Заглавие: Продавам Xp Deus V3.2 Чет Ное 20, 2014 4:05 pm
http://olx.bg/xp-deus-v3-2-metalotrsach-metaldetektor-metaldetector-i62914630 На 20 часа работа.Пулт и сонда 28см(най-добрата комбинация).Повече информация на лични.
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пет Ное 28, 2014 11:49 pm
Ъп,и нова цена 1420лв за нов Деус..........................
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Сря Дек 03, 2014 12:24 pm
Зоро, абе ти тоя Деус не го ли продаваше в другия форум преди няколко месеца? Нещо ми се струва, че сам си го купуваш и после пак си го провадаш, не я разбирам тази търговска тактика...
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Сря Дек 03, 2014 2:50 pm
Сельо Бангиев написа:
Зоро, абе ти тоя Деус не го ли продаваше в другия форум преди няколко месеца? Нещо ми се струва, че сам си го купуваш и после пак си го провадаш, не я разбирам тази търговска тактика...
Тоя е друг,нов.Тая търговска тактика се нарича - загуба .Взема някоя "топ бангия" видя и възможностите и я продам , после пак си купувам Деус .Абе пълна набутвация,ама нищо, важно е да си в играта
lizimaxy Легионер
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Чет Дек 04, 2014 8:30 pm
Зоро не се притеснявай,не си сам в ,,в тези набутвации,и аз колко пъти,,вътрешно но нека това да не не смущава,е поне мен,аз си пия ракията спокойно,защото всеки който отиде в кенефа,няма значение кой е какъв,всеки си цапа гъза,така че наздраве ,и аз вече я карам по айлак
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Чет Дек 04, 2014 10:01 pm
zoro_1977 написа:
Взема някоя "топ бангия" видя и възможностите и я продам , после пак си купувам Деус .Абе пълна набутвация,ама нищо, важно е да си в играта
В такъв случай защо не пробваш Ака Сигнум, той също има доста иновативни решения, а и цената му е сравнима с Деуса.
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Чет Дек 04, 2014 10:11 pm
lizimaxy написа:
Зоро не се притеснявай,не си сам в ,,в тези набутвации,и аз колко пъти,,вътрешно но нека това да не не смущава,е поне мен,аз си пия ракията спокойно,защото всеки който отиде в кенефа,няма значение кой е какъв,всеки си цапа гъза,така че наздраве ,и аз вече я карам по айлак
От какво да се притеснявам.............аз си го правя напълно съзнателно .Да се притеснявата тези които го правят не съзнателно. И без това и какъвто и топ апарат да взема, все се връщам на Деус .
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пет Дек 05, 2014 6:37 pm
Сельо Бангиев написа:
zoro_1977 написа:
Взема някоя "топ бангия" видя и възможностите и я продам , после пак си купувам Деус .Абе пълна набутвация,ама нищо, важно е да си в играта
В такъв случай защо не пробваш Ака Сигнум, той също има доста иновативни решения, а и цената му е сравнима с Деуса.
Защото според мен човека иска да има добра дискриминация а ти му предлагаш АКА
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пет Дек 05, 2014 7:04 pm
mario321 написа:
Сельо Бангиев написа:
zoro_1977 написа:
Наистина АКА няма много добра дискриминация във долните 10-15см където фишерите и хр мълчат като пу.ки
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пет Дек 05, 2014 7:39 pm
Хора,нека си мерим пишк.те в други теми. Тази е "купува-продава"
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пет Дек 05, 2014 7:57 pm
zoro_1977 написа:
Хора,нека си мерим пишк.те в други теми. Тази е "купува-продава"
Точно така колега Продаваш страхотна машинка Успех
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пет Дек 05, 2014 8:12 pm
Колегата с модерното фишерче и драгата подхвана темата, аз кво съм казал
xp fan Легионер
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пет Дек 05, 2014 10:54 pm
kronos555 написа:
mario321 написа:
Сельо Бангиев написа:
zoro_1977 написа:
Наистина АКА няма много добра дискриминация във долните 10-15см където фишерите и хр мълчат като пу.ки
Не мълчат колега не мълчат,само трябва да махнеш тапите от ушите и ще чуеш всичко[/quote]
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Съб Дек 06, 2014 7:24 pm
xp fan написа:
kronos555 написа:
mario321 написа:
Сельо Бангиев написа:
zoro_1977 написа:
Не мълчат колега не мълчат,само трябва да махнеш тапите от ушите и ще чуеш всичко
[/quote]
По точно от това не може да се каже
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Xp Deus V3.2 Пон Дек 15, 2014 10:25 pm
zoro_1977 написа:
http://olx.bg/xp-deus-v3-2-metalotrsach-metaldetektor-metaldetector-i62914630 На 20 часа работа.Пулт и сонда 28см(най-добрата комбинация).Повече информация на лични.