Здравейте колеги , търся мнения за този апарат https://www.youtube.com/watch?v=jyEKPrEFmZU
или по скоро за този https://www.youtube.com/watch?v=AkE273BXwk8
Ако някой от вас има такъв апарат , или го е виждал как работи , ще съм му благодарен ако сподели наблюденията си . Ако не ви се пише във форума , изпратете ми номер на лични , за разговор по телефона . Приятна вечер и
Миналата седмица имах възможност да го тествам. Мой приятел си го купи и излязохме заедно. Хубав апарат е. Направи ми впечатление,че като дискриминация е безупречен.
Кой от двата апарата беше ? Защото разбрах че при този със електрониката на подлакътника , имало вариации , според желанията на купувача . Дискриминацията на VCO или нормална
pgd Консул
Заглавие: Re: WAVE - Терминатор Чет Сеп 18, 2014 8:53 am
колеги и на мен ще ми е полезна малко повече информация от някой които работи с такъв детектор...
adminn Admin
Заглавие: Re: WAVE - Терминатор Чет Сеп 18, 2014 11:00 am
Знаете ли, ако питате мене как се прави това ще ви кажа следното: 1. Един апарат се пуска на томбола за членовете на ИМПЕРИО 2. Един апарат се пуска за тестове от членове на форум ИМПЕРИО
Ако апарата е ок ще си върне парите. А така, това онова, ама те така ....
Знаете ли, ако питате мене как се прави това ще ви кажа следното: 1. Един апарат се пуска на томбола за членовете на ИМПЕРИО 2. Един апарат се пуска за тестове от членове на форум ИМПЕРИО
Ако апарата е ок ще си върне парите. А така, това онова, ама те така ....
Подкрепям мнението ти по точка две .. Но ще е хубаво да има възможност апарата да се пробва от повече потребители,а не само от няколко и после да се изгуби незнайно къде.
Всеки има право на мнение. Ако толкова искаш да го пробваш,отиваш в Монтана при производителя и го пробваш. Другия вариант е да четеш коментарите и да си правиш изводите. Има и трети - поръчваш,плащаш и си тестваш на воля,колкото си искаш.
Всеки има право на мнение. Ако толкова искаш да го пробваш,отиваш в Монтана при производителя и го пробваш. Другия вариант е да четеш коментарите и да си правиш изводите. Има и трети - поръчваш,плащаш и си тестваш на воля,колкото си искаш.
Е затова Владо ги би всичките от Монтана, защото не мисли по стария бай-ганьовски начин. Пуска апарат и се тества от хората и пишат.