XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване
+3
pechkata
adminn
йосиф111
7 posters
Автор
Съобщение
йосиф111 Новобранец
Заглавие: XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване Нед Авг 10, 2014 5:41 pm
Колеги, според вас кой от тези дава детектори, има по бързо възстановяване на процесора, при засичане на цвят и желязо.Аз работя с GMP, а мой приятел е с фишера и се опитва да ме убеждава , че фишера бил доста по бърз, а на мен ми изглежда точно обратното. Сега някой ще напише направете тест, е вече направихме една дузина и за мен силата е малко по добра. Пишете кой какви виждания има и от двата детектора.
ЗАБЕЛЕЖКА:Да, пишат само колеги, които са работили и с двата детектора.
adminn Admin
Заглавие: Re: XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване Нед Авг 10, 2014 6:07 pm
Тъй като GMP е на 18 Кхц, а Fisher F75 е на 13Кхц, т.е. при равни условия ти ще си по-бърз за по-малките метали, и по-бърз за меднте сигнали. Има една подробност, ако правите паралелни тестове накарай приятеля ти да ги прави в лежим на дискриминация, защото при тебе практически ти винаги си в такъв режим и не можеш да минеш на алл метал.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pechkata Джадай
Заглавие: Re: XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване Нед Авг 10, 2014 7:15 pm
По принцип Фишера мисли мн. повече от ХП-то при обработка на сигнала - дори и на еднакви честоти да са и двата детектора аз бих заложил на ХП-то при облог...
sisbliacat Новобранец
Заглавие: Re: XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване Чет Ное 27, 2014 8:34 am
pechkata написа:
По принцип Фишера мисли мн. повече от ХП-то при обработка на сигнала - дори и на еднакви честоти да са и двата детектора аз бих заложил на ХП-то при облог...
Според мен ХП е по бърза
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване Пон Дек 01, 2014 2:09 pm
Като изключим деуса,едва ли има по-бърз апарат от ГМП.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване Пон Дек 01, 2014 2:28 pm
Mladencho написа:
Младенчо нищо лично но преди да взема деуса бях с Fisher деуса го повъртях малко около 6 месеца и разбрах че не ми допада ,и сега пак съм на Fisher и то по нисък клас от предишните ми и съм си доволен въпрос на предпочитание
бобо Джадай
Заглавие: Re: XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване Пон Дек 01, 2014 9:52 pm
pavli_q написа:
Mladencho написа:
Младенчо нищо лично но преди да взема деуса бях с Fisher деуса го повъртях малко около 6 месеца и разбрах че не ми допада ,и сега пак съм на Fisher и то по нисък клас от предишните ми и съм си доволен въпрос на предпочитание
Голд бъга,ако си с него, не е по нисък клас....Просто е различен клас....
XP GMP или fisher 75 ltd е с по бърз процесор на възстановяване