Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 5:03 pm
Според мене исканията ни трябва да са супер скромни и да се прикрепим към голяма партия като ГЕРБ или БСП
lobo Новобранец
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 5:18 pm
van_helsing написа:
Според мене исканията ни трябва да са супер скромни и да се прикрепим към голяма партия като ГЕРБ или БСП
Това е най разумното, но вече е късно. А това за "нова алтернатива" ни го сервираха, а не съм чел някъде да е имало дискусия по темата?! Май наистина ще се окаже, че във федерацията се взема решения от 1-2-3 човека?! Не е коректно. Как да подкрепя нещо което е с предизвестен край?
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 5:35 pm
van_helsing написа:
Аз към БСП не бих прикрепил и миризлив чорап. Според мен бъдещето е в ГЕРБ.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 6:15 pm
Може би комбинацията ГЕРБ и Реформаторите ще излезе по-добре отколкото преди само ГЕРБ, защото по онова време всеки можеха да го преберат просто така. Нито едно дело от простотиите им не издържа, а хората бяха по-вече репресирани от времето на тато.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 10:06 pm
Kolev написа:
Viktor Ivanov написа:
Искам да попитам КОЙ плаща този цирк???!!!! на миналите избори се правеша агитация за ДПС, какво стана, дойдоха, заминаха промени????!!!! Аз не видях!!
Тия пичове /федерацията/, ако бяха умни, щяха да поискат една среща с Бойко Борисов, да му подарят един металотърсач и да му обяснят нуждата от законови промени. Човекът е народен и разбран и ако се подходи разумно може да се свърши много хубава работа вместо да се подкрепят разни треторазредни партии, които нямат шанс за парламента.
-Както винаги са изплющеваш неподготвен и популистки -Нема ти казвам колко народ по нашеннско познавам все бивши колеги и настоящи гербаджий на всички равнища който се виждат и срещат с Твоят човек ма както се вижда нещо раздвижване нема -Ако сакаш да ти дадем агреман па ти да одиш да се разбираш с него като е толкоз разбран и ти си мислиш че ще си достатъчно убедителен -Сал да не стане като в оня виц дето се носеше по времето на неговото управление -Когато отишли бивши перачи и сегашни паралий с авоари в Инострански банки да го питат може ли да повкарат и преперат некои и друг милион що не и милиард в изпосталелата ни икономика като естествено той ша си има свойте 20% от далаверата -Отговорът бил:-Може момчета сал че за мене 80% а за вазе 20 -Иначе си прав, това е поредният измислен кьорфишек имитиращ неква дейност от страна на там тая организация -По добрият вариант беше сами да си регистрират партия но то за таквоз нящо си требе и акъл,а и хора.................................................
stan960 Джадай
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 10:22 pm
van_helsing написа:
Може би комбинацията ГЕРБ и Реформаторите ще излезе по-добре отколкото преди само ГЕРБ, защото по онова време всеки можеха да го преберат просто така. Нито едно дело от простотиите им не издържа, а хората бяха по-вече репресирани от времето на тато.
-Апострофа ми е отклонение понеже по тия въпроси се чекнем в друга тема,но не мое са сдържа -Ма мигар серйозно си мислиш че тия УЖ Реформатори като му дадат гласовете си да направи необходимият процент и после ша им са чуе думата -Нито един от тия нема куража на Волен,просто ша са безгласни марйонетки -Даже нема да ги купи срещу некой и друг министерски пост по скоро ша им подхвърли некоя агенцийка по не знам ква си потънала в забвение структура -На следващите избори тия многоцветни клоуни дори нема да ги видиш в класацията -Сега обаче са част от Предизборното задкулисно куклено шоу -Понеже тия Дето Дърпат Конците като видят че българинът вземе да се събужда и да ръмжи и му спретват поредният лъжлив водевил -И така вече 25г. все прехождаме и все се управяме сал дето слизаме по стъпалата все по нанадоле и нанадоле.....................................................................
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 10:45 pm
Айде, айде, видяхме го Волен - само джафка, като има публика, а иначе задните бузи са му широко разтворени за всеки, който има кинти да плаща. Само не ми давай тоя откровен психопат и продажник за пример. Не случайно целият му електорат му е турил кръста и ти специално се готви, щото имаме бас
stan960 Джадай
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 11:10 pm
-Ясно ми е мойто момче че партийните задкулисни котерийни борби са голема мъгла за теб но не го показвай открито: -Не знам дали имаш спомени но ако Волен не беше дръпнал подкрепата си твойто Лидер-Партия щеше да е още на власт -Просто споменах че с тия многоцветни ''реформаторски'' амеби нема да имате никви ядове...................................................
