Заглавие: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Вто Юли 07, 2015 4:43 pm
Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.
БАТСЗМ с подкрепата на БГ-ДРАГА, MDETECTORS®BG, GOLDEN MASK ,ЯЗОН ГОЛД,GOLDPRO, спонсори , фенове и приятели организира национална сбирка на всички фенове и почитатели на хобито. Мероприятието ще се проведе в планиското градче Доспат в местността „Събора” край язовир "Доспат" на 01 август 2015 г. Етапните състезания ще бъдат следните. 1.Състезание с легенчета по категории,мъже,жени и деца. 2.Състезание с металдетектори в затворено пространство/скрити определен брой метални плочки/. 09,30-Откриване на събора 10,30ч. - Записване за участие в състезанието по промиване на злато с легенче на категории, мъже, жени и деца. Всички участници ще получат рекламна фанелка на БАТСЗМ. Участие свободно. 13.00ч. - Зписване и участие в състезание с различни видове и марки металдетектори в затворено пространство. Участие свободно.
ПРОГРАМА НА СЪБОРА
Петък 31.07.2015г.
Пристигане,оформяне на лагера и местата за състезанията,както и други организационни мероприятия.Посрещане на първите пристигнали участници в събора,свободно време.
Събота 01.08.2015г.
09,30-Откриване на събора
10,15ч. – Раздаване новия 5-ти брой на списание Imperio.bg и купон за магазин Клондайк на всички присъстващи до изчерпване на количеството. Подарък от MDETECTORS®BG по случай 10-годишнината им.
10,30ч. - Записване за участие в състезанието по промиване на злато с легенче на категории, мъже, жени и деца. Всички участници ще получат рекламна фанелка на БАТСЗМ. Участие свободно. 11,00ч. - Начало на състезанието. 12.00ч. - Край на състезанието и награждаване на победителите с медали и грамоти. 13.00ч. - Зписване и участие в състезание с различни видове и марки ВЛФ металдетектори в затворено пространство. Участие свободно. Всички участници, които ще се състезават с мегалотърсачи от марките Fisher и Teknetics ще получат безплатна книга "ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ" от единствения официален представител на марките за България MDETECTORS®BG 13.30ч. - Начало на състезанието. 15,00ч - Край на състезанието,обявяване на победителите и награждаване с грамоти ,медали и 1бр.металдетектор GM1+ UK Edition
16,00ч - Провеждане на томбола с предметни награди,предоставени от: MDETECTORS®BG, GOLDEN MASK, ЯЗОН ГОЛД, КОЛЕВ и КО ООД-Монтана, Форум Бг-Драга,Gold Pro и други. - 1 брой металотърсач GM1+ UK Edition - предоставен от GOLDEN MASK– участници – членове на БАТСЗМ с пратен членски внос за 2015г. - 10 книги „Търсене на самородно злато с ВЛФ металотърсач“ осигурени от MDETECTORS®BG- участие свободно.
17,00ч. - Свободно време.
Неделя 02.08.2015г.
10,00ч. - Почистване на мястото от битови отпадъци. 12,00ч. - Закриване на събора. За допълнителна информация с БАТСЗМ – 0888654620,0876130369,0893747438-Кирил Стаменов
За тези които искат да си правят резервации относно спане и на са на палатки може да звънят на тези телефони на визитната картичка и да споменават че са за събора на БАТСЗМ на 1 август.
