Заглавие: Купувам XP Deus втора употреба Вто Юли 01, 2014 10:04 pm
Купувам XP Deus пълен комплект. Задължително с дистанционното, със средната(новата) или голямата сонда, без слушалки, със или без оригинален стик, хубаво ще е да има някаква гаранция. Оферти тук или на лични.
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 8:27 am
Имам малко работил деус с най-голямата сонда, дистанционно и слушалки дори(които съм пуснал за продажба) и гаранция.Купен от официалния представител Mdetectors.Все повече нямам време да търся и се колебая дали да не го продам.Предложи ми сума на лични и ще помисля!
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 9:50 am
Много се забавлявам от израза "вече нямам време за хобито", станал вече традиционно оправдание за колеги, излъгали се да си купят тази прескъпа играчка с посредствени възможности. Но по-веселото е как подозрително скоро след покупката "осъзнават", че вече нямат време за хобито.
nobody Легионер
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 9:56 am
Сельо Бангиев написа:
Много се забавлявам от израза "вече нямам време за хобито", станал вече традиционно оправдание за колеги, излъгали се да си купят тази прескъпа играчка с посредствени възможности. Но по-веселото е как подозрително скоро след покупката "осъзнават", че вече нямат време за хобито.
В интерес на истината не е задължилно да е точно така. Като купиш апарат за 2000+ лв си затваряш една добра сума пари и особенно ако ходиш 1 път в месеца идва момент в който ти трябват за нещо по полезно. Принципно имам намерение да го ползвам няколко месеца и да му търся нов собственик поради тази причина, без значение дали много ще ми харесва или е пълна боза, е естествено ако ми намери нещо ценно и ще си го окача на стената
nobody Легионер
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 11:20 am
Deus e намерен от RelicHuntingVT ще го взема
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 1:05 pm
Сельо Бангиев написа:
Аз пък се чудя що все се намира някой хейтър дето не е хващал деус да спамва.Какво искаш да напиша.Що я кажи кое за теб е истински детектор?Ако деуса е играчка, то заеби.Излизаме 5-6 човека и накрая най якото нещице пак аз го нацелвам и така всеки път.Що ли се получава така?Я виж най-големите маняци търсачи в другите страни с какво ловуват. Истината е, че е до късмет работата.Може и с детски детектор да се намери нещо яко...Но деуса е нагласен най-добре.Най лек е и най-удобен.Имаш различни честоти, можеш да го направиш бавен и дълбок и бърз и плитък, каквото ти е на душа.Всички тези неща спомагат излетите ти да бъдат добро приключение.И ладата е кола, която може да те закара от точка А до точка Б, но живеем в свят на изобилие от всичко, защо трябва да се задоволяваме с какво и да е.За мен най-продуктивната машина е Деусааа!
И да ! Нямам време за хобито и ми трябват пари за други покупки не свързани с метал детектинга!
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 1:11 pm
nobody написа:
няма да сбъркаш познавам колегата и Деуса му също
До колкото до колегата Сельо Бангиев нека да има повече такива заблудени. В интерес на истината колкото по-малко деуси толкова повече сигнали. Който не е хващал Деус не мисля че може да коментира това са 15 уреда в един.
adminn Admin
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 1:32 pm
Сельо Бангиев написа:
Кое е прескъпото - 1845лв., колкото Фишер Ф75 лтд ли или 1400лв. само със слушалките. То Българските станаха да по толкова! http://www.shop.imperio.bg/xp_deus_headphone_metalotarsach
а дори ако го вземеш без пръчката ще стане и по-евтин от Фишер Голд Бъг
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Сря Юли 02, 2014 1:58 pm
kaponcheto написа:
nobody написа:
няма да сбъркаш познавам колегата и Деуса му също
До колкото до колегата Сельо Бангиев нека да има повече такива заблудени. В интерес на истината колкото по-малко деуси толкова повече сигнали. Който не е хващал Деус не мисля че може да коментира това са 15 уреда в един.
ОПА.Днеска ти званях и ся виждам, че си писал тук.
Благодаря за подкрепата
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Чет Юли 03, 2014 1:09 pm
Сельо Бангиев написа:
Ако не сте прочели,да ви кажа: Колегата е минал на кантар и според мен това е изстрел в десетката!
Хаосът е или временен,или гибелен!
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Чет Юли 03, 2014 5:15 pm
Който си купи кантар му дават и книжка (100 - те туристически обекта) та белким има полза от обикалянето защото след попълването на книжката ще получи значка .
Последната промяна е направена от ivangrozni на Чет Юли 03, 2014 9:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: Купувам XP Deus втора употреба Чет Юли 03, 2014 6:53 pm
Да му е честит Деуса на новия собственик и много да го радва!
Това за кантара са ала бала работи.Търсих 2 дни с един колега с кантар, но още не мога да преценя дали е за мен, понеже не му разбирам....
ПРичината за продажбата е, че ми трябват парички за бъдеща покупка и трябва да ставам отговорен семеен човек.... Дните ми на безделник приключиха днес като предадох ценния си инструмент на друг играч...
По нататък като се стабилизират нещата около мен пак Не съм се предал напълно