Последната промяна е направена от kataragata на Чет Яну 29, 2015 9:18 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
adminn Admin
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Нед Дек 14, 2014 4:11 pm
XP DEUS е най-добрия монетар с 28см сонда http://www.shop.imperio.bg/xp_deus_28-rc-metalotarsach Категоричен съм!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kataragata Новобранец
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Нед Дек 14, 2014 5:59 pm
Да точно там гледам машинките, и аз на този вариянт съм се спрял на Деуса.Много ми харесва,но незнам колко е надежден по отношение на здравина на стика,имали проблеми при попадане на кал и вода по сондата,по някога се случва съвсем неволно да се удари сондата в буца,камък или дърво.Иначе е уникална машина.Колко време издържат батериите и може ли сам даси сменям батерията в сондата? Сега открих и този виеоклип в които е показано какви са приблизителните дълбочинни възможности на видовете сонди https://www.youtube.com/watch?v=D0vWSYzegmY
kataragata Новобранец
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Нед Дек 14, 2014 10:18 pm
Никой нищо не казва но нищо. Мерак се гаси с пари. След 1 седмица съм в БГ и право в магазина на мдетектор. Реших ще е ХП Деус В3,2 ,сонда 28см.РС и СВ5 с дистанционно
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Нед Дек 14, 2014 11:55 pm
kataragata написа:
Никой нищо не казва но нищо. Мерак се гаси с пари. След 1 седмица съм в БГ и право в магазина на мдетектор. Реших ще е ХП Деус В3,2 ,сонда 28см.РС и СВ5 с дистанционно
Добър избор е Деус-а! Има и клипче в ютуб как се сменя батерията в сондата, в домашни условия...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Пон Дек 15, 2014 10:43 am
kataragata написа:
Заповядай Колега в новия ни магазин КЛОНДАЙК София ул.Цар Симеон 160 0889197820
През целия Декември даваме много подаръци на клиентите си.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kataragata Новобранец
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Пон Дек 15, 2014 8:53 pm
..........................................
Последната промяна е направена от kataragata на Чет Яну 29, 2015 9:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Сря Дек 17, 2014 5:34 pm
29-30 Декември сме на линия но звънни на 23 Поздрави
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kataragata Новобранец
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Нед Дек 21, 2014 8:32 pm
Колега , утре към 10 сутринта ще се чуем и следобяд идвам,ако работите?
kataragata Новобранец
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Пон Дек 22, 2014 9:58 pm
От днес вече съм щастлив собственник на ХП Деус Влагодаря на Светльо от МДетектор за вниманието което ни обърна ,колсолтацията и прекрасната цена! Честито за новият магазин Супер е!
jorodi Преторий
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Вто Дек 23, 2014 12:31 am
Честото! Прекрасна машинка е. С каква антена си го взе?
kataragata Новобранец
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Вто Дек 23, 2014 9:36 am
Благодаря, антената е 28,дистанционно и слушалки СВ5тепърва много четене и проби ме очакват
adminn Admin
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Вто Дек 23, 2014 10:26 pm
Гледай и клипчетата, които сме качили за XP DEUS отстрани
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
vanbg Консул
Заглавие: Re Вто Дек 23, 2014 10:32 pm
Честито и много находки.
kataragata Новобранец
Заглавие: Re: Голям проблем, голямо четене при избор на МД Вто Дек 23, 2014 10:43 pm
Благодаря ,Колега Днес вече му направих и севтето Бях се стреснал че е сложен за настройки,но няма нищо такова. И книжката и клиповете вече ги знам на изус Перфектна машинка е