Войната продължава!?! Направете тестове на ход, да видим коя как ще се справи! Заровете примерно, 10ст. на 26,27 см. и минавайте над тях на ход!
Gandalf не подценявай ДЗВЕРОТ какви 27 см той на 37см намален до край ще ги чуе, а на 47см усилен без турбина Това да не ти е Fisher F5
! Аз не мога да се меря с моята играчка, както някои се изразяват за ф5-цата! Просто предложих начин на тест и дадох примерни см.! Както казва един колега, истинският тест е на ход: Аз засичам сигнал, ти идваш да провериш, ако свирне твоя добре ако не, не е добре за теб!
Ганди , питай nasko75, дали не ти е добър твоят ф5 ? Та дори и мен. За мен ф5 е един универсален металдетестор/ с двете сонди малката и голямата/ , който лично за мен е над средният клас, но в същото време не е толкова скъп , а и 5 г. е в гаранция.
Та въпроса ми към теб е - след като го имаш вече/ф5/, дали ще си купиш от тези две бангии/ маската и блистула /? Нали виждаш как се изложиха и двата МД на тестовете. Особено на един от клиповете доста се смях където и тримата производители въртяха на едно място и спореха дали е чут сигнала или не! :
Малко спам! Не одобрявам Мерчев , че държи високи цени на уредите си в България, които за повечето от нас не са достъпни / и затова болшинството от търсачите не работят с тях/. Но ме изкефи Мерчев , че единствен Той / с неговият блистул/ се опълчи на извънземният МД голдън маск. Пристигнал от Марс и успешно биещ всички МД- ф5, ф75 та дори и деус. И показа , колко е смешен!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Последната промяна е направена от ivanasen на Нед Яну 04, 2015 6:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Войната продължава!?! Направете тестове на ход, да видим коя как ще се справи! Заровете примерно, 10ст. на 26,27 см. и минавайте над тях на ход!
Gandalf не подценявай ДЗВЕРОТ какви 27 см той на 37см намален до край ще ги чуе, а на 47см усилен без турбина Това да не ти е Fisher F5
! Аз не мога да се меря с моята играчка, както някои се изразяват за ф5-цата! Просто предложих начин на тест и дадох примерни см.! Както казва един колега, истинският тест е на ход: Аз засичам сигнал, ти идваш да провериш, ако свирне твоя добре ако не, не е добре за теб!
Ганди , питай nasko75, дали не ти е добър твоят ф5 ? Та дори и мен. За мен ф5 е един универсален металдетестор/ с двете сонди малката и голямата/ , който лично за мен е над средният клас, но в същото време не е толкова скъп , а и 5 г. е в гаранция.
Та въпроса ми към теб е - след като го имаш вече/ф5/, дали ще си купиш от тези две бангии/ маската и блистула /? Нали виждаш как се изложиха и двата МД на тестовете. Особено на един от клиповете доста се смях където и тримата производители въртяха на едно място и спореха дали е чут сигнала или не! :
Аз съм казвал и друг път че съм си доволен от машината! Честно да ти кажа за БГ машина бих се навил единствено ако нямам пари за друг и то втора употреба, защото новите БГ детектори са на конкурентни цени с чуждите и там вече се губи смисъла! Аз имам едно питане, към тези които са работили с новата Маска и Ф5, да каже мнение! Но говорим за истински мнения не за реклами, може и на лично ако се притеснява да каже истината в ефир! Просто ми е любопитно, макар че предполагам за какво става въпрос!
[/quote] "ivanasen" , как е твоята машина добра ли е?[/quote]
Много е добра особено в замърсени терени. А при мен са 80% и за това я взех . Като дълбочина е малка по-плитка от ф5. Примерно на нормална почва 1лв. го хваща на ход на около 30-31см. Много е бърз. Бързо се грундира. Лек е . Работи само с една 9 волтова батерия , а другата заредена е в джоба. Единственото което ми липсва 11" оригинална антена, защото при оран и в лозя много лесно се работи.
Виж това клипче ! https://www.youtube.com/watch?v=xQgJHVZfk_E Доста се посмях!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
"ivanasen" , как е твоята машина добра ли е?[/quote]
Много е добра особено в замърсени терени. А при мен са 80% и за това я взех . Като дълбочина е малка по-плитка от ф5. Примерно на нормална почва 1лв. го хваща на ход на около 30-31см. Много е бърз. Бързо се грундира. Лек е . Работи само с една 9 волтова батерия , а другата заредена е в джоба. Единственото което ми липсва 11" оригинална антена, защото при оран и в лозя много лесно се работи.
