Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Нед Юли 06, 2014 11:03 pm
Благодаря Кире за поканата,ще гледам да дойда поне за 3-4ч. Хубаво е,ако намерите и някое място с хижа наблизо за във бъдещи подобни сбирки,че не всеки има възможност да е на палатка.Предполагам е трудно да се намери,хем река със злато,хем хижа наблизо......по удобно ще бъде според мен на хора от по далече и това си е един голям плюс......щото няма как да пийнем и да шофираме 10км. до най близкото място за преспиване.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Нед Юли 06, 2014 11:33 pm
Санчо написа:
Благодаря Кире за поканата,ще гледам да дойда поне за 3-4ч. Хубаво е,ако намерите и някое място с хижа наблизо за във бъдещи подобни сбирки,че не всеки има възможност да е на палатка.Предполагам е трудно да се намери,хем река със злато,хем хижа наблизо......по удобно ще бъде според мен на хора от по далече и това си е един голям плюс......щото няма как да пийнем и да шофираме 10км. до най близкото място за преспиване.
Ще се радвам да се видим,знаеш ли колко е лошо когато не можеш да угодиш на всички .Миналата година правих 7 сбирки по централна България и да ти кажа много е трудно с организацията,и си прав хем да има река и то златоносна,хем да има чешма ,хем да има и къде да се спи,но не на палатки.Трудна работа е.Следващата сбирка септември която ще направя ходих да огледам мястото и то е над гр.Гурково,но не към Хаинбоаза и от градчето право в балкана по асфалтиран път и се отива на една голяма поляна след около 3.5км, все покрай реката.Там правят събори рокерите и мястото е много хубаво и за състезания и за палатки.Снимки съм направил и ще ги кача към края на месеца само да уточня дата на септемврийския събор.Така че само да сме живи и здрави,а и на палатки адреналина е по хубав особено вечер пред големия огън.
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Пон Юли 07, 2014 2:42 am
-Дууу бре,ка са заформи масата още от сегичка - Споко бре,ракия ша носа,имам и купешка даже що я не пия и така си стои,ако сакате и един Джони Мокър от Испания ша ви донеса,нема нищо общо с бъгарският дето има лек мирис на дим и си личи че е ментак от 100км.-Санчо баце,нема а закъснея бе утре ша са стиковам за последно с драйвъра си и ако да не са ми кучетата че ша ги остая гладни за два дена още у петък вечерта съм там -Вденах са нящо по палатките и вместо евтинярка са размислих да взема нещо от по горен клас -изплаща са,и по удобно че ш съм баш на местото и нема плащам за хотели,къмпинги,бунгала и прочие -Така че не подценявайте палатката като нашо първо помощно средство и мисля Кире следващите ни спонсори да са от тоя бранш -ша сме доволни и двете страни.................................................
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Пон Юли 07, 2014 1:30 pm
Имам въпроси: 1. Трябва ли да си нося леген за състезанията? 2. Да си нося ли металотръсача? 3. Да си нося ли картата на златарската организация?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Пон Юли 07, 2014 3:19 pm
Код:
1. Трябва ли да си нося леген за състезанията?
Ако имаш си вземи за да си промиваш истинско злато, но за състезанията ще има легени там.
Код:
2. Да си нося ли металотръсача?
Да носи го за да участваш в състезанието с металотърсачи.
Код:
3. Да си нося ли картата на златарската организация?
Да носи я, защото за някой томболи ще имаш превилегия, а в същото време, ще получиш и безплатно членство за 2014, за целта: трябва да си с платен членски внос за 2014г. и получаваш безплатна книга
ИЗВОД: СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА БАТСЗМ И НОСЕТЕ КАРТАТА СИ!!!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Вто Юли 08, 2014 7:23 am
Интересен ми е видинския металотръсач. Ще може ли да се тества?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Вто Юли 08, 2014 2:09 pm
Да той всъщност ще го представи на събора на БАТСЗМ. Един брой ще се разиграе и на томбола.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Вто Юли 08, 2014 2:52 pm
www.mdetectors.com написа:
Трибал-М написа:
Верно,че възкрай Ком е много убаво,ма не съм чул там да има златоносни песъци,чакъле и прочие сгодни убавини... У Бързията и Златица(Калиманишката бара) от коле има и се вади злато!...
Деда Аспарун(Аспарух) от село Гаганица е вадил по 5 драма при добри дни...
Тебе лично те каня!
Така и не можЕх да разберем бЪш кой лично мЪ кани?...С тиа "форумни маски" сме като на карнавал.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Вто Юли 08, 2014 4:07 pm
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Верно,че възкрай Ком е много убаво,ма не съм чул там да има златоносни песъци,чакъле и прочие сгодни убавини... У Бързията и Златица(Калиманишката бара) от коле има и се вади злато!...
Тебе лично те каня!
Така и не можЕх да разберем бЪш кой лично мЪ кани?...С тиа "форумни маски" сме като на карнавал.
Лично аз те каня,така че заповядай да се видим ,че не сме се виждали доста отдавна.
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Вто Юли 08, 2014 5:28 pm
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Тебе лично те каня!
Преди години те карах от Кърджали към София, сети ли се?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Вто Юли 08, 2014 9:15 pm
Преди години те карах от Кърджали към София, сети ли се?
Никога не съм го забравял!Беше приятно пътуване.
Хаосът е или временен,или гибелен!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Вто Юли 08, 2014 10:07 pm
-Ча па ти требе и специална програма -То я кат видох тия писаници за деда Аспарун и прочие и са навръвих с целата техника на към то местото.....................................................
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: НАЦИОНАЛНА СБИРКА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 12-13. юли Сря Юли 09, 2014 3:57 pm
Ето и афиша на проявата. Разлепени са над 300 из окръга.Ще има какво да се види.Носете си техниките .