То с такава машина и късмет не ви трябва Тя напрао реголвач бе.....Ше я видим тея дни.Вече пътува към мен. Само да няма после....ма аз така ...ти иначе Обикновения го знам колко може,ся ше видим и лимитирания,но нещо тея филми на ффантастика ми мятат.Ша видим тая работа.
Е ела ми на гости аз да ти я настроя И само виж да не гепиш някой китаец, че те са само 95% на пазара
А,много бързо даде на заден машината е оригинална,даже и фабричния номер ко искаш ще ти дам,за справка в сайта на производителя,и е нова,има няма месец от как е излязла от магазина.А за настройките ,благодаря за предложената помощ,но ще се справя някак си и сам ,нали все пак има упътване на български
Топа кой ти дава на зад, нещо май ма бъркаш със себе си, аре не ма занимавай, като не вярваш ела и виш, а не да спамиш!!!
По кротко пич,никой не та занимава,ти занимаваш хората с разни клипове.Днеска половин ден работих рамо до рамо с въпросния Фишер.Много добре знам за кво става на въпрос.Мога и цяло резюме да напиша,но ще си затрая от уважение към собственика му.Той е все още много въодушевен!Поддържайте добрия тон!!!Само ще отбележа–много лошо качество на материалите от които е изработен,лоша сглобка,и непоносимо изчерняване на цветните сигнали....На мен това ми е достатъчно да си изградя мнение за въпросната машина!
....По кротко пич,никой не та занимава,ти занимаваш хората с разни клипове.Днеска половин час работих рамо до рамо с въпросния Фишер.Много добре знам за кво става на въпрос.Мога и цяло резюме да напиша,но ще си затрая от уважение към собственика му.Той е все още много въодушевен!Поддържайте добрия тон!!!
Колега,аз по природа сам си добротонален,но нямам и до сега отговор на поставените въпроси за окисите и ръждите,това касае всички видове детектори... А "професорите" се оттеглиха,войниците са в отпуск...
....По кротко пич,никой не та занимава,ти занимаваш хората с разни клипове.Днеска половин час работих рамо до рамо с въпросния Фишер.Много добре знам за кво става на въпрос.Мога и цяло резюме да напиша,но ще си затрая от уважение към собственика му.Той е все още много въодушевен!Поддържайте добрия тон!!!
Колега,аз по природа сам си добротонален,но нямам и до сега отговор на поставените въпроси за окисите и ръждите,това касае всички видове детектори... А "професорите" се оттеглиха,войниците са в отпуск...
Тя ръждата ,която мисля, от химична гледна точка ,е равносилна с патината,е съвкупност от различни химични съединения,които сами по себе си не би трябвало да предизвикват сигнал от машината,но при определени условия биха могли да усилят сигнала от целта,около която са се разположили ...влагата е основен факор....
.... Тя ръждата ,която мисля, от химична гледна точка ,е равносилна с патината,е съвкупност от различни химични съединения,които сами по себе си не би трябвало да предизвикват сигнал от машината,но при определени условия биха могли да усилят сигнала от целта,около която са се разположили ...влагата е основен факор....
...Кислородът и водородът са газове,но водата е течност... Ако магнитът привлича ръждата(железния окис),админа е прав-няма значение дали е същия админ,който понякога трие някой от постовете ми!
.... Тя ръждата ,която мисля, от химична гледна точка ,е равносилна с патината,е съвкупност от различни химични съединения,които сами по себе си не би трябвало да предизвикват сигнал от машината,но при определени условия биха могли да усилят сигнала от целта,около която са се разположили ...влагата е основен факор....
...Кислородът и водородът са газове,но водата е течност... Ако магнитът привлича ръждата(железния окис),админа е прав-няма значение дали е същия админ,който понякога трие някой от постовете ми!
Човек ти луд ли си ! Виж каква е темата "Fisher F75 Limited Edition! " .Ако не си в час и не искаш да си не проваляй часа по тази тема!
Абе аз като казвах че тоз не е добре, ми излязоха адвокатите! Къде са сега мърльовците, да кажат нещо за самоцитирането и спаменето отново на техния клиент??? После " що се обаждам и аз " , ами то ако всеки само гледа отстрани той няма се спре ве....
Абе аз като казвах че тоз не е добре, ми излязоха адвокатите! Къде са сега мърльовците, да кажат нещо за самоцитирането и спаменето отново на техния клиент??? После " що се обаждам и аз " , ами то ако всеки само гледа отстрани той няма се спре ве....
