Колеги поникнаха треволяците, багетно време настана Аз малко ми втръсна да скитам из горите, много са празни а с тея треви вече не си е работа.Ще си купувам багет .
Колеги поникнаха треволяците, багетно време настана Аз малко ми втръсна да скитам из горите, много са празни а с тея треви вече не си е работа.Ще си купувам багет .
П.С
Ебавам се за последното
Колега,вземи си кантар,ако още ти се скита и издържаш на жега! За тази бангия мога да кажа,че трева до коленете почти не я бърка!Само ремъка ще скъсиш,колкото е необходимо. П.С. Въобще не се ебавам,има още не малко за чуване и виждане!
За няколко минути админа ми изтри две мнения в рамката им. Не мога да кача и новите клипове.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Съб Май 03, 2014 9:21 pm
Нещо май не те долюбват тук.Каква ли е причината за това ?Да не си "настъпил кота по опашката" ? Или си трън в някоя анатомична част на някого ...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Съб Май 03, 2014 10:33 pm
Radislav написа:
Нещо май не те долюбват тук.Каква ли е причината за това ?Да не си "настъпил кота по опашката" ? Или си трън в някоя анатомична част на някого ...
Само босите се страхуват от тръни...
quell Легионер
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 4:15 pm
RelicHuntingVT написа:
П.С
Ебавам се за последното
В гората колега... там трева няма... по-скоро шума ама тя се понася а и лесно се разчиства да чуеш... Колкото до багета... съм ... абе да не казвам, за да не обидя багетаджиите...
adminn Admin
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 5:07 pm
Трибал-М написа:
За няколко минути админа ми изтри две мнения в рамката им. Не мога да кача и новите клипове.
Изтрити са простотиите, които пишеш от известно време и емокартинките. Не се прави на мъченик, а дай линка към клиповете за да ги видим и напиши цената им и дали това е с ДДС или без ДДС, за да знаят колегите, защото фактура даваш нали така?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adminn Admin
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 5:09 pm
Radislav написа:
Не колега, просто не си пие хапчетата!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 5:12 pm
Трибал-М написа:
RelicHuntingVT написа:
П.С
Ебавам се за последното
Колега,вземи си кантар,ако още ти се скита и издържаш на жега! За тази бангия мога да кажа,че трева до коленете почти не я бърка!Само ремъка ще скъсиш,колкото е необходимо. П.С. Въобще не се ебавам,има още не малко за чуване и виждане!
Чакам да пуснат кантара на XP, че ловувам с Деус и ще е страхотно ако е вярно, че ще се командва с дистанционното.Иначе ми е много мерак да имам кантар.Аз съм любител на дълбоките сигнали Надявам се да си прав, че има още доста за чуване и виждане.Това ме крепи
Последната промяна е направена от RelicHuntingVT на Нед Май 04, 2014 5:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 5:15 pm
quell написа:
RelicHuntingVT написа:
П.С
Ебавам се за последното
В гората колега... там трева няма... по-скоро шума ама тя се понася а и лесно се разчиства да чуеш... Колкото до багета... съм ... абе да не казвам, за да не обидя багетаджиите...
Така е, но много празно из дълбоките гори.Няма сигнали, което от една страна е хубаво ама от друга не Успехи пожелавам
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 6:44 pm
RelicHuntingVT написа:
quell написа:
RelicHuntingVT написа:
П.С
Ебавам се за последното
Така е, но много празно из дълбоките гори.Няма сигнали, което от една страна е хубаво ама от друга не Успехи пожелавам
Да но в горите и почвеното наслояване си доста голямо, ако има нещо, ще е на дълбоко, но ако клъвне на гърненце ще се чуе силно и няма къде да се скрие
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 8:49 pm
adminn написа:
Radislav написа:
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 8:54 pm
adminn написа:
Radislav написа:
Дори в собствен сайт такова изпускане е недопустимо!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 8:57 pm
adminn написа:
Трибал-М написа:
Изтрити са простотиите, които пишеш от известно време и емокартинките. Не се прави на мъченик, а дай линка към клиповете за да ги видим и напиши цената им и дали това е с ДДС или без ДДС, за да знаят колегите, защото фактура даваш нали така?
Какво е емокартинка?
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Нед Май 04, 2014 11:28 pm
mario321 написа:
RelicHuntingVT написа:
quell написа:
RelicHuntingVT написа:
П.С
Ебавам се за последното
Да но в горите и почвеното наслояване си доста голямо, ако има нещо, ще е на дълбоко, но ако клъвне на гърненце ще се чуе силно и няма къде да се скрие
Определено колега, ще се изненадаш колко гърненца има по планините, пък били те и от тия дето им се мръщим, корубестите.Но да не забравяме, и че от 10 лопати утайка, се вади прашинка злато.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Пон Май 05, 2014 2:29 pm
Стига бе.Аз само подкови нацелвам
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Пон Май 05, 2014 4:47 pm
RelicHuntingVT написа:
За сега така,ама от утре-а дано се обърнат нещата.
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Пон Май 05, 2014 5:27 pm
Трибал-М написа:
RelicHuntingVT написа:
За сега така,ама от утре-а дано се обърнат нещата.
Благодаря! Успехи ти пожелавам и аз!
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Поникнаха треволяците Пон Май 05, 2014 10:02 pm
RelicHuntingVT написа:
И аз подкови, стрелички и разни други железа намирах в началото, ама на табан надолу взе че излезе и касичката.Така че успех, и поне знаеш че наблизо е мястото.И един съвет ако е за планински район, под близо имам впредвид Нагоре.