Заглавие: Pinpointer Mars MD БГ ревю Нед Юни 29, 2014 11:22 pm
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Пон Юни 30, 2014 11:01 pm
Като гледам клипа-копирали сте начина на презентация на тъпите американци...в което лошо няма, но се присетих за събора в Сливек...и ми стана отново смешно... Минах през украинците, видях въпросният PinPointer, разгледах го и ги попитах за цената...беше около 80$...Сега ства още по-интересно...След около няколко часа, когато минаха една дузина колеги и те също проявиха интерес на единият от тях (този дебеличкия) му хрумна, че келепира е в кърпа вързан и щом хората питат- то това означва, че ще купуват...и в един момент цената стана 80 EUR-о...Да, ама не !Те тези номера тук не вървят-"на краставичар краставици тръгнали да продават..." Бях решил да си взема един, но тази тяхна селска постъпка изпари желанието ми... Та с тази цена от двеста лева...не знам какво да напиша...Ами пробвайте се...Аз лично ще си взема такова българскоза пет пъти по-ниска цена...Е, може пък украинският да привлича монетите като магнит стара подкова-знам ли... Хайде останете си със здраве, но не бъдете лакоми и алчни.
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Чет Юли 03, 2014 11:38 am
Като се има на предвид цената на най-добрия пин пойнтер Garrett pro pointer от 240 лева.Си е грях да се дават 200 за това....Прекалено много.Че и ноктаджиите тръгнали за по 90 евро да продават пин пойнтери...аве ей!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Чет Юли 03, 2014 6:26 pm
Е, не знам дали е най-добрият, защото Minelab pro-find 25 е със същите "екстри" и показатели, само че е по-скъп. Идеята е да е сравнително достъпен за нашият пазар.А не да е с цена от двестя лева...За толкова пари нова антена ще си взема бре... Извинявам се,че оспамих темата, но не се сдържах да го напиша.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Чет Юли 03, 2014 6:38 pm
RelicHuntingVT написа:
Като се има на предвид цената на най-добрия пин пойнтер Garrett pro pointer от 240 лева.Си е грях да се дават 200 за това....Прекалено много.Че и ноктаджиите тръгнали за по 90 евро да продават пин пойнтери...аве ей!
Май ще се окажеш прав: https://www.youtube.com/watch?v=WCGAhi_2HcI
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Чет Юли 03, 2014 7:07 pm
Radislav написа:
...Да, ама не !Те тези номера тук не вървят-"на краставичар краставици тръгнали да продават..." Бях решил да си взема един, но тази тяхна селска постъпка изпари желанието ми... Та с тази цена от двеста лева...не знам какво да напиша...Ами пробвайте се...Аз лично ще си взема такова българскоза пет пъти по-ниска цена...Е, може пък украинският да привлича монетите като магнит стара подкова-знам ли... Хайде останете си със здраве, но не бъдете лакоми и алчни.
Много то4но казано колега,за тези пари ще има и пинпойнтер и за бира ще останат .А пък украинците да се...
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Чет Юли 03, 2014 7:12 pm
Radislav написа:
RelicHuntingVT написа:
Май ще се окажеш прав: https://www.youtube.com/watch?v=WCGAhi_2HcI
Значи пин пойнтера на Гарет е железен.Голяма машина е аз съм много доволен от него!
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Чет Юли 03, 2014 7:32 pm
Преди няколко месеца се бях надъхал да си взема един от ЕМИЛ ХРИСТОВ:
https://www.youtube.com/watch?v=5cGaYbajtvg Незнам какво почвече искате от един Pinpointer, а и от цената също- 40 лв. с калъфчето
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Пет Юли 04, 2014 7:58 am
Само вибрация, че от 14:00-16:00 хората почиват и не бива да се вдига шум...а за през ноща пък да не говорим...Направо викат полицията...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Pinpointer Mars MD БГ ревю Пет Юли 04, 2014 6:21 pm
Radislav написа:
Само вибрация, че от 14:00-16:00 хората почиват и не бива да се вдига шум...а за през ноща пък да не говорим...Направо викат полицията...
Е пъ,колко е да му турнат и един свенодиод?Вибратора арчи много ток...