Ако сте чели книгите му ,в тях почти никъде няма информация за начините на проспекция на метали.Не знам дали е умишлено ,или не е наблягал на това.[/quote]
Колега Chiko, В книга 5 на стр. 374 има тема - "МЕТАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ЕМ ВЪЛНИ" - там ясно е обяснено как се прави проспекция на заровен метал. А на стр. 378 темата е - "ТЪРСЕНЕ НА КАКЪВ ДА Е МИНЕРАЛ" - чети внимателно !!
Ако сте чели книгите му ,в тях почти никъде няма информация за начините на проспекция на метали.Не знам дали е умишлено ,или не е наблягал на това.
Колега Chiko, В книга 5 на стр. 374 има тема - "МЕТАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ЕМ ВЪЛНИ" - там ясно е обяснено как се прави проспекция на заровен метал. А на стр. 378 темата е - "ТЪРСЕНЕ НА КАКЪВ ДА Е МИНЕРАЛ" - чети внимателно !![/quote]
Ако смяташ колега, че в книга над 1000 страници са отделени само две ,три страници на бегом за металите и минералите е информация ,аз не смятам.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Пон Дек 22, 2014 1:24 am
Чико, много си прав, че няма или умишлено е прикрита.Не се хаби-И тука ще останеш неразбран...
"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !"
Ако сте чели книгите му ,в тях почти никъде няма информация за начините на проспекция на метали.Не знам дали е умишлено ,или не е наблягал на това.
Колега Chiko, В книга 5 на стр. 374 има тема - "МЕТАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ЕМ ВЪЛНИ" - там ясно е обяснено как се прави проспекция на заровен метал. А на стр. 378 темата е - "ТЪРСЕНЕ НА КАКЪВ ДА Е МИНЕРАЛ" - чети внимателно !!
Ако смяташ колега, че в книга над 1000 страници са отделени само две ,три страници на бегом за металите и минералите е информация ,аз не смятам. [/quote]
Колеги... ИНФОРМАЦИЯТА е БОГАТСТВО ! БОГАТ човек е ИНФОРМИРАНИЯ човек !! Но....ИНФОРМАЦИЯ и ЗНАНИЯ НЕ се ПОДАРЯВАТ !!!
Ако смяташ колега, че в книга над 1000 страници са отделени само две ,три страници на бегом за металите и минералите е информация ,аз не смятам.
Колеги... ИНФОРМАЦИЯТА е БОГАТСТВО ! БОГАТ човек е ИНФОРМИРАНИЯ човек !! Но....ИНФОРМАЦИЯ и ЗНАНИЯ НЕ се ПОДАРЯВАТ !!![/quote]
Туй е ясно ,Нема нужда да спорим.Май в крайна сметка ще изляза прав.
Колеги... ИНФОРМАЦИЯТА е БОГАТСТВО ! БОГАТ човек е ИНФОРМИРАНИЯ човек !! Но....ИНФОРМАЦИЯ и ЗНАНИЯ НЕ се ПОДАРЯВАТ !!![/quote]
Колеги... ИНФОРМАЦИЯТА е БОГАТСТВО ! БОГАТ човек е ИНФОРМИРАНИЯ човек !! Но....ИНФОРМАЦИЯ и ЗНАНИЯ НЕ се ПОДАРЯВАТ !!!
...И поповете много "пеят" за Господ,ама никой от тях не го е виждал... Честита Бъдни вечер!
...може би поповете не знаят дали Господ се "вижда" ? вари ли се ? пече ли се ? .. Всъщност ..какво е Господ ? [/quote]
Енергия
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Пет Дек 26, 2014 6:47 pm
Струва ми се ,че само енергия няма да е достатъчно?...
