Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 10:07 am
Ето ги и цените на новите детектори: http://www.kellycodetectors.com/minelab/#P1 При толкова ниски цени, като се има пред вид фирмата Minelab май че наистина ще са единствено плажна история , но знае ли се може пък да са ги поизпипали що годе като за кумова срама.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 10:57 am
stater написа:
Ето ги и цените на новите детектори: http://www.kellycodetectors.com/minelab/#P1 При толкова ниски цени, като се има пред вид фирмата Minelab май че наистина ще са единствено плажна история , но знае ли се може пък да са ги поизпипали що годе като за кумова срама.
Цените наистина са ниски, и то за Майнлаб! Дано да не са детска разработка, а да са добри поне колкото ф5! Защото дизайна им се супер компактен, и това ги прави много практични! Всеки иска да си го свие и прибере в раницата за секунди, а не да го разглобява на три и после да ти стърчи стика от раницата!
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 12:45 pm
Вече има качени и въздушни тестове на модела Go-Find 40, от които се разбира, че на дълбочина този апарат не е по-добър от ACE 250:
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Вто Апр 07, 2015 10:41 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 12:49 pm
В допълнение, същите колеги правят и една кратка презентация на модела в офиса си:
Също така измерват и работната честота на сондата, която се оказва 7.7 kHz:
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 12:59 pm
Сельо Бангиев написа:
За съжаление, тази апарати изобщо не се оказаха такива, каквито предполагах,затова се извинявам за предишния ми пост тук, но просто бях подведен от една статия на английски, където нещата изобщо не бяха написани ясно. Специално антената не е бежична, както мислех, а пък връзата с IPhone е за някакви съвсем безполезни неща, демек за играчка, ако нещо ти е скучно
Вече има качени и въздушни тестове на модела Go-Find 40, от които се разбира, че на дълбочина този апарат не е по-добър от ACE 250:
Хмм, слаба работа! Да се надяваме на 60-ката да е по добър!
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 1:18 pm
Gandalf написа:
Ако се окаже, че и трите модела са с фиксиран земен баланс, това наистина ще са детски играчки, макар тази сгъваема конструкция да е доста удобна за носене в малка раница и съответно бързо прибиране, ако случайно търсачът чуе обезпокоителен шум
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 2:23 pm
То е ясно и трите модела са с фиксиран грунд.За начинаещи става, но за по-сериозна работа категорично не.60-ката според мен ще е най-много с 1-2 см. по-дълбока от тази на клипа.Което на практика означава ,че няма как с нея да се намерят стотинки, освен при някаква супер случайност.Изключвам плажа де ,защото тя май единствено за там е правена.Ще ми е любопитно да видя дали ще хване 10ст. на 1-2 см. на оруден терен.Ако да, значи все пак са измайсторили нещо.Е колкото да не е без нищо де.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 5:43 pm
Сельо Бангиев написа:
Gandalf написа:
Ако се окаже, че и трите модела са с фиксиран земен баланс, това наистина ще са детски играчки, макар тази сгъваема конструкция да е доста удобна за носене в малка раница и съответно бързо прибиране, ако случайно търсачът чуе обезпокоителен шум
Точно конструкцията е удобна за " дим да ме няма "! Че няколко пати се случи така, и да бягаш и разглобяваш не е много удобно!
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 8:45 pm
То АСЕ 150/250 никой не използва, а този е дори по-слаб от АСЕ 250. Пълна безсмислица от страна на Майнлаб.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 9:16 pm
bakusho написа:
То АСЕ 150/250 никой не използва, а този е дори по-слаб от АСЕ 250. Пълна безсмислица от страна на Майнлаб.
