Заглавие: help please :) Вто Окт 14, 2014 12:09 pm
Здравейте колеги отдавна искам да си купя хубав детектор за замърсени терени (дет има много капаци от буркан,железа и т.н.) но не знам което ще ми върши работа моля тези които имат дългогодишна практика да ми помогнат благодаря предварително.
Здравей колега.Аз съм с фишер голд бъг и на замърсено се представя доста добре. Преди бях с ф5 и разликата е осезаема. Няколко пъти вече ми се случва да вадя монета с железен предмет в копката. Смятам че хп голд макс пауър също ще е добър вариант , но е по скъп.Успех с покупката
Здравейте колеги отдавна искам да си купя хубав детектор за замърсени терени (дет има много капаци от буркан,железа и т.н.) но не знам което ще ми върши работа моля тези които имат дългогодишна практика да ми помогнат благодаря предварително.
Колега "капаци на буркани" не ти трябва да дискриминираш, защото ще изгубиш изключително много полезни цветни сигнали . Като цяло това което търсиш е ,или XP Deus или XP GOLD MAXX POWER.
Благодаря за предложенията.А някой знае ли каква е максималната дълбочина на deus a и G Maxx а?
Това с дълбочините е много относително.На някои места дадена цела може да се хваща най-много на 5см,а на други места ,същата цела да се "лови" идеално на 35см
Балкански Преторий
Заглавие: Re: help please :) Пет Дек 12, 2014 9:21 am
zoro_1977 написа:
denisius88 написа:
Благодаря за предложенията.А някой знае ли каква е максималната дълбочина на deus a и G Maxx а?
Това с дълбочините е много относително.На някои места дадена цела може да се хваща най-много на 5см,а на други места ,същата цела да се "лови" идеално на 35см
Да точно както е казал колегата Зоро , дълбочината на всеки апарат БГ или Западен няма значение , на различни почви ту се увеличава , ту намалява , понякога има голяма разлика според терена.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: help please :) Пет Дек 12, 2014 11:17 am
zoro_1977 написа:
denisius88 написа:
+1
NERON Цезар
Заглавие: Re: help please :) Пет Дек 12, 2014 2:10 pm
голдън маск 4 про е много добра за замърсено , но също така и за орудено . ниска цена , сервиз в българия , голяма гама от сонди , лесна за разучаване , лека .....
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
muhomorka Легионер
Заглавие: Re: help please :) Пет Дек 12, 2014 8:33 pm
NERON написа:
голдън маск 4 про е много добра за замърсено , но също така и за орудено . ниска цена , сервиз в българия , голяма гама от сонди , лесна за разучаване , лека .....
С 5 годишна гаранция, а Владо не би отказал и след гаранционно обслужване.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: help please :) Пет Дек 12, 2014 9:25 pm
denisius88 написа:
Фишер голд бъг на 100%! 19kH е честотата му на работа направо е трепач! Само че от старият модел. Виж моите постове назад - том съм писал защо. За такива терени и аз го купих. И съм много доволен.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Здрасти колега,и гледай като си избираш апарат,няма значение какъв е,гледай да е читав и да не е менте,като мен,и да му разбираш на апарати,то няма нищо сложно,като ти каже някой че разбирал многоо,обаче на жени,то разлика няма,поне аз не съм видял,така че и за тези дълбочини,дискриминация,ти какво ще правиш,ще се ровиш в селските боклуци ли,и тука има посветени хора,някои ги познавам лично като кажат нещо верно е от опит знаят как е,и ти до какви пари си търсиш уред,и успех с търсенето,мен ме набутаха с един Garett.ментак,няколко месеца и аут,така че преди да си решил питай тука хората зная от къде и как да си купиш един истински уред,от истински магазин,и най важното да имат тука в България сервиз,не както е при мене ,за ремонт или ,за профалактика да го пращавм в Германия,,,баааа маааму,а наздраве,че една глътка ми се отвори