Заглавие: Fisher Gemini3 или Whites TM 808 Нед Фев 08, 2015 9:33 am
Кой ли кантар от двата, ще ми върши по добра работа при средно орудени почви, и как се справят с керамиката, ако може малко помощ
comander Цезар
Заглавие: Re: Fisher Gemini3 или Whites TM 808 Нед Фев 08, 2015 11:09 am
Whites TM 808 от двата е по добър на по ниска чeстота работи ,но трябва да го сложиш на колан ниско доло,за да хваща и по малки сигнали .Понеже горе е само за едро.
Работил съм и с 2-та Фишера има финна настройка положението на бобините и е по добър, а и има колан и се даржи на 30 см от земята.. ТМ808 работи добре като е на положение кухини а не метали... ТМ не е удобно да се даржи на колан
Работил съм и с 2-та Фишера има финна настройка положението на бобините и е по добър, а и има колан и се даржи на 30 см от земята.. ТМ808 работи добре като е на положение кухини а не метали... ТМ не е удобно да се даржи на колан
Колега ти ме хвърли в як размисъл Казваш че ТМ808 е добър само при кухини Но gemini 3 като е с по висока чистота как е на замърсено, тоест засичали доста от боклуците ?
За Уайта не знам,но Фишера няма грундиране на по минерализирано.......Иначе ,където тръгне бая фаща....ма го издържах само три месеца де.....
Колега ако говориш за gemini 3, то тогава как се справяше с по малките боклуци, ловеше ли ги, че то това е много важно ? Защото си мисля че ТМ808 щом е с по ниска честота, ще е по добър на замърсено, няма да засича повечето от боклуците
колега: цяла тема има "приемник предавател" голяма част от коментарите там са въздух под налягане, но пък е хубаво че имаме грамотни хора тук в Бг. които правят такава техника която не отстъпва по нищо на вносните! разпитай вещите в занаята, да ти обеснят какво означава "компенсатор"