Металтърсача е с автоматичен грунд баланс, много подходящ за начинаещи търсачи, лесен за употреба, добра дискриминация, без излични шумове.Закупен преди 1 година от производителя, преди 3 месеца съм го пращал за профилактика.2 години оставаща гаранция.32 см сонда, която е на 3 месецаАпарата е с две честоти на работа 10 и 14 килохерца.Цена 280 лева 0877481299
Mr2faces Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Пет Фев 27, 2015 6:23 pm
280
кирката Консул
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Пет Фев 27, 2015 9:36 pm
колега доволен ли си от пирата ??-питам щото много го хвалят
Око да види,ръка да пипне.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Пет Фев 27, 2015 10:17 pm
кирката написа:
За мен Пирата е номер едно от всички бг детектори. Излизал съм с колеги с такива машини и мога да кажа че наистина си струват парите. Колегата Lav Djoi и неговите авери са с тез машини. Работят там дето моята тояга се грундира над 80. Доста успешно при това. Ае чао.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Mr2faces Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Пет Фев 27, 2015 11:55 pm
кирката написа:
Доволен съм, този апарат го ползваше приятелката ми, но й мина мерака и сега събира прах, не ми е нужен.Аз работя с Multi-freqency, ама един колега иска да му го продавам, а аз още не съм му се нарадвам, както се казва.Цената може да се коригира малко, защото не е с презареждаеми батерий.
[quote="jordan_nenov"][quote="кирката"]колега доволен ли си от пирата ??-питам щото много го хвалят [/quote] За мен Пирата е номер едно от всички бг детектори. Излизал съм с колеги с такива машини и мога да кажа че наистина си струват парите. Колегата Lav Djoi и неговите авери са с тез машини. Работят там дето моята тояга се грундира над 80. Доста успешно при това. Ае чао.[/quote] що стана с клипа с нелката с твоя фишер?
За мен Пирата е номер едно от всички бг детектори. Излизал съм с колеги с такива машини и мога да кажа че наистина си струват парите. Колегата Lav Djoi и неговите авери са с тез машини. Работят там дето моята тояга се грундира над 80. Доста успешно при това. Ае чао.
що стана с клипа с нелката с твоя фишер?
Незнам как е времето при теб, ама при мен невярвам и с Т-72 да мога да мръдна от шосето. Кал брат ми, кал и тиня. Вече нямам търпение да излезна в полето ама сигурно това ще стане след двадесетина дена ако не вали. И ливадите са пълни с вода. Кофти работа.
Sorry за спама, но тежкото въоръжение е в пълна бойна готовност. ..
Йордане само говориш , а това което обеща не го изпълняваш! Чакам те ! И си вдигай тел. , защото не знаеш какво ще ти кажа може да е в полза на теб 3000%.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Съб Мар 07, 2015 10:11 pm
Sorry за спама, но тежкото въоръжение е в пълна бойна готовност. ..
Йордане само говориш , а това което обеща не го изпълняваш! Чакам те ! И си вдигай тел. , защото не знаеш какво ще ти кажа може да е в полза на теб 3000%.
Нека тръгне прясната челядинка. Като дойда да я взема ще ме изведеш малко по полето...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Mr2faces Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Чет Мар 12, 2015 4:20 pm
250
ivaylo.minkov.5 Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Вто Апр 28, 2015 11:04 am
продаден ли е апарата?
kriza Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Чет Апр 30, 2015 3:20 pm