Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 1:10 pm
колега одисей и друго да ти кажа.с колегата деултум не се познавахме, пита ме за машината понеже имаше интерес.отидох до бургас да я пробва на негов терен.след 1 месец си купи. за 2 излизания я изби той знае с кои 2 излизания,е на другата година бях пак при него тоя път на почивка с атракцион плажен детектинг.преди половин година колега от перник също ме пита.този път той дойде.пробвахме я видя я.преди 1 месец му дойде машината.сега и той вади там където е работил с други марки,няма да казвам кои.та така,във форума никога не съм я хвалил,само съм помагал на тези които са се интересували.пак бих го направил ако някой изяви желание да си купи и на перегрузка ще идем и малката антена ще сложа само и само някой колега да не си я купи и после да каже за нищо не става.и най важното няма да терикатлувам,настройвам я в началото на обекта и копчета не се пипат повече.
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 1:34 pm
и аз съм напълно съгласен че голд детекторите на орудено са най добри даже мисля да си поръчам minelab eureka gold i 11 инча антената за монети
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 1:45 pm
kateracha_86 написа:
pet1r90 написа:
kateracha_86 написа:
pet1r90 написа:
Аз бих казал едно , Марчев не знам Владо как те е изтърпял . трябвало е леко зад вратлето да те плесне че да възприемеш принципа на работа на маската и не само . Аз не бих те търпял и минута всички разбираме че се нуждаеш от реклама но да не даваш думата на колегите не е човешко ! Следващия събор всеки да се зареди с тиксо и кой където те хване да ти лепва , а ти ще обесняваш с ръце .
Братленце на тебе ти чета по мненията че доста плюеш Фишер, що не дойдеш при мен на почва с грунд 82-84 да сравним машините си, но да знаеш че мой приятел ще снима клип как ти скривам шайбата и ще го качим клипа в нета да ти се посмеят малко, аз ще съм с ОМЕГА 8000 а той е с ф75, работиш там по варовитите пясъци, що не дойдеш при мен на гранита, то всички влф апарати работят на варовиците дори и най смотаните, ама много малко са тези дето барат по гранита, братленце ай де ела да направим едно видео
Не мислиш ли че, ти трябва да дойдеш . Аз бачках с него на нашия терен и останах не доволен . някъде бях писал - не знам как ще се държи на тежка почва но предполагам ще е същия дрънгел . Това че на теб и на други колеги ви пасва тази летва не означава че има качества . В момента бачкам с deus ем кво да ти кажа празен не се връщам от чисти места ,а влязали в замърсено чупя кокали . За да имаш F75 или си без хаберен ( нищо лично) или те е срам да кажеш че си се набутал и се примеряваш с тежката истина И пак го казвам на лека почва ф75 не е апарата ! Ако си съгласен елате на есен ( сега няма къде да се ходи ) да направим 2 3 дена теферич . ще си взмете и хубава камера за резила па да видим после на кой ще се смее форума . ако искаш вземете и Ненов неговия е извън галактически .
С моя teknetics omega 8000 + nel tornado на моя оруден терен ша ми дишаш прахта
и сътелитна чиния с око да сложиш пак няма да покажеш революционна дълбочина .
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 8:59 pm
Мерчев за 5 сантиметра си правиш такава антиреклама........ ако ме разбираш де
adminn Admin
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 11:11 pm
Въпреки всичко, Мерчев трябва да бъде поздавен, чевсе пак е отишъл и то на чужд полигон. Ако приеме правилно критиките ще стане по-добър. Така едно време бъзикаха Микрона, но сега Микрона прави много читави машинки и сонди. Всички критики направиха апарата все по-добър. Така и Блистула след време може да възкръсне като феникс
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 11:26 pm
adminn написа:
Въпреки всичко, Мерчев трябва да бъде поздавен, чевсе пак е отишъл и то на чужд полигон. Ако приеме правилно критиките ще стане по-добър. Така едно време бъзикаха Микрона, но сега Микрона прави много читави машинки и сонди. Всички критики направиха апарата все по-добър. Така и Блистула след време може да възкръсне като феникс
Нещо като мобифон срещу GSM
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 11:29 pm
Какво толкова са ви интересни тези бангии коя хващала с 2 см. по дълбоко от другата всичко си е истото лови но като спреш и почнеш да махаш над сигнала а на ход лови на 10 -20 см смешна работа Нищо ново под слънцето топлата вода е открита много отдавна и то от други хора
Последната промяна е направена от pavli_q на Сря Юни 11, 2014 11:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 11:29 pm
Всички знаят, че тук не сме фенове на Мерчев, но постъпката му е мъжка и доста други производители нямаше да отидат.