Този пост веднага попада в новия брой на списание ИМПЕРИО, но с добавката, че ако има и окиси от самия метален сигнал този ефект, ще е още по-голям, т.е. по-дълбоки ще са сигналите!
Тези окиси не влияйт по никакъв начин на магнитното поле излъчвано от детектора - влияе метала ако е останал такъв... Окисите влияйт на други измервателни уреди...
Колеги,ето този пост на Печката предизвика въпросите ми,които,убеден съм,са много полезни и на място.Надявам се да няма засегнати. Лека нощ!
печка,няма какво да признавам в този клип.направен е страничен джоб в почвата,виждат се см.маската засича монетите,всичко си е както трябва.сега ти кажи колко минути може да работи човек на реален обект с тази настройка.15-20 и до там.главата ти ще се напълни с бръмбари.ако си със слушалки още по лошо.а и на тази дълбочина всеки сигнал е цвят.едно че машината ще ти мрънка постоянно друго че ще ловиш по няколко сигнала на мах.какво се прави тогава,минаваш на нормална настройка машината кротва,дълбочината пада с 7-8 см.което си е нормално и ти си работиш спокойно.нямам нищо против маската,хубава машинка.но това важи за всеки монетар,просто това са възможностите им.това са клипове по скоро за реклама от колкото да се види ефективноста на една машина.всеки търсач с опит на който са му минали повечко машинки през ръцете и си е правил опити за себе си не да впечатли аудиторията знае това.
В случая коментирахме патината от монета а не от пирон...
В практиката по време на търкане обикновено на терена преобладават черните сигнали за разлика от цветните и със времето те намаляха драстично... Та в този ред на мисли железата разлагащи се в почвата предизвикват така нареченото орудяване... Съвременните детектори са конструирани да премахват или различават този вид замърсяване и го детектират като грунд-баланс(задание нула на детектора)... Примерно: от показание 0 до показание +10 са цветни метали и от показание 0 до показание -10 са черни метали и грунд-баланс... Или магнитното поле си върти надясно за показание +10 или наляво за показание -10 ... Затова не е нужно да приемаме за база за сравнение на железния окис...
я погледни какво ме попита,че май нещо не помниш. клипа дали го признавам аз ти отговорих конкретно.само че това е клип за дълбочина,не за окиси и цифри на монитора.а колкото за цифрите това си е пълен ташак.всеки уважаващ себе си търсач няма да се доверява на тях.те варират в зависимост от дълбочината на сигнала,почвата,в какво положение е монетата в почвата,от какъв метал е,има ли камък или керемида над монетата и какво ли още не.следиш ли тях изпуснал си някой тремис или солид,и не само.трябва да си слухар.
гледам че над клипа си поставил мой пост.помислих че аз трябва да го коментирам.между другото не си ли съгласен с това което съм написал в двата си поста.
Искам да вмъкна едно пояснение,нищо че не е съвсем по темата.Ръждата и патината,както споменах не са само окиси,а хидроксиди,сулфати,сулфиди,карбонати,и въобще един куп соли,които във воден разтвор,какъвто се явява влажната земя имат свойствата на електролити.Така че около целта ,която е престояла по дълго в земята винаги има слой на по висока концетрация на тези електролити!А електролитите навярно имат и електро магнитни свойства Та,господин Ненов въобще не пише глупости според мен
Най-просто определение за електролити е: вода с разтворени в нея соли, киселини и основи.
Електролитите са вещества с йонна или силно полярна ковалентна химична връзка, които във воден разтвор или в стопилка се дисоциират на йони. Разтворите им показват значително отклонение от законите за разредени разтвори на Раул, Бекман и Ван Хоф. Електролити са киселините, основите и солите. Електролитна дисоциация се нарича разпадането на молекулите на електролита на йони с противоположни заряди. Степента на дисоциацията определя относителната електрична проводимост на разтвора, а също и други свойства, които може да бъдат свързани теоретично с общия брой молекули и йони на електролита, образувани в разтвора. Много съединения (например етановата киселина) имат ниска степен на дисоциация и се наричат слаби електролити, докато други имат висока степен на дисоциация и затова са силни електролити. Електролитната дисоциация е обратим процес. Наред с разпадането на електролитите във воден разтвор на йони се извършва и обратният процес на кристализация (за електролитите с йонно кристален строеж) или моларизация (за електролити с полярни молекули).
