Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Нед Май 18, 2014 12:20 am
www . mdetectors . com написа:
Земята на Деуса показваше 87-88, което е супер яка земя и е донесена от Родопите. Всички присъстващи могат да потвърдят, че Деуса размаза всичко, но пак казвам ... тоя оператор е №1
Интересантно ми е как така мега великата компания Майнлаб, дето навсякъде пишат "World's Best Metal Detection Technologies", са се скрили в миша дупка и не са излезли да премерят сили с Деуса? Ами Стефчо Микрона нямаше ли го с някоя руска тояга АКА да покаже малко мускули?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Нед Май 18, 2014 8:03 pm
...На мен ли ми се е сторило,или си е така?:На събора май преобладаваха побеляващи и побелели глави.
Хаосът е или временен,или гибелен!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Нед Май 18, 2014 8:10 pm
Да прав си може би има нещо такова. Дойдоха "старата школа" и нямаше маникени
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Нед Май 18, 2014 8:19 pm
www.mdetectors.com написа:
Да прав си може би има нещо такова. Дойдоха "старата школа" и нямаше маникени
Ако младостта беше повече от мъдростта,щеше да е по-приемствено.
бобо Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Нед Май 18, 2014 9:57 pm
Накрая имаше малко показно на Деуса и беше асолютно категоричен А оператора е май най-добрия в България
Тоа тест го нправиха колегите буквално преди да тръгнем. Земята на Деуса показваше 87-88, което е супер яка земя и е донесена от Родопите. Всички присъстващи могат да потвърдят, че Деуса размаза всичко, но пак казвам ... тоя оператор е №1
Щом тоя пич е №1 ,значи знам какви са възможностите на Деуса,щото точно него наблюдавах в Бургас деуса може и да е много,или най -добър,но не е достатъчно добър-за мене
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Нед Май 18, 2014 10:59 pm
Джэк написа:
Обаче паднах от смех, като видях на клипчето как се ебават с турчина, който не може да си груднира Ноктата - йок метал, чок проблем.
хах Симплич!!! в место да мецаш като "визитарка" из форумите , можеше да дойдеш на събора и сам да видиш за какво става въпрос! на този пясък който беше в пластмосовия леген нито един апарат НЕ можа да се грундира!!!!! лично съм видял Ф75 как се грундира на 88-89 което никак нее приемлива цифра за работа! преди 10-15 дни ми се случи да проверявам терен на който грунда беше 90-91 и мога да ти кажа че на ПОДОБЕН терен не вярвам в света да има бангия която да работи нормално. освен ПИ. Приеми един съвет : НАМАЛИ ТОВА ГМО!
:
Джэк Новобранец
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 2:17 am
Брадваров, не знам кой е тоз юнак Симплич и защо ти е легнал на душата, но ще те изслушам, ако имаш нужда да споделиш, пък и ще помогна с каквото мога.
Иначе по тезата ти - F75 e орязана версия на Текнетикс Т2 по отношение на функцията за грунд-баланс, тоест Т2 е специално проектиран за работа на силно орудени терени, затова и при включване компютърът установява грунд-баланса на 90, тоест това е номиналният режим на работа на Т2, докато F75 e за леки почви и с някои допълнителни удобства ( запаметяване, подсветка и др.). Така че, според мен, най-добрата машина за орудени терени е Т2, дори я предпочитам пред GPX, понеже е много зле на дискриминация, както и всички импулсни машини, разбира се.
Последната промяна е направена от Джэк на Пон Май 19, 2014 10:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 9:24 am
Podlecii.avg написа:
Джэк написа:
Обаче паднах от смех, като видях на клипчето как се ебават с турчина, който не може да си груднира Ноктата - йок метал, чок проблем.
