-добър. Ако говорим за мотор за черен път е по-добре да си вземеш KTM, а не Кобровец Да си дойдем на думата: Ако си на толкова тежка почва работи с:
- Golden Mask Deep Hunter - Minelab GPX 4500 - Garrett ATX - Tangra Pulse Force
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Рис Консул
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Съб Авг 27, 2016 7:25 pm
" Вчера бях по този раьон заедно с археолизи от музея /истински археолози/ и доста ни намокри дъжда, но така или иначе мернах почвата - тя е супер тежка и имам чувството, че това не само там, но в целия регион. Там си е само за пулс-индукционен металотърсач. Ако пускаш ВЛФ и го сравняваш с пулс-индукционен е все едно да пуснеш по черен път - супер пистов мотор и Кобровец и да направиш извода, че Кобровеца е по-добър. " -моля, уточнете по кой регион-видинско или бургаско?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Съб Авг 27, 2016 7:51 pm
Имам в предвид Бургаско. Толкова тежка почва има по Белоградчишко и по Пернишко и затова по Пернишко ще правим нов полигон, близо до любимия ти Вискяр, ще те водя, ти си стар фен на полигоните.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Рис Консул
Заглавие: Re: Тестове на 17 детектори с различни цели в земята Съб Авг 27, 2016 8:17 pm
ще те водя -благодаря предварително, но се сетих, че на полигона трябва да присъства и каса бира- за ускорено ,,стареене и хомогенизиране " на полигона...