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Съб Авг 23, 2014 11:50 pm
stan960 написа:
-Ясно ми е мойто момче че партийните задкулисни котерийни борби са голема мъгла за теб но не го показвай открито: -Не знам дали имаш спомени но ако Волен не беше дръпнал подкрепата си твойто Лидер-Партия щеше да е още на власт -Просто споменах че с тия многоцветни ''реформаторски'' амеби нема да имате никви ядове...................................................
Реформаторите, ако случайно прескочат 4-те процента, това ще им е за последно, защото покрай протестите посъбраха малко заряд. Това е сбирщина от провалили се проекти и претоплени гранясали манджи които нямат бъдеще. Накрая всичко що е дясно ще се влее в ГЕРБ. Помнете ми думата! Пак го обърнахме на политика - админа ако иска да трие, няма да се сърдя.
yon Новобранец
Заглавие: Re: до всички колеги Нед Авг 24, 2014 3:53 pm
Да си кажа честно не знам откъде и как се зародила тази студена междуфорумна война,между членове на дадени организации,и колеги практикуващи едно хоби.Сигурно има някакви личностни конфликти.Тази партия която подкрепя федерацията,дали ще влезе или няма,в парламента,е важно но и не толкова.По важното е според мен е че се прави нещо,и ако успеем да покажем на бъдещите управляващи че сме много,единни и че ще се борим за един по добър закон за нас,това ще е положителното.Да осъзнаем че не подкрепяме,самата партия,федерация или определени личности,а подкрепяме колегите си търсачи и самите себе си.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: до всички колеги Нед Авг 24, 2014 6:20 pm
Да го отдадем на факта че на млади години летиш кат безпилотен самолет и се носиш по течението и вятъра без да мислиш къде ще те заведат -Ние дето сме на повеке лазарници обичаме да обмисляме повече, да преценяваме плюсовете и минусите, и за туй некак си трудно ша ни понесеш по течението -Всичкото друго е въпрос на личен избор,понеже за едните се явява като некъв спасителен маяк а пък другите знаят че е само един мираж ...................................
yon Новобранец
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 12:17 am
stan960 написа:
Да го отдадем на факта че на млади години летиш кат безпилотен самолет и се носиш по течението и вятъра без да мислиш къде ще те заведат -Ние дето сме на повеке лазарници обичаме да обмисляме повече, да преценяваме плюсовете и минусите, и за туй некак си трудно ша ни понесеш по течението -Всичкото друго е въпрос на личен избор,понеже за едните се явява като некъв спасителен маяк а пък другите знаят че е само един мираж ...................................
Течението винаги има посока,и ако тази посока е твоята,е много лесно да мислиш и осъзнаваш къде те води.А с повече лазарници,с един мотор и малко гориво на самолета,може само да се правят кръгчета,докато..............но всеки си решава на какво да се вози.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 8:31 am
yon написа:
Течението винаги има посока,и ако тази посока е твоята,е много лесно да мислиш и осъзнаваш къде те води....
Посоката може да е твоята и в същото време-погрешната!... Малка партия,бореща се с нокти, зъби и дупе да се докопа до парламента,няма да реши нашия главен проблем-онзи закон.Защото ще играе по свирката на големите.А както често се случва,наслаждавайки се на предстоящия четиригодишен рахатлък-да забрави за поетите ангажименти...
Хаосът е или временен,или гибелен!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 10:44 am
За тези ще се гласува, че и още десетина човека покрай мен съм агитирал за сега.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 11:05 am
borislav123 написа:
За тези ще се гласува, че и още десетина човека покрай мен съм агитирал за сега.
Давайте си гласовете на Михаля, но после не се сърдете, че ви управляват идиоти, лъжци и крадци. Не казвам, че тези са такива, но разпилените гласове, за подобни абсолюто безперспективни партии определят бъдещето на децата ви! Пак ще повторя - напълно незряло и глупаво е да се поставя, което и да е хоби пред бъдещето на децата ни. Ето, аз например, дори някой да ми гарантира на 1000%, че тези биха решили проблемите с хобито, пак не бих гласувал за тях, защото бъдещето на детето ми е по-важно от това, дали ще мога да си правя кефа на рахат. Сигурен съм, че повечето хора тук разсъждават точно, като мен.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 11:16 am
Твоята партия ли имаш предвид.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 11:31 am
borislav123 написа:
Твоята партия ли имаш предвид.
