Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 6:46 pm
mario321 написа:
jordan_nenov написа:
кирката написа:
пинпойнтера по дълбок ли е от Ф4
Да, по-дълбок е, но само ако пийнпойнтера има настройка на температурния баланс. Иначе не!
Най вече, ако температурата на пиЙнпойнтера, надвишава +39 градуса. Тогава да !
По Целзий или Фаренхайт?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 7:18 pm
xp fan написа:
Колега ,Иван ли си Асен ли си незнам, що си мислиш че голд бъга е толкова добър първо,и второ български добър апарат няма и няма да има скоро.
...Може би искаш да кажеш добър монетар?Тук се цени и точното изразяване... А колегата съчетава и двете имена,както е видно и вариации по темата не звучат умно!
Хаосът е или временен,или гибелен!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 7:33 pm
Avrelian написа:
mario321 написа:
jordan_nenov написа:
кирката написа:
Да, по-дълбок е, но само ако пийнпойнтера има настройка на температурния баланс. Иначе не!
Най вече, ако температурата на пиЙнпойнтера, надвишава +39 градуса. Тогава да !
По Целзий или Фаренхайт?
По Гейзий !
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 7:57 pm
nasko75 написа:
pavli_q написа:
кирката написа:
Не кирката F4 не е дълбок ,дълбок е BLISSTOOL
Колега истината е тази ,че когато излиза има за всички когато не излиза не излиза На вас не ви ли се е случвало човек с детска играчка както казва колегата Mladencho да извади а вие не ,защото на мен ми се е случвало и то доста пъти КЪСМЕТ МИ ХВАЛИ НЕ МАШИНА
А,е тука си много прав,късмета е най-важен.
кирката Консул
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 8:11 pm
[quote="jordan_nenov"][quote="кирката"]пинпойнтера по дълбок ли е от Ф4 [/quote] Да, по-дълбок е, но само ако пийнпойнтера има настройка на температурния баланс. Иначе не![/quote] ей, каинчо за мн години,поздрави на братчетката.......
Око да види,ръка да пипне.
кирката Консул
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 8:17 pm
[quote="pavli_q"][quote="кирката"]пинпойнтера по дълбок ли е от Ф4 [/quote] Не кирката F4 не е дълбок ,дълбок е BLISSTOOL [/quote] Не знам колега кой е по-дълбок,явно ти имаш повече опит с детектори,аз за тва не изказвам мнение
кирката Консул
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 8:21 pm
А, темата е за блистол,а не за фишер.владко тарикатко ша са кара........
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 8:48 pm
кирката написа:
А, темата е за блистол,а не за фишер.владко тарикатко ша са кара........
Не се притеснявай за Владо той човека вече няма нищо против Фишер
който търси намира
кирката Консул
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 8:55 pm
колега ,като ти чета постовете май доста детектори са минали през ръцете,а с блистол работил ли си
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 9:19 pm
кирката написа:
колега ,като ти чета постовете май доста детектори са минали през ръцете,а с блистол работил ли си
Да не дава Господ,това е дяволска работа
който търси намира
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 9:26 pm
А бе къде е дзверо ? Скри се и не смее да се покаже да обясни, какво има в тези апарати и защо само в неговите продукции на Blistwood picture's , се получават такива резултати, а няма независими тестове на колеги и не смее да праща детектор за проби.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 9:36 pm
Petronii написа:
А бе къде е дзверо ? Скри се и не смее да се покаже да обясни, какво има в тези апарати и защо само в неговите продукции на Blistwood picture's , се получават такива резултати, а няма независими тестове на колеги и не смее да праща детектор за проби.