Хаосът е или временен,или гибелен!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Пет Дек 26, 2014 8:11 pm
Трибал-М написа:
Зависи колко е енергията, ама си прав ще иска и малко разум
chiko Преторий
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Пет Дек 26, 2014 9:06 pm
mario321 написа:
Трибал-М написа:
Зависи колко е енергията, ама си прав ще иска и малко разум
Бог не е човек , а енергия .Той не е роден и не е раждал.Всичко живо и неживо е създадено от него .Можем да го наричаме с имената Бог,Господ ,Всевишен ,Създател.Той е в нас и около нас.В нас е защото душата е пратеник на бога каращ курс в нашето тяло и тя на практика изгражда тялото и го управлява ,така нареченото подсъзнание.Тялото е един биоробот който временно е притежание на душата -облекло на душата.Но подсъзнание и съзнание са взаимно изключени веднага след раждането на човека .За това се учим постоянно през настоящия ни живот,караме курс програмиран от създателя ни и т.н.Ако ние съумеем да влезем съзнателно във връзка с нашето подсъзнание и с нашия създател ,можем да използваме необятните им възможности и да ги използваме за нашите цели ,стига да нямаме забрана за това .Добрите радиестезисти използват именно това ,макар повечето да го правят несъзнателно - без да знаят са обучили енергодвойника за различни цели ,а той е като едно малко дете и изпълнява всичко безпрекословно,даже и след обучението автоматично .Изобщо, велик компютър управлява телата ни ,с неподозирани възможности.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Пет Дек 26, 2014 9:52 pm
Добре учителю робокоп! Само немога да разбета, ти тука на учител ли се правиш или на нещо друго! Данеби да е на нещо друго по велико носещо се със нас на всякъде!
chiko Преторий
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Пет Дек 26, 2014 10:11 pm
mario321 написа:
Добре учителю робокоп! Само немога да разбета, ти тука на учител ли се правиш или на нещо друго! Данеби да е на нещо друго по велико носещо се със нас на всякъде!
Що бе колега ,не ти ли харесва това което писах ,или знаеш нещо друго по различно.Ако е така ,добре ще е да споделиш и твоите знания за туй великото носещо се с нас на всякъде.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Пет Дек 26, 2014 11:54 pm
Посъветвах те, в предишен пост да не се хабиш, защото ще останеш неразбран...
"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !"
comander Цезар
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Съб Дек 27, 2014 12:18 am
Двама братя търсачи излезли да копат,големия мери шери клечки остри пари под езика слага ,накрая забива петата и казва тука на 5 метра.А малкия му вика -Бате тъи тъи няма да намерим нищо поне да се преместим на по мекото да копаем.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Съб Дек 27, 2014 8:58 am
Вероятно,тази материя е много сложна и изисква "специална" подготовка...А за атеистите(не съм сигурен,че има абсолютни) е направо непонятна.
Ако енергията е 'първоизточника'...кой ще я контролира ? Аз мисля, че пред ТВОРЕЦА ние трябва само да склоним глава и да мълчим ! Ако човешкия индивид разбере или осъзнае какво е Господ... ВСИЧКО СВЪРШВА !
Вероятно,тази материя е много сложна и изисква "специална" подготовка...А за атеистите(не съм сигурен,че има абсолютни) е направо непонятна.
Трибале ,за да практикуваш радиестезията, първо трябва да се познаваш .
...От много време не съм се самоизненадвал...Възможно е да съм опознал себе си,но не ми е интересно,"подсъзнанието" ми не го приема!Като достатъчно приземен човек предпочитам да се доверявам на електрониката и на доказаните открития. Мисля си,че,ако багетистите наистина са толкова можещи,до сега да не е останало неоткрито съкровище и рудно находище,също и подземни води(не е заяждане). Желая на всички ентусиасти и колеги здрава,спорна и късметлийска Нова година!
Хаосът е или временен,или гибелен!
chiko Преторий
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Нед Дек 28, 2014 12:40 am
Yamaha написа:
Трибал-М написа:
Ако енергията е 'първоизточника'...кой ще я контролира ? Аз мисля, че пред ТВОРЕЦА ние трябва само да склоним глава и да мълчим ! Ако човешкия индивид разбере или осъзнае какво е Господ... ВСИЧКО СВЪРШВА !