За толкова парички толкова ,то да не си помислихте че като е Minelab и трябва да бърка като MINELAB GPX серия, а пък да струва : GO-FIND 20 • $199.00 GO-FIND 40 • $299.00 GO-FIND 60 • $399.00 Всеки иска така но няма има и хора който си бачкат само по плажа вместо да си вземат АСЕ 150 може и да се пробват с GO-FIND 20 ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ И те не ги правят само за България нали,навън хората не държат толкова на дълбочините а които държат си вземат тежка артилерия за тях не е финансов проблем.Навън повечето от търсачите имат по 2.3,4 и повече уреда
който търси намира
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 9:45 pm
Сельо Бангиев написа:
макар тази сгъваема конструкция да е доста удобна за носене в малка раница и съответно бързо прибиране, ако случайно търсачът чуе обезпокоителен шум
ти пък,къде на двора у село, ше чуеш обеСпокоителен шум....
kompira Новобранец
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 9:51 pm
бобо написа:
Сельо Бангиев написа:
макар тази сгъваема конструкция да е доста удобна за носене в малка раница и съответно бързо прибиране, ако случайно търсачът чуе обезпокоителен шум
Ае остай ти, знайш ли к'ъв злобен комшу имам, само слухти к'ви ги върша у дворУ... готов да ме изпее на който трябва... но май излизаме от темата и ще ни смъмрят...
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Мар 12, 2015 10:02 pm
kompira написа:
бобо написа:
Сельо Бангиев написа:
Ае остай ти, знайш ли к'ъв злобен комшу имам, само слухти к'ви ги върша у дворУ... готов да ме изпее на който трябва... но май излизаме от темата и ще ни смъмрят...
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Пет Мар 13, 2015 8:21 pm
nasko75 написа:
bakusho написа:
За толкова парички толкова ,то да не си помислихте че като е Minelab и трябва да бърка като MINELAB GPX серия, а пък да струва : GO-FIND 20 • $199.00 GO-FIND 40 • $299.00 GO-FIND 60 • $399.00 Всеки иска така но няма има и хора който си бачкат само по плажа вместо да си вземат АСЕ 150 може и да се пробват с GO-FIND 20 ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ И те не ги правят само за България нали,навън хората не държат толкова на дълбочините а които държат си вземат тежка артилерия за тях не е финансов проблем.Навън повечето от търсачите имат по 2.3,4 и повече уреда
На мен първия ми апарат беше АЦЕ 150. Като го знам какви са ми възможностите ми стана много интересно и питам как работи на плаж, защото не съм работил на плаж?
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Пет Мар 13, 2015 8:48 pm
bakusho написа:
На мен първия ми апарат беше АЦЕ 150. Като го знам какви са ми възможностите ми стана много интересно и питам как работи на плаж, защото не съм работил на плаж?
Колега за АЦЕ 150 не мога да ти отговоря щото не съм работил с него ,но за АЦЕ250 съм работил .Не си мислете че плажният детектинг е датска игра ,щото доста уреди се задъхват и там. На серията АЦЕ и е проблем чуването на златото и прибоя демек там където мокрят вълните .И други кусури които си ги знам АЗ
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Пет Мар 13, 2015 11:39 pm
nasko75 написа:
bakusho написа:
Колега за АЦЕ 150 не мога да ти отговоря щото не съм работил с него ,но за АЦЕ250 съм работил .Не си мислете че плажният детектинг е датска игра ,щото доста уреди се задъхват и там. На серията АЦЕ и е проблем чуването на златото и прибоя демек там където мокрят вълните .И други кусури които си ги знам АЗ
И аз не съм ходил по плажовете, но знам че там не е за всеки детектор!
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Сря Май 27, 2015 8:21 pm
вчера купих 60 ката значи нее с фиксиран грунд а е авто трак като при лобото дълбочината няма нищо общо с клиповета
vogelscheuche Новобранец
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Сря Май 27, 2015 8:29 pm
Какво значи, няма нищо общо с клиповете? В положителна или отрицателна насока?
mitev Новобранец
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Сря Май 27, 2015 9:48 pm
Направи един реален клип.
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Чет Май 28, 2015 5:59 pm
vogelscheuche написа:
по дълбок е говоря за 60 тката че такъв имам
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60 Вто Юни 02, 2015 1:53 am
tatoos_dd написа:
vogelscheuche написа:
по дълбок е говоря за 60 тката че такъв имам
Колега ще идваш ли на събора на Камчия тази седмица да го видим що за животно е това .То е ясно че няма да е супер дълбоко, но на плажа предполагам че ще покаже прилични резултати
който търси намира
Нови ниско бюджетни детектори на Minelab Go-Find 20/40/60