Виж това клипче ! https://www.youtube.com/watch?v=xQgJHVZfk_E Доста се посмях! [/quote]
По между другото и аз мисля така ivanasen че от тази воина победител няма да има ,по този начин ще загубят и двамата по разумното решение ще е да спрат с тези смешни клипчета А и нали знаеш че отдавна си промених отношението към БГ. машинките никога повече ,ама дълбок бил ма не знам какъв си бил да си ги ползват със здраве като искам дълбока си вземам Minelab GPX и съм 6+
По между другото и аз мисля така ivanasen че от тази воина победител няма да има ,по този начин ще загубят и двамата по разумното решение ще е да спрат с тези смешни клипчета
Защо да спрат? Нека хората да видят прехвалената маска и блистола , що за стока са и трябва ли да си дават паричките за тези тояги!
Виж това клипче ! https://www.youtube.com/watch?v=xQgJHVZfk_E Доста се посмях! [/quote]
Ясно,с една дума доволен си! [/quote]
"ivanasen" Това клипче ми отговори на няколко въпроса, а и аз се посмях! А оня металист, дето прай Нексуса най вече ме разсмя! Като излезе тоя със Нексуса си помислих че ще коси тревата, голяма трагедия! Фалшив сигнал след фалшв... И като стана на въпрос защо машините са им с такава цена, Нексуса дето лаеше отстрани изведнъж замлъкна защото съм виждал обяви за по 2 бона тия боклуци...
Я вижте признанието на Владо Лилов за ф5 след сума ти оплювания по него преди време.
https://www.youtube.com/watch?v=pN0RRFVEKrY. Това е фишер ф5 в реалност!
Рано или късно човек се осъзнава
Совите не са това, което са.
Е пък тоя клип направо ме разби.... АТХ нищо не хвана а аз си мислех че е голяма работа тоя гарет.. Ся някой ще ми кажат, " ама той е за дребни неща ", аре бегай бе!!! че и бая кинти е... Да, нека сега се включат льохманите дето обиждаха фишерите и да се изкажат... Айде имате време за рекламиии...
Я вижте признанието на Владо Лилов за ф5 след сума ти оплювания по него преди време.
Е пък тоя клип направо ме разби.... АТХ нищо не хвана а аз си мислех че е голяма работа тоя гарет.. Ся някой ще ми кажат, " ама той е за дребни неща ", аре бегай бе!!! че и бая кинти е... Да, нека сега се включат льохманите дето обиждаха фишерите и да се изкажат... Айде имате време за рекламиии...
Мерчев най-първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Колега да си жив и здрав за да ни раздваш и разсмиваш още дълги години ! Нищо не каза какво да ти подаря и за това ти подарявам малко снимки на BLISSTOOL LTC64x v6, малко по-късно днес и видео ще има от дисекцията на ЗВЯРА а схемата ще е налична след няколко дни.
Майкоооу, предполагах, че е нещо такова, ама да слагаш цокли на опер. усилватели и да ги търкаш със шкурката отгоре, си е пълна простотия и незнание. Това нещо има части за 50 лв. , да му иска толкова пари си е направо гавра с потребителите, трябва да си малоумен, за да го купиш това. Сега дзвера сугурно се е заврел в лабораторията и снима маската, за филма империята отвръща на удара, предстоят ни интересни събития.
П.П. , от видяното ми хареса само конектора на полимерната батерия, държи много ток, котлон може да се включи
Ей,Бандит,каква е тази марка EGIGMA Явно като си правил кола маска на ръцете си объркал марката както и да е обади се на твоите мастии да спамят БЛИСТУЛА хахахахахах А, за другите колеги дето хейтваха тази тема.ХММ те нямат собствено мнения, четат от др.форум и постват тук.Според мен е мн глупава постъпка от тяхна страна,за мен са ХЕЙТАРИ ЛИЦЕМЕРИ
Последната промяна е направена от Gandalf на Сря Яну 07, 2015 12:40 am; мнението е било променяно общо 1 път
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Сря Яну 07, 2015 12:04 am
Спрете се вече бре не се излагаите ,защо падате толкова ниско едни били мастии на Владо друг пак адвокат на Блистола.Влесте в някои европеиски фо;рум на колегите ,няма такава излагацuя както е тук ,наистина това е много ,,,,,,,,,,,,!!!!!!,абе нямам думи
comander Цезар
Заглавие: Re: Купих си BLISSTOOL LTC64X v6 Сря Яну 07, 2015 12:08 am
Със туи нящо ли ша бори руда ?Боже само дето се хаби да пише секи път какви настроики трябвало.Мерчев как не те е срам да го нареждаш до GPX