хах Симплич!!! в место да мецаш като "визитарка" из форумите , можеше да дойдеш на събора и сам да видиш за какво става въпрос! на този пясък който беше в пластмасовия леген нито един апарат НЕ можа да се грундира!!!!! лично съм видял Ф75 как се грундира на 88-89 което никак нее приемлива цифра за работа! преди 10-15 дни ми се случи да проверявам терен на който грунда беше 90-91 и мога да ти кажа че на ПОДОБЕН терен не вярвам в света да има бангия която да работи нормално. освен ПИ. Приеми един съвет : НАМАЛИ ТОВА ГМО!
Podlecii.avg никои друг освен F75 ли не можа да пробие през почвата в пластмасовия леген ,казаха че била някъде от Родопите
който търси намира
mario321 Цезар
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 9:48 am
Джэк написа:
Брадваров, не знам кой е тоз юнак Симплич и защо ти е легнал на душата, но ще те изслушам, ако имаш нужда да споделиш, пък и ще помогна с каквото мога.
Иначе по тезата ти - F75 e орязана версия на Текнетикс Т2 по отношение на функцията за грунд-баланс, тоест Т2 е специално проектиран за работа на силно орудени терени, затова и при включване компютърът установява грунд-баланса на 90, тоест това е номиналният режим на работа на Т2, докато F75 e за леки почви и с някои допълнителни допълнителни удобства ( запаметяване, подсветка и др.). Така че, според мен, най-добрата машина за орудените ни терени е Т2, дори я предпочитам пред импулсните GPX, понеже та пък са много зле на дискриминация, както и всички машини, работещи на този принцип, разбира се.
Колега грешиш че ф75 е за леки почви, при мен грунда е най често 82 и да ти кажа на този терен наистина само ф75 бара дълбоки те сигнали и неговия брат близнак Т2, в това поне се уверих доста пъти, е знаем че ПИ барат най дълбоко но сега не говорим за тях, от всичките ми приятели в моя район аз първи купих фишер, те бяха с други марки и различни като видяха на тестовете, как си бъркам по надолу в медеца с добра дискриминация и на бързо си подмениха машините, сега лепим само с фишери,сега много често чувам от тях думите-добре че беше ти иначе бяхме на отказване
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 9:07 pm
Petronii написа:
Не само това, ами и за тестовите дупки за монети не беше в ред, на много апарати даваше фантомни сигнали, а пък за дълбоките под гредите имаше сигнал желязо, ПИ маската на Владо го засичаше от горе, не знам какви тестове правят тези хора. За мен този събор беше зле, по-зле от миналия, не знам защо решиха да пускат да търсят сигнали и да правят тестове на сметище, то монетарите едвам работят, а да не говорим за рамки и кантари, това си беше пълна гавра с търсачите. От производителите почти никой не показа нещо съществено, наредили детекторите на масите все едно са в магазина и седят цял ден, вместо да показват реално какво могат и да са си подготвили показни тестове. Реално от подобен тип събори ползата е никаква, загуба на време, основното е да се наредят на опашка около сергиите и да се записват за томболи за шапки и фланелки цял ден. Едва ли другата година бих си губил времето в подобни простотии пак.
Една анкета за всички присъствали може да определи дали събора е с положителен,или с друг знак.Но не е сигурно,че всички пишат във форума.
кирката Консул
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 9:25 pm
Абе, мишок ти що не дойде на събора?- да видим твоята везна
Око да види,ръка да пипне.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 9:48 pm
Почвата в легена е черен пясък от Бургас . Като хвърлиш магнит и пясъка полепва по него.
кирката Консул
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 9:52 pm
[quote="emoxristov"]Почвата в легена е черен пясък от Бургас . Като хвърлиш магнит и пясъка полепва по него.[/quote] твоята омега лепна ли парата под лигена?????
Око да види,ръка да пипне.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Пон Май 19, 2014 10:20 pm
IB не можа да я засече но с пулсовият нямаше проблеми дори и през две каси с такъв пясък ще я чува.И да ти кажа че всички апарати удариха там на камък. Много тежък пясък няма пробиване.
