Заглавие: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 7:21 pm
... да взема да мина на подводен металдетектинг мммм ? Как се справяте в това време колеги ?
borislav123 Консул
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 7:30 pm
Трудно. Ботушите тежат . Трябва и подводен металдетектор .
adminn Admin
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 7:43 pm
еййй зимата беше по-добре. това време на нищо не прилича!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
quell Легионер
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 8:07 pm
adminn написа:
еййй зимата беше по-добре. това време на нищо не прилича!
...абсолютно си прав.... Зимата бе супер в сравнение с това... Онзи ден до такава степен бях подгизнал, че ми бяха гъбясали краката а уж съм с хубави обувки... Викам си в равното в тези гьолове няма смисъл та се огледах по наклоните... и така се изтърсих няколко пъти че не знам как опазих машинката да не я направя на трески... Дееба а се точех на тези почивни...ама времето си имало други планове...
quell Легионер
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 8:09 pm
borislav123 написа:
Трудно. Ботушите тежат . Трябва и подводен металдетектор .
...а за търсене на дъжд стават всички (естествено ако го поопаковаш малко) ама комфорта отива на кино и половината удоволствие също...
TITITKANIE Новобранец
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 8:35 pm
Аз избягвам лошото време,не толкова затради апарата еми заради колата че така ще си остана и трябва да правим циркове. От утре вече ще е по добро времето,а някъде след сряда просъхнало само за хобито.Има си я влагада в земята и лопатата бърка като в масло.
sashometila Легионер
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 9:12 pm
Отврат време.Цялата почивка отиде на кино.И тъкмо ще тръгнем на работа, и ще се оправи.Ама нали съм си тъп и упорит, вчера се съснах на планински район, пусна доволно, но пустия му все последен сигнал, и дъждът и тъмнината ме застигнаха още в планината. Резултата беше мокър до костите и загубване.Та стигнах до колата чак в 23 часа и нещо, после беше лесно.Днес времето ме пощади, но за наказание на моята тъпотия, тъкмо барнах петно и ми се изтощи батерията на апарата.Имам чувството че и Бог, и съдбата, и времето са срещу мене, мамка му.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
TITITKANIE Новобранец
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 9:33 pm
sashometila написа:
Отврат време.Цялата почивка отиде на кино.И тъкмо ще тръгнем на работа, и ще се оправи.Ама нали съм си тъп и упорит, вчера се съснах на планински район, пусна доволно, но пустия му все последен сигнал, и дъждът и тъмнината ме застигнаха още в планината. Резултата беше мокър до костите и загубване.Та стигнах до колата чак в 23 часа и нещо, после беше лесно.Днес времето ме пощади, но за наказание на моята тъпотия, тъкмо барнах петно и ми се изтощи батерията на апарата.Имам чувството че и Бог, и съдбата, и времето са срещу мене, мамка му.
Бил си късметлия като гледам, то като тръгне на зле докато те не съсипе качество не се отказва.Еми поне знаеш че за следващия път си имаш едно готово ''петно'' и цял ден обикаляне около него .В събота ако не отработваш си там.Айде и успехи със сигналите
sashometila Легионер
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Пон Май 05, 2014 9:51 pm
TITITKANIE написа:
sashometila написа:
Бил си късметлия като гледам, то като тръгне на зле докато те не съсипе качество не се отказва.Еми поне знаеш че за следващия път си имаш едно готово ''петно'' и цял ден обикаляне около него .В събота ако не отработваш си там.Айде и успехи със сигналите
Ами събота.До събота хиените ще са оглозгали всичко.Утре 06:00 съм на терена.Че табани си требват за успех днешно време.Успех и хубави цветни сигнали и на теб.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
quell Легионер
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Вто Май 06, 2014 1:14 am
sashometila написа:
TITITKANIE написа:
sashometila написа:
Ами събота.До събота хиените ще са оглозгали всичко.Утре 06:00 съм на терена.Че табани си требват за успех днешно време.Успех и хубави цветни сигнали и на теб.
Давай... натискай си петното и успех
mario321 Цезар
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Вто Май 06, 2014 10:17 am
sashometila написа:
TITITKANIE написа:
sashometila написа:
Колега тука много си прав за хиените, докато се усетиш и са го минали петното
Последната промяна е направена от mario321 на Вто Май 06, 2014 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Вто Май 06, 2014 12:33 pm
Пустите парички много променят хората ейййй!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Вто Май 06, 2014 12:47 pm
Марио това не са ти никакви колеги щом процедират така. Този път ще ти изработят мястото другия път може и да споделят на неподходящи хора.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Вто Май 06, 2014 1:08 pm
www.mdetectors.com написа:
Пустите парички много променят хората ейййй!
Едните по природа са си "променени",на вторите им предстои подобна промяна,а третите(малцинството)опитват да си обяснят тази действителност и се чудят в коя посока да поемат...
Хаосът е или временен,или гибелен!
TITITKANIE Новобранец
Заглавие: Re: ... Ако продължава да вали..... Вто Май 06, 2014 11:17 pm
Парите са пред приятелството или тази гатънка тип ТРИБАЛ-М ---- Ора свиня ,у човешки дрей - ЩО е то ? или тва глей -- Идат като свиня , бегат като свиня - Що е то ? Е отговеорите са се СВИНЯ.