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Пет Юли 17, 2015 10:10 pm
Както всички събори направени от вас и този ще е на най високо ниво затова цялата група ще сме там за едно истинско преживяване.Браво че сте номер едно и че ви има. п.п. Специални адмирации на Владо Лилов и дано още производители да се пресъеденят към тези уникални събори на БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Нед Юли 19, 2015 5:16 pm
mitev написа:
Както всички събори направени от вас и този ще е на най високо ниво затова цялата група ще сме там за едно истинско преживяване.Браво че сте номер едно и че ви има. п.п. Специални адмирации на Владо Лилов и дано още производители да се пресъеденят към тези уникални събори на БАТСЗМ
Съборите стават все по големи и по големи нека си пожелаем е един ден да са големи колкото събора в рожен
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 22, 2015 6:25 pm
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 22, 2015 7:35 pm
Колеги, не правете резервация в хотел ПАНОРАМА гр. Доспат. Сега да обясня и казуса. Преди 7-8 дена резервирах апартамент и двойна стая в този хотел за 01.08.15г. за една нощувка, днес ми звъни телефона и господина който ми прие резервацията започва да ми обяснява как му пристигала група и трябвало да се откажа от апартамента. Естествено моята реакция / не груба / беше че не е коректно , на което той отговори с думите - анулирам ви резервацията. Не се учудих много защото все пак живеем в България , но защо трябва да се случват така нещата. Накрая може и само за деня на състезанието да дойда , но ще съм там. Яд ме е че другото семейство само за ден няма да се дигнат до Доспат.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 22, 2015 7:48 pm
В такава ситуация е трябвало поне да ти предложат на половин цена нощувка по друго време, колкото да отбият номера, но така е в България. Аз мислех да мина без резервация и директно да наема стая.
vanbg Консул
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 22, 2015 8:42 pm
van_helsing написа:
В такава ситуация е трябвало поне да ти предложат на половин цена нощувка по друго време, колкото да отбият номера, но така е в България. Аз мислех да мина без резервация и директно да наема стая.
Ние се организирахме семейно да посетим събора , а и другото семейство е с дете и е по добре да сме сигурни къде ще нощуваме. Ако бяхме само мъже е без значение. Пиша в тази тема за да предпазя и други колеги от разочарование.
mitev Новобранец
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Чет Юли 23, 2015 12:31 pm
Ми така е търсачите вече знаят коя е тяхната организация и коя е най-голямата такава в България.Уникални събори на БАТСЗМ с интересни игри и награди другите сходни организации да се учат как се прави един истински събор а не да се чудят искат ли т.представители вносители и производители или не ги искат и да пишат че наградите по съборите не било професионално отношение към търсачите сега да се молят на всеки по отделно да ги уважи с присъствието си което като гледам маи не се получава.Пожелавам на БАТСЗМ все така да ни събира и обединява около тяхната кауза и съборите ни да стават с всяка година все по големи и интересни.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Съб Юли 25, 2015 9:56 pm
Най-важно е съборите да стават по-големи. Ние сложихме началото на съборите в България и сега независимо кой ги организира ние се радваме, защото това е продължение на нашето дело! Всички са добре дошли!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Нед Юли 26, 2015 5:54 am
www.mdetectors.com написа:
Най-важно е съборите да стават по-големи. Ние сложихме началото на съборите в България и сега независимо кой ги организира ние се радваме, защото това е продължение на нашето дело! Всички са добре дошли!
Извинете имам един въпрос ,а на събора в Крайморие на 4/5/6 септември 2015 ще присъствате ли ,и дали ще представите новите модели на Fisher F11,22,44 ???
който търси намира
mitev Новобранец
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Нед Юли 26, 2015 4:23 pm
Нали ще има събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г. в местността „Събора” край язовир "Доспат" там се надявам да ги видим другите събори няма да са интересни и не си струва труда дори да се посещават.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Нед Юли 26, 2015 8:27 pm
mitev написа:
Нали ще има събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г. в местността „Събора” край язовир "Доспат" там се надявам да ги видим другите събори няма да са интересни и не си струва труда дори да се посещават.
Не знам но аз за сега нямам време да пътувам от Варна до Доспат ,та за това питам на Крайморие дали ще ходят и най важно дали ще носят новите модели .Щото тука ми е доста по близо и за 1-2 часа съм там
който търси намира
adminn Admin
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Пон Юли 27, 2015 12:47 pm
mitev написа:
Хубаво е да се ходи на всички събора за да може да се сравняват от Колегита, а те не са глупави и слепи!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adminn Admin
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Пон Юли 27, 2015 6:19 pm
В Доспат БАТСЗМ подготвя солиден навес и подготовките са в разгара си! Благодарим на ВСИЧКИ Колеги, който активно ни помагат!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Вто Юли 28, 2015 10:12 am
nasko75 написа:
Извинете имам един въпрос ,а на събора в Крайморие на 4/5/6 септември 2015 ще присъствате ли ,и дали ще представите новите модели на Fisher F11,22,44 ???