Енергията не е първоисточника и се изпраща и контролира от няколко да ги наречем човека-експеримент. И напротив ,на създателя можем да се караме и заповядваме ,само обаче ако можем,знаем как да стигнем до него.Молитвата,благодарствената към него ,но истинската конкретно към него , има способността да изпълнява исканията ни и желанията ни.Много възможности имаме но не знаем за тях ,загърбваме създателя и се обръщаме към материалното ,към техниката ,работим, творим, а себе си въобще не познаваме .А целта на пребиваването на душите ни в човешки тела ,които ни представляват в настоящия ни живот е да осъзнаем кои сме ,да се запознаем със създателя ни и за това нищо няма да свърши .По скоро ще свърши ако всички се отдръпнем от него,не искаме да го познаваме,не ни интересува и го изритаме в ъгъла ,което за жалост се случва в последно време.
Балкански Преторий
Заглавие: Re: "Асоциация Луи Тюрен България" Нед Дек 28, 2014 10:48 am
chiko написа:
Yamaha написа:
Трибал-М написа:
Енергията не е първоисточника и се изпраща и контролира от няколко да ги наречем човека-експеримент. И напротив ,на създателя можем да се караме и заповядваме ,само обаче ако можем,знаем как да стигнем до него.Молитвата,благодарствената към него ,но истинската конкретно към него , има способността да изпълнява исканията ни и желанията ни.Много възможности имаме но не знаем за тях ,загърбваме създателя и се обръщаме към материалното ,към техниката ,работим, творим, а себе си въобще не познаваме .А целта на пребиваването на душите ни в човешки тела ,които ни представляват в настоящия ни живот е да осъзнаем кои сме ,да се запознаем със създателя ни и за това нищо няма да свърши .По скоро ще свърши ако всички се отдръпнем от него,не искаме да го познаваме,не ни интересува и го изритаме в ъгъла ,което за жалост се случва в последно време.
Евала за коментара Чико , напълно съм съгласен с коментара ти , аз бих казал абсолютно същото !
... Мисля си,че,ако багетистите наистина са толкова можещи,до сега да не е останало неоткрито съкровище и рудно находище,също и подземни води(не е заяждане). Желая на всички ентусиасти и колеги здрава,спорна и късметлийска Нова година!
Балкано-африкански,коментаторе,би ли коментирал първите два реда? Компетентният Чико разсеяно ги е пропуснал.Ето ти шанс да се проявиш и да започнеш да правиш добро впечатление.
... Мисля си,че,ако багетистите наистина са толкова можещи,до сега да не е останало неоткрито съкровище и рудно находище,също и подземни води(не е заяждане). Желая на всички ентусиасти и колеги здрава,спорна и късметлийска Нова година!
Балкано-африкански,коментаторе,би ли коментирал първите два реда? Компетентният Чико разсеяно ги е пропуснал.Ето ти шанс да се проявиш и да започнеш да правиш добро впечатление.
Трибалчо , пет пари не давам затова какво искаш или какво казваш или изобщо за цялото ти съществувание , да се докажа пред кого ??? Да вземеш най-знатните , най-богатите , най-умните , най-доказаните личности пред мене не струват колкото ( даже не се сещам за толкова нищожно нещо ) 1 стотинка , а представяшли си , ти колко струваш в моите очи ? Неможе и да си представиш !!! През о...ая работа ми е да се докажа пред когото и да е , за каквото и да е.... Трибалчо вземи си хапчетата и ме остави намира ! Неми пиши , не искам да ти помагам в спама във форума , като пишем глупости. Написал си два безсмислени коментара , ДОКАЗВАШ ,че си жалък и че просиш за някой лев във форума , то не е нужно да го казвам вече всички го знаят , щом аз съм го разбрал още от първия месец останалите 100% знаят каква долнопробна стока си !