Заглавие: Обекти за фотографиране Пет Фев 06, 2015 11:28 am
Колеги, тъй като имам една мания - фотографията и постоянно обикалям из България, искам да ви попитам за обекти, които да са запазили видимо формата си (примерно зидове, църкви, колони, стени, камъни с инклинации по тях и т.н.) Живот и здраве, ако събера още материали, догодина ще правя изложба по темата.
Предимно ме интересуват обекти в района на област Стара Загора до Кърджали. Почти всички останали съм ги хванал на лента.
Благодаря преварително!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Обекти за фотографиране Пет Фев 06, 2015 12:36 pm
Град Ивайловград-вила Армира, Римския мост.
ProvideR Новобранец
Заглавие: Re: Обекти за фотографиране Пет Фев 06, 2015 12:51 pm
borislav123 написа:
Град Ивайловград-вила Армира, Римския мост.
Вече бях там! Уникално е!
comander Цезар
Заглавие: Re: Обекти за фотографиране Съб Фев 07, 2015 12:42 am
ProvideR написа:
Колеги, тъй като имам една мания - фотографията и постоянно обикалям из България, искам да ви попитам за обекти, които да са запазили видимо формата си (примерно зидове, църкви, колони, стени, камъни с инклинации по тях и т.н.) Живот и здраве, ако събера още материали, догодина ще правя изложба по темата.
Предимно ме интересуват обекти в района на област Стара Загора до Кърджали. Почти всички останали съм ги хванал на лента.
Благодаря преварително!
В странджа снимал ли си ?
adminn Admin
Заглавие: Re: Обекти за фотографиране Съб Фев 07, 2015 10:35 am
ProvideR написа:
Благодаря преварително!
По Монтанско снимал ли си?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
ProvideR Новобранец
Заглавие: Re: Обекти за фотографиране Съб Фев 07, 2015 10:38 am
Последно ходих към Ловешко. Монтанско има ли нещо запазено?
adminn Admin
Заглавие: Re: Обекти за фотографиране Съб Фев 07, 2015 10:40 am
ProvideR написа:
Последно ходих към Ловешко. Монтанско има ли нещо запазено?
Поне крепостта Монтана си е там.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Обекти за фотографиране Пет Фев 13, 2015 10:15 pm
ProvideR написа:
Колеги, тъй като имам една мания - фотографията и постоянно обикалям из България, искам да ви попитам за обекти, които да са запазили видимо формата си (примерно зидове, църкви, колони, стени, камъни с инклинации по тях и т.н.) Живот и здраве, ако събера още материали, догодина ще правя изложба по темата.Благодаря преварително!
ако наистина имаш страст към фотографията, то значи сме колеги един съвет от мен - това което търсиш , ще го намериш в съседните Гърция и Турция