Здравей г-н Войнов,имам апарат Гарет АТ Про,изгоря му нещо, няма звук на въшния говорител,на слушалки си работи добре,нов е апарата,не спазих гаранцията му,защото на апарата гаранцията му гледали в Германия,доколкото му разбирам от колегите,крайния усилвател е заминал,имам го ,та колко ще ми струва ремонта,евентуално ако го пратя за ремонт при теб,е и дали ще се ремонтира
Здравей г-н Войнов,имам апарат Гарет АТ Про,изгоря му нещо, няма звук на въшния говорител,на слушалки си работи добре,нов е апарата,не спазих гаранцията му,защото на апарата гаранцията му гледали в Германия,доколкото му разбирам от колегите,крайния усилвател е заминал,имам го ,та колко ще ми струва ремонта,евентуално ако го пратя за ремонт при теб,е и дали ще се ремонтира
Здрасти колега,много благодаря,не съм обърнал внимание,утре ще му звънна,този телефон актуален ли е,не е импулсен нали
vanbg Консул
Заглавие: re Сря Дек 03, 2014 8:41 pm
Колега , много е възможно и проблема да ти е много прост - може да ти е повреден куплунга където се включват слушалките. Така е направено че когато изкараш жака на слушалките от гнездото да се осъществи връзка към високоговорителя и когато ги вкараш да изключи високоговорителя и да работят те. Успех.
Колега , много е възможно и проблема да ти е много прост - може да ти е повреден куплунга където се включват слушалките. Така е направено че когато изкараш жака на слушалките от гнездото да се осъществи връзка към високоговорителя и когато ги вкараш да изключи високоговорителя и да работят те. Успех.
Не е в това проблема, коментирано е вече.
vanbg Консул
Заглавие: re Сря Дек 03, 2014 8:55 pm
OK - извинявам се за спама -неволно е.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: ремонт металдетектори Пет Дек 05, 2014 4:12 pm
инж. Войнов написа:
западни и бг модели. само на 0889127883
фабрични и бг. само на 0988881054 - инж. Войнов
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: ремонт металдетектори Пет Дек 05, 2014 4:17 pm
преди да пратите металотърсача на Войнов се разберете за парите, че да не плачете след това.
Здрасти колега vanbg,така е,сега ще го пробвам като го отворя,и ще изкарам буксата която отива навън за слушалките,аз искам да напомня на колегите,че буксата не е обикновенна със жак,жак няма понеже с апарата може да се работи и под вада,и за това буксата е по особена,аз апарата съм го отворил,и какво да ви кажа,кабели няма,има 2 букси на платката като едната е за антената а другата е за слушалките,а има и 2 кабела които отиват към външния говорител,и тези кабели са на букси вътре на платката които могат да се вадят,и мен ме съмнява че нещо става,не се пуска сигнала към външния говорител,след като изкарам слушалките,и ако не стане ще сменим крайния усилвател,купил съм го,5 лв,
аз от пращане за ремонт на апарати съм се отказал,няма какво да крия,имахме един орташки апарат,нов беше апарата,пратихме гъ някъде към село,,Слащен,,и всичко стана на сгащен,,и после ни апарат,,ни,,,така после почнах да финансирам Еконт,и пак не се оправиха неща,че на края реших да дам едни пари,за заводски апарат,обаче и там не е както се рекламира,още по зле,тука повечето които продават заводски апарати нямат сервизи,и се почват едни,мале,не искам да ги кажа тука какви кандарми,лично съм се убедил че оправия няма,ако някой ми каже че има,значи аз съм космонавт,или не чувам,,петела,,искам да кажа че файда никаква,и то е като жената,и тука е същото,ако имаш късмет,попадаш на здрав апарат,и на свястна жена,другото е бош лаф,всичко е до късмет това е,
vanbg Консул
Заглавие: re Нед Дек 07, 2014 7:09 pm
На скоро се наложи да ремонтирам мълчащ металдетектор - проблема му беше в говорителчето,смених го и всичко е ОК. Успех.