Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 3:13 pm
а аз пък предлагам да изтрие и темата и теб и всичките ти писания че дотегна на хората с твоите монолози.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 3:25 pm
LuciusVerus написа:
а аз пък предлагам да изтрие и темата и теб и всичките ти писания че дотегна на хората с твоите монолози.
Нашите админи приемат само граматически издържани предложения,написани не от клонинги...
Хаосът е или временен,или гибелен!
LuciusVerus Новобранец
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 3:46 pm
като си такъв граматик земи се занимавай с нещо друго бе,кво правиш в той форум.лично на мен ми дотегна,имам половин час време за прегледам форумите и кой писал пак глупости трибалчо професора.ми айде спри се малко де.излез и ти малко на полето да видиш къде си прекарваме времето.стига си стоя в землянката и мислил каква поредна глупост да напишеш.не разбра ли че от твоите кантари мерки и теглилки никой няма нужда.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 8:17 pm
Заблудата е най-изразителна при невежите,там тя няма почивен ден и работи на три смени...
Отново настоявам някой от админите да изтрие тази моя тема.Хайде да си спестим цирка,бъдете сигурни,че няма да се откажа!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 8:24 pm
Трибал-М написа:
Заблудата е най-изразителна при невежите,там тя няма почивен ден и работи на три смени...
Отново настоявам някой от админите да изтрие тази моя тема.Хайде да си спестим цирка,бъдете сигурни,че няма да се откажа!
Ех, най накрая си призна, че " луд умора нема "!!!
adminn Admin
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 8:30 pm
Трибал-М написа:
Как да изтрия тема 7 - страници? Нали някой ще изреве - не ви ли е срам? Що триете темите?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
кирката Консул
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 8:47 pm
тук е спортен форум по металдетектинг.....
Око да види,ръка да пипне.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 8:55 pm
adminn написа:
Трибал-М написа:
Как да изтрия тема 7 - страници? Нали някой ще изреве - не ви ли е срам? Що триете темите?
Изтривали сте и теми с 23 страници.Тогава никой не орева форума и не протестира,освен аз. Мога да дам още примери-и пресни,и позабравени... Този път автора на темата настоява тя да бъде изтрита!Нормалното е това да се случи!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 9:14 pm
Айде,дръпнете и шалтеро,нема кво а са чудите.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Пет Апр 03, 2015 10:42 pm
Трибал-М написа:
.....Хайде да си спестим цирка,бъдете сигурни,че няма да се откажа!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кантар-предавател-приемник. Нед Апр 05, 2015 8:22 am
Трибал-М написа:
adminn написа:
Трибал-М написа:
Изтривали сте и теми с 23 страници.Тогава никой не орева форума и не протестира,освен аз. Мога да дам още примери-и пресни,и позабравени... Този път автора на темата настоява тя да бъде изтрита!Нормалното е това да се случи!
Може би админите са препрочели темата,открили и преоткрили ,осмислили и преосмислили голямата потребност от нея,и са решили да я оставят,заради явния принос към общото дело?...
Може би админите са препрочели темата,открили и преоткрили ,осмислили и преосмислили голямата потребност от нея,и са решили да я оставят,заради явния принос към общото дело?...
Може би само в твоя свят се е развил сценарият така както си го описал!
На ефрейторчето-ординарец(лъскача на ботуши и кубинки)малко са му слабички ангелите... Ако отиде на война,ще е пръв между утрепаните,както е и тука,у форумо.
Ганди Даскала го тресе яко критическата,в моменат се чувства като тинеѝджър и занимава целия форум с неговите мега простотии,един съвет от мен за даскала-тук не е чат а форум,спри с простотиите вече(краѝно време е)
Господа админи,евентуално -и колеги(изключвам Светослав от евентуалното,той е доказан),как да ви разбирам?... На всички социално-форумни равнища е прието мълчанието да се приема като знак на съгласие. Вие не триете,а си траете...Значи,кантара не е за пренебрегване,бива си го,градивен е!... Пожелавам ви приятни празници! На Ганди му давам пролетна ваканция.Да отпочива и същевременно да подготви първата си авторска тема след тригодишно въздухарско напъване. И тя да има много общо с металотърсачеството,да не е като темите на Трибала:кантарно-детекторни,етично-морални,псевдо филосовски и прочие несгодии.
Пълен малоумник! Във всяка тема ли ще преследваш админа за да го тормозиш, докато не стане по твойта бе ръб?!?! Баси нахалния тип дет си! Напълни форума с глупости, заври си тез скапани кантари там дето слънце не огрява и не на занимавай с тях и с твойте простотии!?!?!
Този тъпак е способен да те изкара извън кожата ти! Не знам как още го траят!.....
Всеки,излязъл извън кожата си проваля планове и не става за нищо! ...Не знаеш,и няма да разбереш,ако не се смиля над теб и не реша да ти светна,галфонче! Ако си вярващ,празнувай спокойно!