Заглавие: И блага,и горчива-но истинска..... Пет Сеп 18, 2015 2:40 pm
Дори и по-страничен участник,като мен,без усилия би схванал,че близо месец време,тук благи приказки не е имало.... Браво на колегата-администратор и модератор,който сам скочи на онзи рисков терен!
Не си само ти впечатлен браво на админстрацията че почистиха боклука хейтърите вече хептен изтрещяха почнаха сами да създават профили и да пишат от тях нормална реакция на слаби хора и всички видяха истинската същност и цел на тези ................... кои би се вързал на такива палячовци целящи само събирането на членски вноски . форумът и вече е чат канал
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: И блага,и горчива-но истинска..... Нед Сеп 20, 2015 6:54 am
Бонончев, ако намекваш и за участници като мен, то аз конкретно и ясно преди месеци заявих защо изгубих желание да пиша в този форум. Причините са, че собствениците на форума не искат да се вслушат в конструктивните ми предложения, едно от които беше да се премине към някоя модерна софтуерна платформа за интернет-форум, защото тази, която ползват, е морално остаряла. Нежеланието им да се развива форума за мен е много странно и говори на какво ниво са маркетинговите им разбирания. Тук е моментът да уточня, че нямам нищо против търговската им дейност, даже се радвам, че са официални представители на почти всички реномирани компании, защото само това е начинът за борба с китайските ментета и недобросъвестните продавачи. Затова отново ще отправя апел към собствениците - положете съществени усилия за модернизиране и развиване на форума, защото само по този начин може да привлечете нови, интелигентни хора и съответно да увеличите продажбите на оригинални детектори, защото много от тях ще искат да се захванат с това хоби.
Редактирана...
adminn Admin
Заглавие: Re: И блага,и горчива-но истинска..... Нед Сеп 20, 2015 8:45 am
Ако изключим смяната на софтуера кажи какви точно предложение имаш и ще ги обсъдим и направим. Софтуера е един от най устойчивите и добре работещи има възможност да се добавят отделни страници към форума и така нататък.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Бонончев Новобранец
Заглавие: Re: И блага,и горчива-но истинска..... Нед Сеп 20, 2015 8:56 am
Сельо Бангиев написа:
Бонончев, ако намекваш и за участници като мен, то аз конкретно и ясно преди месеци заявих защо изгубих желание да пиша в този форум......
Колега,не съм имал предвид теб,но доколкото имам представа,човек с твоята компетентност и висок потенциал би бил желан във всеки форум.
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: И блага,и горчива-но истинска..... Нед Сеп 20, 2015 9:24 am
adminn написа:
Ако изключим смяната на софтуера кажи какви точно предложение имаш и ще ги обсъдим и направим. Софтуера е един от най устойчивите и добре работещи има възможност да се добавят отделни страници към форума и така нататък.
Колега, не искам да влизам в спор, но платформата, която използвате, отдавна е излязла от употреба. Бих препоръчал IP Board, която е най-модерната и функционална платформа, но е платена. Ако не ви се дават пари за IP Board, мога да ви препоръчам Simple Machines, който е безплатен.
Относно другите предложения :
- Премахване на раздел "купувам-продавам", този раздел е супер дразнещ и досаден, особено обявите на изкукалия "инженер" Войнов. Ако някой иска да си продава бангията, има си специализирани сайтове за това, например бившия "Продавалник".
- Реконструкция на секциите на форума, например премахването на секция "Viking", в която на практика никой отдавна не пише, а и на практика тази марка никой у нас не я ползва, като за сметка на това добавим секция "АКА". Секции, свързани с история и археология също нямат място във форума, защото така неминуемо създаваме съмнението, че тук сме имaняpи под прикритие.
- Светльо нека си наеме професионален снимач и водещ, владеещ книжовен български, които да правят професионално представяне на всички детектори, които магазин "Империо" предлага. Живеем в 21 век и е несериозно да се пускат тук аматьорски клипчета, при които лявата ръка държи детектора, а дясната снима с джиесема и някой зад кадър ти плямпа общи приказки на софийски диалект в стил " ше пуснеме, ше настроиме".
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Нед Сеп 20, 2015 5:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
За секция на АКА е прието и още следващата седмица ще бъде факт. Софтуера е инсталиран на сървъра и не може да бъде променен защото ползваме особено на платформа.
Много добри предложения - внимателон ще ги обмислим. Секцията за нумизматика, защо да не стои? Който иска да пита нещо и да си пише.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Бонончев Новобранец
Заглавие: Re: И блага,и горчива-но истинска..... Чет Сеп 24, 2015 9:13 pm
"Препоръчвам ти всички турмалини да ги събираш, все ще се видим и ще ги прегледам,за да ти отделя тези ,които търсят бижутерите за апликация по бижутата. Метеоритът съм го пратил на един марсианец, да види от тяхната планета ли е дошъл".
Бонончев Новобранец
Заглавие: Re: И блага,и горчива-но истинска..... Чет Сеп 24, 2015 10:26 pm
[quote="Бонончев"]"Препоръчвам ти всички турмалини да ги събираш, все ще се видим и ще ги прегледам,за да ти отделя тези ,които търсят бижутерите за апликация по бижутата. Метеоритът съм го пратил на един марсианец, да види от тяхната планета ли е дошъл".
Вече цял час и десет минути се "ширя сам на този терен" Никой ли не го усеща и като негов терен?.................. Ако е така,аз съм до тук! Здраве и късмет на всички колеги от всички форуми!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: И блага,и горчива-но истинска..... Чет Сеп 24, 2015 10:45 pm
Колега, както казахме тук хейтърите са нежелани, а ти все ръчкаш и въртиш ... айде молим интригите другаде. Напиши един пост за металотърсачи, другото го остави за бг мама!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!