Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Авг 27, 2015 12:55 pm
Много ме кефи надписа най отдолу - MADE IN BULGARIA...
adminn Admin
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Авг 27, 2015 1:29 pm
Защо не написа EU
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Сря Сеп 09, 2015 5:28 am
Никои не споменава как се е представила Golden Mask 5 ,на събора в Крайморие някакво видео тестовете на тежките терени там . Сега разбрах че ще пускат една из страната за тестове ,та ще гледам да се вредя за тестовете на Golden Mask 5
Знам че без проблеми се балансира към тези пясъци, но за работата нямам информация. При земя 82-86 влф металотърсачите доста трудно работят.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Сеп 10, 2015 5:13 pm
nasko75 написа:
Никои не споменава как се е представила Golden Mask 5 ,на събора в Крайморие някакво видео тестовете на тежките терени там . Сега разбрах че ще пускат една из страната за тестове ,та ще гледам да се вредя за тестовете на Golden Mask 5
Ако тази сабота времето позволи ще направя един излет сас Голден маск 5 и ще напиша парвите ми впечатленя и работа на апарата
adminn Admin
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Сеп 10, 2015 5:31 pm
vasilio написа:
nasko75 написа:
Ако тази сабота времето позволи ще направя един излет сас Голден маск 5 и ще напиша парвите ми впечатленя и работа на апарата
Имаш ли друг металдетектор, който да показва фазата на земята за да мернеш на колко тежка земя е?
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Пет Сеп 11, 2015 9:22 am
Имах извесно време Фишер 75 така че ще пробвам на терен на които 75..та се грундираше на 55..60
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Пет Сеп 11, 2015 12:24 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Сеп 17, 2015 2:34 pm
След като пуснем видео презентацията на този уникален РЕЛИК металотърсач, ще отворим нова тема посветена на работата с Golden Mask 5 Засега ще добавяме по някой важен пиниз. Ето Първото от тях:
!!! ВАЖНО: При пускане на детектора Golden Mask 5 сондата трябва да бъде поне на 50 см над земята или далеч от метални предмети. Ако това не се направи след стартиране на детектора той се повдига на мин. 50 см и се натиска ENTER - това рефрешва електрониката и я нулира спрямо сондата , след това се прави земен баланс.
ВАЖНО!!! ПРИ ПРОМЯНА НА ЧЕСТОТАТА НА РАБОТА НА МЕТАЛОТЪРСАЧА 8-18KHZ ВИНАГИ – ВИНАГИ ПРАВЕТЕ ГРУНД БАЛАНС, КАТО ПРЕДИ ТОВА НАТИСНЕТЕ ENTER за да нулирате аналоговата част, т.е. RESET.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Сря Сеп 23, 2015 8:49 am
Здравеите направих парво излизане сас Голден маск 5 .и да споделя че апаратчето се представи доста добре .Грундирасе барзо отдобен стик .общо взетодобре направен детектор (неискам да прозвочи като реклама ) но на мен личо ми хареса . ,при сланчев ден сас калавчето на екрана несе вийда почти като го махнах нещата са ок . И сас антена Спидер-9 е оса яко ме искефи предполагам че сас спидер -12 ще е още по далбока
adminn Admin
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Сеп 24, 2015 10:38 am
Филмът ще е готов след дни - очаквайте го!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Пет Окт 02, 2015 7:38 pm
Новата ''Fighter'' 12'' антена срещу ''Spider'' 12'' на силно орудено !
Pluton Новобранец
Заглавие: Goldem mask 5 Вто Дек 08, 2015 2:17 pm
здравейте,задължително направете едно клипче на немски че интереса към апарата в немските форуми е много голям !
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Дек 10, 2015 5:34 pm
Днес заедно с един клиент отново правихме тестове на GM5 с малката сонда 9 инча, с негови камъни и почви, и наистина мога да потвърдя, че металотърсачът има уникална дискриминация в минерализирани почви. В смисъл спрямо другите VLF металотърсачи /монетарки/. Правя това уточнение, защото понякога начинаещи или не толкова напреднали очакват металотърсачът да работи еднакво във въздуха и в минерализираната почва.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vito Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Чет Дек 10, 2015 8:28 pm
Привет уважаемые коллеги, подскажите какая катушка глубже паук или истребитель, не важно минерализация,спасибо.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Пон Сеп 26, 2016 10:30 am
Имах късмета да пробвам GM5 .....с две думи!!!пълен ташак ??цената е супер.мисля. че предишните модели са по добре...ех тоя владко тарикатко
Това е много интересно защото ГМ5 е същия като ГМ4 Pro, т.е. схемата е същата + един процесор който отговаря за звука и прави VDI. Което означава че ако задкормилното устройство има повече гънки може да го направи да работи като GM1+ , GM4, GM4 Pro или GM4 WD..., предимството е че има VDI и тон-а за светни и черни метали може да се променя в големи граници.
Имах късмета да пробвам GM5 .....с две думи!!!пълен ташак ??цената е супер.мисля. че предишните модели са по добре...ех тоя владко тарикатко
Не знам, защо смяташ така аз съм на точно обратното мнение за тези пари и по дълбок монетар. С коя сонда си го тествал?
Нищо не е тествал, прочети му предишните постове и ще разбереш че тоя е поредния хейтър аутист, стане ли въпрос за Golden Mask веднага се включва да плюе
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Вто Сеп 27, 2016 9:31 am
Нека да заповяда в магазина да му демонстрирам как работи дори и с малката сонда. Може нещо да не е настроил.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 5 Вто Сеп 27, 2016 11:53 am
Междувременно от вчера до сега /сутринта/ продадох 2 броя Golden Mask 5 щото хората не разбират и някой трабва да ги светне, че са правени у ду...е и нямат акъл Еййй голяма работа са аутистите хейтъри