Здравейте колеги .Моля който е работил с Бандидо да каже какъв апарат е .Интересува ме да има дълбочина /за леки почви/ и дълбочина.Нужен ми е за втори апарат и ще го ползвам на претърсвани многократно места..Досега съм бил с Миладинки но ми се иска нещо по добро.Не ми препоръчвайте фабрични.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Бандидо Пет Дек 26, 2014 6:42 pm
galus написа:
....Не ми препоръчвайте фабрични.
Защо,колега,при монетарите фабричните винаги са били по-добри от"правеняците"? ...За разлика от някой други типове машини.
Хаосът е или временен,или гибелен!
galus Легионер
Заглавие: Re: Бандидо Пет Дек 26, 2014 8:22 pm
По добри в бързина на възстановяване и дискриминация , но не и в дълбочина.С adwentis съм, имал съм spektrum igl ,виждал съм и eksplorer sl но на всички дълбочината им е под и равна на гаражките.А и fisher 75 го биех с Миладинката.Поне на извадено цветно.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Бандидо Пет Дек 26, 2014 10:49 pm
Земи си блистул!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Бандидо Пет Дек 26, 2014 11:01 pm
Бобо недей тъй че колегата да не вземе да си вземе звяра наистина . После и багерче трябва да му търсим.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Бандидо Пет Дек 26, 2014 11:43 pm
borislav123 написа:
Бобо недей тъй че колегата да не вземе да си вземе звяра наистина . После и багерче трябва да му търсим.
То Мерчев сега разработвал автоматична лопата и в момента я тествал на полигона /Софийското метро /,а след нова година детекторите му ще вървят с по една такава .Но има все още някакъв проблем на ръчен работи а на автоматичен режим не ще да тръгне ,но ще качи друга версия и ще тръгне сигурен съм Колега galus извинявам се че ти спамя темата ,но не се сдържам като чуя нещо за
който търси намира
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 8:34 am
galus не ти знам местата дето ще работиш,но ако си вземеш нещо наше което е форсирано уж за по голяма дълбо4ина ще ти е невъзможна работата на доста от терените.Като спокойни машини наше производство-със 99% еднакви характеристики са Маската и Пирата.Конкретно за дълбоки правеняци мога да ти посо4а Станимирка или Димитринка щото съм ги виждал какво могат,незнам оба4е дали вси4ки са с еднакви характеристики или няма две еднакви една с друга.Вси4ки тия можеш да си ги поръ4аш със екстри по твой вкус.Успех
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 10:07 am
Колега щом работиш в момента с Миладинка обади се на Миладин той също прави добри спокойни машини и може да ти направи по дълбока машина от сегашната ти .Но ти с тази щом биеш Ф75 мисля ,че по дълбока не ти е нужна .И Краси от Монтана прави хубави и дълбоки машинки ENIGMA
който търси намира
galus Легионер
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 1:36 pm
В момента съм с Адвентис.Имах три Миладинки във времето които продадох.Но дълбочината им не бе по голяма от 20-25.С последната наистина вадих повече от Фишера.Може би не и е бил свикнал колегата но факт е че извадих повече от него.Сега питам за Бандидо понеже има в продавалника.Също така има и на Станимир и на Ангел от Русе.Наблюдавам трите защото имам нужда от дълбока но в същото време и евтина /в сравнение с фабричните/понеже има места където ходя които са рискови /често минават гранична и други/ Та ако ми я вземат да беде евтина,а тия места са бити но когато пуснат е нещо добро.Почвите при нас са леки и чисти.
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 3:23 pm
Колега,пробвал ли си с по-голяма антена на хубавия си апарат,че търсиш апарати с именни дни?Ако има от някои да пробваш wave2 ...мисля,че ще ти допадне дълбочината и простотата.
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 6:14 pm
Щом ще работиш основно на 4исти по4ви Станимирката може и да ти свърши работа.За гъдулките на Ангел съм 4увал също мн.добри неща,но за теб сега по важното е коя от двете може да се уреди с сервизно обслужване-ако се наложи. P.S. на Ангел машината има ли потенциометър за топлинна настройка?
galus Легионер
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 7:39 pm
Не зная дали има топлинна настройка/Ангел/но когато бях с първата си миладинка един с такъв апарат ми скри шапката.А Адвентиса го имам и с трите антени.Засега работя без слушалки.Пак повтарям че гаражките търся заради опасност от конфискация /има рискови обекти до маршрути на полицията/.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 8:14 pm
Вземай тогава машината на Ангел и си върши работата.
galus Легионер
Заглавие: Re: Бандидо Съб Дек 27, 2014 9:10 pm
Ок благодаря
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Бандидо Пон Дек 29, 2014 9:07 am
FELIX написа:
Щом ще работиш основно на 4исти по4ви Станимирката може и да ти свърши работа.За гъдулките на Ангел съм 4увал също мн.добри неща,но за теб сега по важното е коя от двете може да се уреди с сервизно обслужване-ако се наложи. P.S. на Ангел машината има ли потенциометър за топлинна настройка?