Много станаха съборите, и е доста далеко. F44 ми се вижда много читава машинка. Първите 4 броя бяха капарирани и заминаха, но скоро ще пусна филмче.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Вто Юли 28, 2015 5:51 pm
На участниците в състезанията по металдетектинг в Доспат на 01.08.2015 ще има специални награди осигурени от единственият официалния представител на Fisher и Teknetics за България www.mdetectors.bg На състезателите с Fisher и Teknetics ще има специални награди. НОСЕТЕ СИ МЕТАЛОТЪРСАЧА!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Вто Юли 28, 2015 6:11 pm
nasko75 написа:
Много станаха съборите, и е доста далеко. F44 ми се вижда много читава машинка. Първите 4 броя бяха капарирани и заминаха, но скоро ще пусна филмче.
Дано да е сполучлив модел F44 ,понеже и аз съм се навил за него .А щом са купени вече четири уреда ,все един може да присъства на събора в Крайморие на 4/5/6 септември 2015 ,да го видя на живо не на картинки и клипчета .Имам въпрос към вас за раници,шапки,тениски на Fisher на каква цена са понеже както се казва съм Върл фен на марката от години
който търси намира
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Вто Юли 28, 2015 8:00 pm
nasko75 написа:
nasko75 написа:
Дано да е сполучлив модел F44 ,понеже и аз съм се навил за него .А щом са купени вече четири уреда ,все един може да присъства на събора в Крайморие на 4/5/6 септември 2015 ,да го видя на живо не на картинки и клипчета .Имам въпрос към вас за раници,шапки,тениски на Fisher на каква цена са понеже както се казва съм Върл фен на марката от години
За цени на аксесоарите да не говориме, че ще ме хване срам. Ама ще измислим нещо - звънни ми по телефона 0889 197 820
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Вто Юли 28, 2015 8:26 pm
За цени на аксесоарите да не говориме, че ще ме хване срам. Ама ще измислим нещо - звънни ми по телефона 0889 197 820
Все пак искам да притежавам някои от изброените от мен аксесоари ,но щом е толкова страшно напиши ми цените на личниза да не ме стресираш толкова по телефона
който търси намира
consata Новобранец
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Вто Юли 28, 2015 9:59 pm
Що си давате парите за подаръци а не купите един чувал от магазин Всичко по Лев като другите ?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 29, 2015 10:10 am
consata написа:
Що си давате парите за подаръци а не купите един чувал от магазин Всичко по Лев като другите ?
И ти си прав, ама все пак трябва да има някакво ниво а и рекламните неща на Фишер и Технетикс са пратени по настояване на вице-президента на Фърст Тексас /Фишер и Технетикс/ Тим Милори, който е и член на БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 29, 2015 5:39 pm
ВСИЧКИ участници в състезанията по промиване на БАТСЗМ, независимо дали са членове на БАТСЗМ ще получат безплатна фанелка на БАТСЗМ /Фруут от Дъ Лум-доста качествена/
doncholito Новобранец
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 29, 2015 6:49 pm
На участниците в състезанията по металдетектинг в Доспат на 01.08.2015 ще има специални награди осигурени от единственият официалния представител на Fisher и Teknetics за България www.mdetectors.bg На състезателите с Fisher и Teknetics ще има специални награди. НОСЕТЕ СИ МЕТАЛОТЪРСАЧА!!!
Идвайте с Фишерите, не се срамувайте, че ми писна само аз да съм с Фишер, трябва да взема освен всички награди за мене
vanbg Консул
Заглавие: Re Сря Юли 29, 2015 9:51 pm
Понеже имам и Fisher и Deus , мога ли да ги нося и двата и да участвам в търсенето с Deusa същевременно да очаквам и награда от Fisher. Вложил съм в два детектора и остава и да ме дискриминирате.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат Сря Юли 29, 2015 9:56 pm
vanbg написа:
Разбира се носи и двата апарата с който искаш се състезавай. Можеш да дадеш единия на някой колега да търси и да те по равно от наградата му
Понеже имам и Fisher и Deus , мога ли да ги нося и двата и да участвам в търсенето с Deusa същевременно да очаквам и награда от Fisher. Вложил съм в два детектора и остава и да ме дискриминирате.
НОВО!!! Национален събор на БАТСЗМ в Югозападна България 01 август 2015г.-гр.Доспат