Купувам Fisher F5 -в гаранция и закупен от Мдетекторс на добра цена
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Пет Яну 16, 2015 7:09 pm
nasko75 написа:
, Кво става Насе?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 10:02 am
Gandalf написа:
nasko75 написа:
, Кво става Насе?
От Искъро по дълбоко няма и от фишеро по убаво нема!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 10:55 am
ivanasen написа:
Gandalf написа:
nasko75 написа:
, Кво става Насе?
От Искъро по дълбоко няма и от фишеро по убаво нема!
За парите си Фъ 5 е нъмбър уан
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 3:46 pm
Gandalf написа:
nasko75 написа:
, Кво става Насе?
Кво да става Gandalf търся Ф5 ако ти е омръзнал твоя дай да го спазарим ,устройва ме и без антена
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 7:52 pm
nasko75 написа:
Gandalf написа:
nasko75 написа:
, Кво става Насе?
Кво да става Gandalf търся Ф5 ако ти е омръзнал твоя дай да го спазарим ,устройва ме и без антена
Не ми е омръзнал още, дори мисля за нова антена! Но няма да сбъркаш с избора си! Супер лесен за работа апарат е, настройва се точно за 10 секунди и си готов за работа!
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 9:37 pm
Ето един в федерацията http://www.metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=76&id=11550&Itemid=126&lang=bg
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 10:02 pm
vanko853 написа:
Ето един в федерацията http://www.metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=76&id=11550&Itemid=126&lang=bg
Оферта е на тази цена и то със Сеф!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 10:28 pm
Gandalf написа:
nasko75 написа:
Gandalf написа:
nasko75 написа:
, Кво става Насе?
Не ми е омръзнал още, дори мисля за нова антена! Но няма да сбъркаш с избора си! Супер лесен за работа апарат е, настройва се точно за 10 секунди и си готов за работа!
То настройките са ми напълно ясни Gandalf знам за какво става въпрос но аз го предпочитам с 11инч.DD сонда други не ме интересуват
който търси намира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 10:32 pm
Gandalf написа:
vanko853 написа:
Да офертата наистина си я бива но ,ако е с допълнителна антена освен 11 ката това ще трябва да е ULTIMATE
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 10:51 pm
nasko75 написа:
Gandalf написа:
vanko853 написа:
Да офертата наистина си я бива но ,ако е с допълнителна антена освен 11 ката това ще трябва да е ULTIMATE
Тая 11инч.DD не се ли продава някъде? И защо я предпочиташ нея пред сефката?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 10:59 pm
Gandalf написа:
nasko75 написа:
Gandalf написа:
vanko853 написа:
Защото, Ганди 11" ДД сонда позволява да се издува гайнда на мах и няма абсолютни никакви паразитни сигнали , а пък разликата в дълбочините спрямо ултимейта е само 1-2 см. Докато със сеф сондата ф5 при издуване издава много паразитни сигнали. Виждам , че имаш такава , но това е самата истина. Поне , аз ги пробвах всичките.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Съб Яну 17, 2015 11:06 pm
ivanasen написа:
Gandalf написа:
nasko75 написа:
Gandalf написа:
vanko853 написа:
Защото, Ганди 11" ДД сонда позволява да се издува гайнда на мах и няма абсолютни никакви паразитни сигнали , а пък разликата в дълбочините спрямо ултимейта е само 1-2 см. Докато със сеф сондата ф5 при издуване издава много паразитни сигнали. Виждам , че имаш такава , но това е самата истина. Поне , аз ги пробвах всичките.
От една седмица ми е в главата тая 11-ка! Ако е така наистина, тогава си струва инвестицията, все пак е по компактна и по лека! Ще е идеалка за дълъг ден.... Но къде се продава колко пари е, дай някакъв линк че аз не намерих!
papito Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F5 Нед Яну 18, 2015 1:28 pm
Честит имен ден Насе!!! Жив и здрав,много щастие и късмет ти желая.
Знаеш ли дали от алфа/делта ще стане за Ф5 щото за моя има.Питах доста хора едни казват че става,други казват че не-става някой ако е пробвал моля да каже.Иначе цената е 150 лв. ако става ще ти дам тел: че и аз ще си купя поздрави.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Нед Яну 18, 2015 2:19 pm
papito написа:
Честит имен ден Насе!!! Жив и здрав,много щастие и късмет ти желая.
Знаеш ли дали от алфа/делта ще стане за Ф5 щото за моя има.Питах доста хора едни казват че става,други казват че не-става някой ако е пробвал моля да каже.Иначе цената е 150 лв. ако става ще ти дам тел: че и аз ще си купя поздрави.
Мерси за пожеланията колега и НАЗДРАВЕ Колега не знам дали ще стане не съм пробвал ,но аз иначе си имам антена 11инч.DD за Ф5 и работата с нея е доста приятна
който търси намира
papito Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F5 Нед Яну 18, 2015 2:23 pm
Оки наздраве !!!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Fisher F5 Нед Яну 18, 2015 7:03 pm
При мен 11'' от омегата ми работи на делта,евротек про и голд бъг, а ултимеита ми дава 1-2санта на много дребни но на по едри сигнали разликата е осезаемо по голяма.Като омегата ми е издута постоянно на макс и с 13ката без паразити с изключения като високото нарежение и други апарати с същата честота.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Fisher F5 Нед Яну 18, 2015 7:19 pm
Но с 11дд дълбоките цветни сигнали които са на ръба, ги лепи малко и на желязо, а с ултимейтката дори и на ръба да е цветния сигнал, си го дава цвят, това според мен си е доста разлика за дилбочкото търсене . УЛТИМЕЙТ
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Нед Яну 18, 2015 8:06 pm
mario321 написа:
Но с 11дд дълбоките цветни сигнали които са на ръба, ги лепи малко и на желязо, а с ултимейтката дори и на ръба да е цветния сигнал, си го дава цвят, това според мен си е доста разлика за дилбочкото търсене . УЛТИМЕЙТ
За голд бъка/ от старият модел/ такова нещо няма. Дълбоките сигнали с коя и да е антена ги вее на цвят , докато спре да се чува, както при миладинката , която имах преди време.
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: Fisher F5 Сря Фев 25, 2015 3:45 pm
ivanasen написа:
mario321 написа:
За голд бъка/ от старият модел/ такова нещо няма. Дълбоките сигнали с коя и да е антена ги вее на цвят , докато спре да се чува, както при миладинката , която имах преди време.
Точно казано,колега ivanasen и в това отношение Голд Бъга е уникален!