adminn Admin
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 11:32 pm
pavli_q написа:
Какво толкова са ви интересни тези бангии коя хващала с 2 см. по дълбоко от другата всичко си е истото лови но като спреш и почнеш да махаш над сигнала а на ход лови на 10 -20 см смешна работа Нищо ново под слънцето топлата вода е открита много отдавна и то от други хора
Доста си прав, аз затова казвам, че скъпите металотърсачи не са кой знай колко по-дълбоки, а просто по-ефективни за еденица време. Затова който е пипнал фабричен металотърсач, не се върнал на гаражняк. Питайте Иван Асен
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 11, 2014 11:54 pm
adminn написа:
pavli_q написа:
Доста си прав, аз затова казвам, че скъпите металотърсачи не са кой знай колко по-дълбоки, а просто по-ефективни за еденица време. Затова който е пипнал фабричен металотърсач, не се върнал на гаражняк. Питайте Иван Асен
ДА ДА ДА много си прав adminn и мен може да питат Какво ли не смених за толкова години практикуване на хобито но от Fisher и XP DEUS съм си най доволен Не познавам колега които да е взел фабричен уред над 1000лв и да каже абе на мен и моята стара бангия ми вършеше същата работа , харесваше ми повече беше по дълбока няма смисъл от фабричен уред НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКЪВ ТЪРСАЧ И не е вярно че като човек е купил скъп уред затова не се оплаква от него ,защото и така да е по всяко време може да го продаде и да си вземе БГ бангия НО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА ЗАЩО ЛИ ???
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Съб Юни 14, 2014 9:16 pm
BLISSTOOL видео записите от състезанието ПЕРЕГРУЗКА 2014 (BLISSTOOL vs Nexus vs Golden Mask, 08.06.2014, Пловдив, България), са налични на следния адрес:
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Нед Юни 15, 2014 1:20 am
BLISSTООL написа:
BLISSTOOL видео записите от състезанието ПЕРЕГРУЗКА 2014 (BLISSTOOL vs Nexus vs Golden Mask, 08.06.2014, Пловдив, България), са налични на следния адрес:
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 10:45 am
Golden Mask написа:
BLISSTООL написа:
Единия плюе Minelab другия плюе Fisher то си е едно и същото само Nexus не съм чул да плюе някои друга фирма
Извода е : На тежка почва 50 EUR цента 20см със зор на ход 15см На чиста почва 50 EUR цента 40см със зор на ход 35с На средно минерализирани почви 50 EUR цента 30-35см със зор на ход 25-30см А ако монетата е 18мм колкото 10ст или колкото д...р вие си сметнете сантиметрите на детекция на различните типове почви За това които иска дълбочина Minelab GPX-5000 с една здрава лопата FISKARS Това си е лично мое мнение не ангажирам никои с моето заключение
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 2:42 pm
Те я вече ги разбрахме що плуят яките фирми, ами за да могат да си продават грозните пръчки с транзисторите дето копаят само ръждиви боклуци , то само глупак може да не се сети за ко се плюе, взеха хората за балъци
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 5:12 pm
Че и аз плюя фишера но не правя реклама на някой бг детектор . Просто си казвам истината .
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 5:45 pm
Благодаря на колегите че са качили тези клипове аз като един начинаещ във това хоби разбрах едно нещо никога да не си купувам правена машина предпочитам да ми хване машината на 5см от колкото да слушам през 2 секунда тут тут тут не мога да си представя че мога да търкам 3-4часа та и на горе , но все пак това е мнение на новобранец никой , не искам да се обижда !
кирката Консул
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 8:20 pm
[quote="adminn"][quote="pavli_q"]Какво толкова са ви интересни тези бангии коя хващала с 2 см. по дълбоко от другата всичко си е истото лови но като спреш и почнеш да махаш над сигнала а на ход лови на 10 -20 см смешна работа Нищо ново под слънцето топлата вода е открита много отдавна и то от други хора [/quote]
Доста си прав, аз затова казвам, че скъпите металотърсачи не са кой знай колко по-дълбоки, а просто по-ефективни за еденица време. Затова който е пипнал фабричен металотърсач, не се върнал на гаражняк. Питайте Иван Асен [/quote] ivanasen ти е рекламния ти агент това го знаят вс посетители на тоя сайт.....и ся с др ник ако не ти изнася тоя пост мое да го триеш
Око да види,ръка да пипне.