Сага вече го засегна доста колега ,тази вечер по късно или утре до към обяд ще ни спретне на всички такива отговори и видео тестове че
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 11:04 pm
nasko75 написа:
Petronii написа:
Сага вече го засегна доста колега ,тази вечер по късно или утре до към обяд ще ни спретне на всички такива отговори и видео тестове че
Със сигурност ще има ответен удар от негова страна, ми се струва!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Пет Яну 09, 2015 11:28 pm
Мисля , че няма да има ответен удар защото и тримата герой са уморени от тези епични тестове и страхотната война , която се разрази на пловдивският полигон. А след това последва и компроматна! Но имайте , Колеги едно на ум : скоростта с която изговаря думите г-н Мерчев, ако и стреля така " дупе да ни е яко"
Пък що се отнася до неговият МД/ BLISSTOOL/ , мисля че е един от най добрите в света , но не за нашата почва , а за Марсианската , където от известно време там успешно работи и се продава Golden Mask!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Виж , Кирка . Един приятел имаше блистол , а аз енигма . Е и моята енигма беше доста издута и за тогава се водеше топ модел говоря за отпреди 5-6г. Едно ще ти кажа и двата бяха добри. Особено на чисти почви . Хващаха доста дълбоки сигнали. За замърсено ги отписвахме. САМО ЕДНО НОООО - МОЯТ СТРУВАШЕ 500ЛВ. , БЛИСТУЛА МНОГО ПОВЕЧЕ. ДА ТИ ПОДСКАЖА НАД 1000ЛВ. Е това ме дразни при мерчев , много дере кожата на хорицата, а в последно време е станал много надут и постоянно трябва да му се молиш и досаждаш за поправка и т.н.
Пак ще го повторя - кефи ме държанието на пича на клиповете снимани в Пловдив.
Съвет към Мерчев : Свали цените и ще ти се увеличи клиентелата. В моя край доста хора говорят за твоите уреди , НО САМО ГОВОРЯТ, ЗАЩОТО ЦЕНИТЕ СА ТИ КОСМИЧЕСКИ!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Съвет към Мерчев : Свали цените и ще ти се увеличи клиентелата. В моя край доста хора говорят за твоите уреди , НО САМО ГОВОРЯТ, ЗАЩОТО ЦЕНИТЕ СА ТИ КОСМИЧЕСКИ!
Просто няма как да го направят поне официално защото продават и в чужбина не става там да го продава примерно за 1000$ а тук да го продава за 500лв Става обаче ако тук го пусне същият уред под друго име може и да стане .Но за това си прав че ако свали цената ще излъже доста повече хора ,а сега 1500-2000лв то всеки ще предпочете Аka Signum ,Fisher F75 LTD ,XP DEUS ,Minelab E-Trac.......а бе все уреди от високия клас от колкото някаква си тояга .Ще трябва ептен да си залитнал та да дадеш такива пари за такава тояга но всеки луд с номера си
Значи,като имах предвид чуждестранни, аз имах предвид чуждестранни! Въпросът беше със замисъл но както и да е! Освен български други ползвал ли си, така може да ме разбереш...?
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Нед Мар 15, 2015 12:25 am
добра вечер на всички
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Нед Мар 15, 2015 12:46 am
Не съм защитавал никога Мерчев, не съм контактувал никога с него, не съм му никакъв . Попаднах на един клип, който не бях виждал и си мисля, че е нов . Ако това, което се вижда не е нагласено ( както е според мен ) не мога да кажа на бялото - черно. https://www.facebook.com/video.php?v=839429099429459&set=o.205809189453192&type=2&theater
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Нед Мар 15, 2015 6:20 am
pavli_q написа:
Не съм защитавал никога Мерчев, не съм контактувал никога с него, не съм му никакъв . Попаднах на един клип, който не бях виждал и си мисля, че е нов . Ако това, което се вижда не е нагласено ( както е според мен ) не мога да кажа на бялото - черно. https://www.facebook.com/video.php?v=839429099429459&set=o.205809189453192&type=2&theater
Колега според мен това си е жива реклама ,и като го гледам този как копа дупки за тестовете не му е за първи път .Тези около него лапни шарани ще си поръчат по някое друго дръвце ,и се ми се струва че човека които е с дзверот е с балкански корени да не кажа с българска жилка .Другото при тези тестове настрои си уреда на страни и отивай да пробваш дали чуваш сигнала ,то като застане над сигнала па като вземе да върти тия мити ми копчета /да го сапунисва /докато вземе да го чува както трябва и се отказвам да гледам такива глупости.Забележи на клипа на два пъти завърта някое от многото копчета и дзверот онемява
който търси намира
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Нед Мар 15, 2015 6:25 am
pavli_q написа:
Попаднах на един клип, който не бях виждал и си мисля, че е нов . Ако това, което се вижда не е нагласено ( както е според мен ) не мога да кажа на бялото - черно.
Колега, какъв е смисълът на този пост? Ако си убеден, че клиповете на Мерчев представят достоверно качествата на Блистул, защо просто не продадеш своя Деус, след това си купиш Блистул и отидеш на някой събор да разбиеш другите бангии?
ПП. А ти гледал ли си клипа, където на един събор самият Мерчев не можа да си грундира апарата?