Да не вземе сега Админа да ми изтрие поста , това не е реклама.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Вто Май 20, 2014 5:52 pm
nasko75 написа:
Podlecii.avg никои друг освен F75 ли не можа да пробие през почвата в пластмасовия леген ,казаха че била някъде от Родопите
хах не се подвеждайте по този звук!!! колегата работи само на АЛ МЕТАЛ!! което ще рече че този звук е спорен и по него не можеш да съдиш сигнала дали е от цветен предмет или черен!!!! демек : звук има но какъв е сигнала апарата не може да определи! лично съм видял цифрата която издаваше този апарат на дребно коце под 3-сантиметрова Ямболска керамика - цифрата беше 14-15 и рядко скачаше над 15-16! това за мен си е чист ЧЕРЕН сигнал! с две думи този пясък е КОФТИ и лично аз не вярвам в света да има монетар който да работи нормално
:
atina Про-Консул
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Вто Май 20, 2014 9:42 pm
Podlecii.avg написа:
nasko75 написа:
хах не се подвеждайте по този звук!!! колегата работи само на АЛ МЕТАЛ!! което ще рече че този звук е спорен и по него не можеш да съдиш сигнала дали е от цветен предмет или черен!!!! демек : звук има но какъв е сигнала апарата не може да определи! лично съм видял цифрата която издаваше този апарат на дребно коце под 3-сантиметрова Ямболска керамика - цифрата беше 14-15 и рядко скачаше над 15-16! това за мен си е чист ЧЕРЕН сигнал! с две думи този пясък е КОФТИ и лично аз не вярвам в света да има монетар който да работи нормално
Точно за това писах,в една тема когато тенетикса/фишера, ми даде някакви барове-чертички за наличност на минерализация свалям си визуално от цветните ''чертички'' на сигнала и в някои специални случаи вадиш цвят!!!предимство на телевизора!
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Сря Май 21, 2014 12:20 am
[/quote]лично съм видял цифрата която издаваше този апарат на дребно коце под 3-сантиметрова Ямболска керамика - цифрата беше 14-15 и рядко скачаше над 15-16![/quote] А да имаш спомен кой апарат хвана коцето под тази керамика без даже да прави земя над нея?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Сря Май 21, 2014 2:40 pm
...Приблизително казано,на църква ходят почти толкова,колкото са вярващите.Отнася се и за пред министерството на културата.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Сря Май 21, 2014 10:03 pm
Трибал-М написа:
...Приблизително казано,на църква ходят почти толкова,колкото са вярващите.Отнася се и за пред министерството на културата.
Цитираният пост може да послужи като прозрачна опаковка на една заключена тема...
бобо Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Сря Май 21, 2014 10:34 pm
Трибал-М написа:
Не е важно да си редовен в черквата,а да си редовен пред съвестта си!Бог,ако въобще съществува, е навсякъде и у всекиго.!Не е важно един път да отидеш някъде,а всеки ден да се бориш и отстояваш правата си.Във всеки един случай.От популизъм пък,ми се драйфа !
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Сря Май 21, 2014 10:41 pm
бобо написа:
Трибал-М написа:
Не е важно да си редовен в черквата,а да си редовен пред съвестта си!Бог,ако въобще съществува, е навсякъде и у всекиго.!Не е важно един път да отидеш някъде,а всеки ден да се бориш и отстояваш правата си.Във всеки един случай.От популизъм пък,ми се драйфа !
Как да не ни се драйфа,като ни го набутват в диетата 25 години-всеки ден?
бобо Джадай
Заглавие: Re: колеги, на срещата в ловеч ще Сря Май 21, 2014 11:15 pm
Трибал-М написа:
бобо написа:
Трибал-М написа:
Как да не ни се драйфа,като ни го набутват в диетата 25 години-всеки ден?
Даже ,гледам,за съжаление,вече са се пристрастили някои....