а) електролити - във воден разтвор или стопилка провеждат електричен ток. б) не електролити - във воден разтвор или стопилка не провеждат електричен ток. Веществата са със слабо полярна или не полярна ковалентна химична връзка.
Тук никъде не прочетох да са мнагнитопроводими... А са токопроводими - то затова пулсаците работят мн. добре на тези терени...
Пичове гледам бая инфо сте свалили от нета А сега дали ще знаете коя монета с еднакви размери се хваща най дълбоко без чернеене ? А. златна В. сребърна C. бронзова А да видим колко хора знаят ! Аз накрая ще кажа кои са познали
То с такава машина и късмет не ви трябва Тя напрао реголвач бе.....Ше я видим тея дни.Вече пътува към мен. Само да няма после....ма аз така ...ти иначе Обикновения го знам колко може,ся ше видим и лимитирания,но нещо тея филми на ффантастика ми мятат.Ша видим тая работа.
Е ела ми на гости аз да ти я настроя И само виж да не гепиш някой китаец, че те са само 95% на пазара
А,много бързо даде на заден машината е оригинална,даже и фабричния номер ко искаш ще ти дам,за справка в сайта на производителя,и е нова,има няма месец от как е излязла от магазина.А за настройките ,благодаря за предложената помощ,но ще се справя някак си и сам ,нали все пак има упътване на български
Топа кой ти дава на зад, нещо май ма бъркаш със себе си, аре не ма занимавай, като не вярваш ела и виш, а не да спамиш!!!
По кротко пич,никой не та занимава,ти занимаваш хората с разни клипове.Днеска половин ден работих рамо до рамо с въпросния Фишер.Много добре знам за кво става на въпрос.Мога и цяло резюме да напиша,но ще си затрая от уважение към собственика му.Той е все още много въодушевен!Поддържайте добрия тон!!!Само ще отбележа–много лошо качество на материалите от които е изработен,лоша сглобка,и непоносимо изчерняване на цветните сигнали....На мен това ми е достатъчно да си изградя мнение за въпросната машина!
Гледай тука ф5 с ултимейт13 как къса ципичката на всички Или и тук не вярваш https://www.youtube.com/watch?v=DAHfNv6VzFA
Гледай тука ф5 с ултимейт13 как къса ципичката на всички Или и тук не вярваш https://www.youtube.com/watch?v=DAHfNv6VzFA
Специални Благодарности на Владо Лилов собственика на МД Голдън Маск!
Владо , незнаех , че сме приятели! Е вече знам и надявам се вече да се държим като такива! Радвам се , че фишер 5 най-накрая го призна като класен детектор и то на достъпна цена за повечето търсачи!
Да купих си фишер голд бъг , но не съм преминал на по плитки дълбочини , защото имам и фишер ф5. Продадох старият и си купих нов след няколко месеца. Комбинацията от двата детектора с една сонда е прекрасна!
Незнам дали си разбрал ултимейт за ф5 и голд бъг е една и съща! Поздрави!
p.s. Колеги обърнете на 8 минута и първата секунда на разговора в клипа. Говори се за мен и моят измъчен ф5 за който воювах много дълго с Владо! Ноооооооо сега сме приятели!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Специални Благодарности на Владо Лилов собственика на МД Голдън Маск!
Владо , незнаех , че сме приятели! Е вече знам и надявам се вече да се държим като такива! Радвам се , че фишер 5 най-накрая го призна като класен детектор и то на достъпна цена за повечето търсачи!
Да купих си фишер голд бъг , но не съм преминал на по плитки дълбочини , защото имам и фишер ф5. Продадох старият и си купих нов след няколко месеца. Комбинацията от двата детектора с една сонда е прекрасна!
Незнам дали си разбрал ултимейт за ф5 и голд бъг е една и съща! Поздрави!
p.s. Колеги обърнете на 8 минута и първата секунда на разговора в клипа. Говори се за мен и моят измъчен ф5 за който воювах много дълго с Владо! Ноооооооо сега сме приятели!
Пичове гледам бая инфо сте свалили от нета А сега дали ще знаете коя монета с еднакви размери се хваща най дълбоко без чернеене ? А. златна В. сребърна C. бронзова А да видим колко хора знаят ! Аз накрая ще кажа кои са познали
Ко е Фишер,и е орудено,сичките ги чернее.Бе тоя форум нещо се сбъгясал бе шефове,ич не дава да публикувам,що така?
Последната промяна е направена от B.K.K. на Вто Апр 14, 2015 10:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Аз не знам но предполагам че е среброто заради добрата проводимост!