Заглавие: Първите ми златинки благодарение на Кирил Чет Сеп 18, 2014 6:57 pm
Преди време звънях на Кирил за помощ, да ми каже златоносно място, близко до моя район и много съм му благодарен, за посоченото от него място,тази Неделя извадих първите си 20 златинки които са над 1 мм за 2 часа работа вече съм адски запален и ще предприемам сериозни действия. Там също се срещнахме с други двама колеги, които доста разбираха от занаята и също много ми помогнаха най вече да му видя истинския цвят, мога само от сърце да кажа ИСТИНСКИ ПИЧОВЕ-ЕВАЛА !!! Кире БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ЖИВ И ЗДРАВ !!! Ще се опитам да кача и снимки
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Първите ми златинки благодарение на Кирил Чет Сеп 18, 2014 7:57 pm
mario321 написа:
Преди време звънях на Кирил за помощ, да ми каже златоносно място, близко до моя район и много съм му благодарен, за посоченото от него място,тази Неделя извадих първите си 20 златинки които са над 1 мм за 2 часа работа вече съм адски запален и ще предприемам сериозни действия. Там също се срещнахме с други двама колеги, които доста разбираха от занаята и също много ми помогнаха най вече да му видя истинския цвят, мога само от сърце да кажа ИСТИНСКИ ПИЧОВЕ-ЕВАЛА !!! Кире БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ЖИВ И ЗДРАВ !!! Ще се опитам да кача и снимки
Много се радвам че си успял да намериш самородно злато.Винаги се стремя да помагам на колегите с информация за местата където са златоносни и където съм ходил.Само за пример ще кажа че семейство млади и запалени наши членове от Панагюрище наскоро по моя информация и препоръки,пратени на един приток на р.Луда Яна промиха около 88 грама и ми се обадиха да ми благодарят за оказаната помощ.Това е начина и винаги съм казвал че когато човек направи добро то му се връща двойно.Това ми стига,покрай злобата и завистта която вървят около нас.Така че ти пожелавам още много пъти по толкова да намериш.
Заглавие: Re: Първите ми златинки благодарение на Кирил Чет Сеп 18, 2014 8:13 pm
Злобата и завистта някой хора могат само да си останат с празните ръце, защото тя ги заслепява силно та чак се изтърват, но да се спасяват-тяхна си болест Благодаря ти и за хубавите пожелания и все така да помагаш просто нямам думи да опиша колко се радвам !!! Аз също ти пожелавам много късмет и най важното здраве !!!
adminn Admin
Заглавие: Re: Първите ми златинки благодарение на Кирил Пет Сеп 19, 2014 9:49 am
Кирчо е най-отзивчивият човек, който познавам и искам да му пожелая да бъде все така положителен и усмихнат.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Първите ми златинки благодарение на Кирил Сря Ное 19, 2014 12:44 pm
В неделята почивах и бях свободен, с нетърпение отидох на същото място където пуска златинки, този път намерих по едри от 4-3мм парченца, не мога да опиша с думи колко е голям кефа, като видях тези двете по големи 4 и 3 мм направо очите от къси на дълги ми включиха даже за малко да ми изгорят бушоните от кеф