В случая, моята партия не съм я споменал. Която и да е тя съм я избрал на база информираност и факти, които са се случили пред очите ми. Давам пример, който съм давал много пъти - синът ми се роди точно в края на мандата на Станишев и тройната му крадлива коалиция. Това беше управление в което имаше огромни излишъци, а световната икономика процъвтяваше, а у нас се изливаше златен дъжд, грандоманско строителство в частния сектор и изобщо перфектно време да си на власт. В същото време в целия квартал нямаше откъде да минеш с количката от разбити тротоари, а и нямаше къде да отидеш - нямаше един свестен парк или детска площадка, само разнебитени опасни катерушки от времето на комунизма. В момента имаме два изцяло обновени огромни парка с по няколко чисто нови детски площадки и велоалеи в тях, където децата дивеят с кеф и в безопасност, имаме нови тротоари, ремонтиран път пред блока където живея, койте беше лунен пеизаж и не беше пипван с години и освен това имаме поне десет чисто нови прекрасни детски площадки в радиус 300 метра само. И бъди сигурен това не стана през последната година. Така че бъди сигурен драги, аз много добре знам за кого гласувам и защо.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 11:38 am
То ти не си спирал да дрънкаш партиините си простотии .Сигурно в половината си постове възхваляваш крадливата полицейска партия и се опитваш да ни убедиш колко е хбава . Спирам да спамя темата щот с дървени философи не ми се спори.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 11:39 am
И да не забравя една много важна подробност - всичко, което изброих се случи по времето на най-голямата световна финансова и икономическа криза за последните 50 години!
Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие. На неграмотници, тролове и лаладжии не отговарям!!!
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 11:44 am
borislav123 написа:
То ти не си спирал да дрънкаш партиините си простотии .Сигурно в половината си постове възхваляваш крадливата полицейска партия и се опитваш да ни убедиш колко е хбава . Спирам да спамя темата щот с дървени философи не ми се спори.
Щом за теб фактите са партийни простотии, нямам какво да ти кажа повече. Господ ми е свидетел, че всичко което съм казал е истина. Аз ти говоря факти, които са се случили пред очите ми, а ти не казваш нищо освен да ме нападаш тенденциозно и неподкрепено с нищо на база политически пристрастия. Нека четящите преценят чия позиция е по-морална.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 1:02 pm
И най-много се "кефя", когато такива с по няколко поста и незнам коя поредна регистрация се изживяват, като наставници определящи на другите, какво имат право да правят и какво не От позицията на какви бе ейй???
Ето форумът си има администрация и политика. Това са хората, които определят правилата. Ако според тях не съм полезен тук, съвсем културно ги моля да ми кажат и спирам да се изказвам по политически въпроси.
skita6t Новобранец
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 1:07 pm
Kolev написа:
И най-много се "кефя", когато такива с по няколко поста и незнам коя поредна регистрация се изживяват, като наставници определящи на другите, какво имат право да правят и какво не От позицията на какви бе ейй???
Ето форумът си има администрация и политика. Това са хората, които определят правилата. Ако според тях не съм полезен тук, съвсем културно ги моля да ми кажат и спирам да се изказвам по политически въпроси.
пуснах темата тук но явно сам сбъркал форума МОЛЯ АДМИНА ДА ИЗТРИЕ ТЕМАТА
Kolev Цезар
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 1:26 pm
Пуснал си тема няма лошо, но недей да се изявяваш, като цензур. Също така извинявай ако съм те засегнал - не съм искал. За мен това е свободен форум /един от малкото такива/ и всеки има право да излага позиция особено, когато е аргументирана. Прочети всичко което съм написал, сложи си ръката на сърцето и ще осъзнаеш дълбоко в себе си че съм прав за много от нещата които казвам.
Ето задавам ти конкретен въпрос, на който ако си така любезен ще се радвам да получа отговор: Според теб, кое е по-важно, някакво хоби, макар и най готиното, или бъдещето на децата ни?
ferovo Новобранец
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 1:37 pm
Kolev написа:
Пуснал си тема няма лошо, но недей да се изявяваш, като цензур. Също така извинявай ако съм те засегнал - не съм искал. За мен това е свободен форум /един от малкото такива/ и всеки има право да излага позиция особено, когато е аргументирана. Прочети всичко което съм написал, сложи си ръката на сърцето и ще осъзнаеш дълбоко в себе си че съм прав за много от нещата които казвам.
Ето задавам ти конкретен въпрос, на който ако си така любезен ще се радвам да получа отговор: Според теб, кое е по-важно, някакво хоби, макар и най готиното, или бъдещето на децата ни?
Kolev,абе пич ,това се мъча да ти обясня,че с любимия ти тиквунски герб ,децата ти са обречени на мизерия и невежество, нооо....ти си готов за 5 лева да продадеш майка си и бащаси заедно с бъдещето на децата си........... АНАДЪНМУ.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: до всички колеги Пон Авг 25, 2014 1:44 pm
Точно тук и е мястото колега. Нека се знае че има партия която ни подкрепя. Колегата Колев явно е притеснен понеже партията която ще защитава интересите на търсачите ясно се разграничава от гербаджиите и ги критикува..За това колко хора в форума подкрепят герб може доста да се поспори. Защитавахте ги само ти и още един. Аз също мога да направя 20 регистрации и да се правя на клоун.