Заглавие: Garret Euro Ace + Nel Tornado 30 x 33 ? Сря Юли 16, 2014 12:10 am
Здравейте колеги, имам Гарет Евро Аце. Купих го със СЕФ 38х30, но беше прекалено голяма и дискриминацията й не беше добра, а аз търся на доста замърсено и я продадох. Чудя се дали да си купя Nel Tornado 30 x 33 . Ако някой има опит, моля да сподели как работи.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Garret Euro Ace + Nel Tornado 30 x 33 ? Сря Юли 16, 2014 9:39 am
сондите нел са по-неустойчиви на температурни разлики, кабела им е доста зле и затова не ги продаваме.
НО има една подробност, самия размер, който търсиш 33см. е доста близък до оргиналната сонда 28см. и не очаквай чудеса, особенно за метали под 2-4см. в диаметър. резултатите ще са почти единтични.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Garret Euro Ace + Nel Tornado 30 x 33 ? Сря Юли 16, 2014 10:51 am
Колега за замърсено ти трябва малка сонда
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Garret Euro Ace + Nel Tornado 30 x 33 ? Сря Юли 16, 2014 8:25 pm
Ултимата е по добра от Нелката - има по добра дискриминация на замърсено заради разположението на намотките...Рибката е по малка...И е много лека...
67aiga7a Новобранец
Заглавие: Re: Garret Euro Ace + Nel Tornado 30 x 33 ? Чет Юли 30, 2015 11:52 am
bakusho написа:
Здравейте колеги, имам Гарет Евро Аце. Купих го със СЕФ 38х30, но беше прекалено голяма и дискриминацията й не беше добра, а аз търся на доста замърсено и я продадох. Чудя се дали да си купя Nel Tornado 30 x 33 . Ако някой има опит, моля да сподели как работи.
За добро или лошо Торнадо им е най-продаваната сонда за Гарет. Аз съм с такава и нямам забележки. Търсил съм на много замърсено и мога спокойно да кажа, че с по-бавен ход проблемите почти изчезват. Естествено най-добре за замърсено е Снайпер глава, малка и тн, но дълбочината си заминава съществено. По мое мнение по-големите сонди са прекалено тежки, но все пак ако търсиш 2-3 часа не би трябвало да е голям проблем, за цял ден търсене с Нел Биг ръката ми все едно е чужда на другия ден
Поздрави!
hubavito Легионер
Заглавие: Re: Garret Euro Ace + Nel Tornado 30 x 33 ? Пон Авг 03, 2015 6:23 pm
Тъкмо като ти е чужда ръката на другия ден може да свършиш някоя работа с нея Някои хора си сядат на ръката за да им изтръпне
adminn Admin
Заглавие: Re: Garret Euro Ace + Nel Tornado 30 x 33 ? Пон Авг 03, 2015 8:10 pm