кирката Консул
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 8:31 pm
[quote="Golden Mask"][quote="BLISSTООL"][b]BLISSTOOL видео записите от състезанието ПЕРЕГРУЗКА 2014 (BLISSTOOL vs Nexus vs Golden Mask, 08.06.2014, Пловдив, България), са налични на следния адрес[/b]:
[youtube]I9_foBhbK1s[/youtube][/quote] ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ бандиттттттттттттт ти наистина си комплексар,още не можеш да проумееш как блистула те направи за смях имал съм маска знам какви са му възможностити щом бронзова гривна ми дава черен на дълбочина за мен не струва твоята маска....ейвала на мерчев скоро ще му стана и аз клиент
adminn Admin
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 8:45 pm
кирката написа:
Golden Mask написа:
BLISSTООL написа:
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ бандиттттттттттттт ти наистина си комплексар,още не можеш да проумееш как блистула те направи за смях имал съм маска знам какви са му възможностити щом бронзова гривна ми дава черен на дълбочина за мен не струва твоята маска....ейвала на мерчев скоро ще му стана и аз клиент
Специално бронза и то на "късо" , т.е. гривна е доста труден сигнал и да знаеш, че и скъпи апарати могат да го дадат на черно, от много неща зависи, почва, сонда, влага, састав и положение в земята, а и други, като честота на работа. Примерно 18Кхц. не са много за бронз, там е по-добре по-ниските Кхц.
кирката Консул
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Пон Юни 16, 2014 8:54 pm
[quote="adminn"][quote="кирката"][quote="Golden Mask"][quote="BLISSTООL"][b]BLISSTOOL видео записите от състезанието ПЕРЕГРУЗКА 2014 (BLISSTOOL vs Nexus vs Golden Mask, 08.06.2014, Пловдив, България), са налични на следния адрес[/b]:
[youtube]I9_foBhbK1s[/youtube][/quote] ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ бандиттттттттттттт ти наистина си комплексар,още не можеш да проумееш как блистула те направи за смях имал съм маска знам какви са му възможностити щом бронзова гривна ми дава черен на дълбочина за мен не струва твоята маска....ейвала на мерчев скоро ще му стана и аз клиент [/quote]
Специално бронза и то на "късо" , т.е. гривна е доста труден сигнал и да знаеш, че и скъпи апарати могат да го дадат на черно, от много неща зависи, почва, сонда, влага, састав и положение в земята, а и други, като честота на работа. Примерно 18Кхц. не са много за бронз, там е по-добре по-ниските Кхц.[/quote] админне тук в тоя форум не можем да се изкажем като домократи тук ти си шефа!!!!! и ножа е в теб и хляба а, доколко до иванасен всички знаем че той е вируса в тоя форум илии рекламен агент на м детек..... ае остани с здаве
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Вто Юни 17, 2014 8:38 am
kateracha_86 написа:
Те я вече ги разбрахме що плуят яките фирми, ами за да могат да си продават грозните пръчки с транзисторите дето копаят само ръждиви боклуци , то само глупак може да не се сети за ко се плюе, взеха хората за балъци
Сам ли стигна до този "извод",или някой ти го подсказа?
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Вто Юни 17, 2014 10:07 pm
pavli_q написа:
Не си съвсем прав,а...миго.От нашенските "фабрични копирняци-правеняци" има и няколко добри марки!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Вто Юни 17, 2014 10:25 pm
-Владо е постигнал да кажем най-доброто при аналоговите апарати понеже се е учил от най добрите по нашият край - Ако Ахметчо сака а постигне нещо По, сигур ша е най добре да наблегне на цифровите технологий...................................
mario321 Цезар
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 18, 2014 10:11 am
Трибал-М написа:
pavli_q написа:
Не си съвсем прав,а...миго.От нашенските "фабрични копирняци-правеняци" има и няколко добри марки!
А ти можеш ли да дадеш някоя нашенска за пример, с добра дискриминация, бързина, без фалшиви сигнали,точност но обекта и лекичка
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България. Сря Юни 18, 2014 2:39 pm
mario321 написа:
Трибал-М написа:
pavli_q написа:
А ти можеш ли да дадеш някоя нашенска за пример, с добра дискриминация, бързина, без фалшиви сигнали,точност но обекта и лекичка
Мога... А ти с каква(и) машина търкаш?
BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, полигон ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив, България.