Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Пет Яну 23, 2015 8:33 pm
Мисля че ще е народна ,предполагам че по старя монел ще падне сас стотина лева а 5..та ще е на неговата цена
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Пет Яну 23, 2015 8:54 pm
vasilio написа:
Мисля че ще е народна ,предполагам че по старя монел ще падне сас стотина лева а 5..та ще е на неговата цена
Не знам, но е сигурно че на цена ще се конкурира с чуждестранни МД-ри и то не от ниския клас! Ако е добър колкото тях добре но ако не, не е добре...
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Пет Яну 23, 2015 9:10 pm
Владо нее тап знае че пари се правят не от висока цена а от висок оборот тоес много продайби на преемливи цени
кирката Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Пет Яну 23, 2015 9:12 pm
каквото и да тури бандита, няма да е по добър от предишните си модели, а според мен цената ще е около 1800лв......
Око да види,ръка да пипне.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Пет Яну 23, 2015 9:22 pm
Не съм казал че е тъп, но качеството трябва да оправдае цената все пак пари ще се дават! А според мен ако предполагаемата цена на колегата Кирката е 1800лв. няма да има много клиенти тая Маска 5...
кирката Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Пет Яну 23, 2015 9:37 pm
бандита не го интересува българския пазар..........
Око да види,ръка да пипне.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Пет Яну 23, 2015 10:14 pm
кирката написа:
Абе то колелото се върти нали знаеш, днес е " бандита " утре е някой друг по актуален!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Съб Яну 24, 2015 2:21 pm
кирката написа:
Е КИРКА за пръв път съм на пълно съгласен с теб
който търси намира
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Нед Яну 25, 2015 7:47 pm
Много добре изглежда,дано да е на поносима цена за България,гледам има и WIFI може би за слушалките!Какви са параметрите?
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK5 Нед Яну 25, 2015 8:21 pm
jagler написа:
Много добре изглежда,дано да е на поносима цена за България,гледам има и WIFI може би за слушалките!Какви са параметрите?
Визията е добра за БГ продукт, но да се надяваме да е най добрия до сега от предишните модели по параметри, не само кутията и стикът да е новост!