Кмета на град Севлиево е издал заповед и я е свел до РПУ Севлиево.С нея той забранява търсенето с металдетектор в Севлиевска община.Внимавайте колеги МВР-то сега бди
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: Севлиево Съб Апр 26, 2014 3:07 pm
А има ли законово право да издава такива забрани,освен на майка си в... имота?
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Севлиево Нед Апр 27, 2014 7:03 am
Стига бе . Имам няколко приятелчета от там с които сме обикаляли Севлиевските райони.
Одергас Новобранец
Заглавие: Re: Севлиево Нед Апр 27, 2014 9:16 am
cecomotors написа:
А има ли законово право да издава такива забрани,освен на майка си в... имота?
Не си ли чувал сентенцията "цар дава, пъдар не дава" ? С други думи, в Абсурдистан всичко е възможно.
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: Севлиево Нед Апр 27, 2014 10:15 am
Чувал съм я тая,но ако няма законово право то някакви реакции от наша страна не трябва ли да има?От федерацията нещо да кажат по въпроса.
Одергас Новобранец
Заглавие: Re: Севлиево Нед Апр 27, 2014 10:22 am
cecomotors написа:
Чувал съм я тая,но ако няма законово право то някакви реакции от наша страна не трябва ли да има?От федерацията нещо да кажат по въпроса.
По принцип да, това са незаконни действия на кмета и би трябвало от федерацията да сезират прокуратурата, все пак нали затова е тази федерация, а не само да събира селяни с металотърсачи от цялата страна в Сливек, за да пият, ядат и спорят кой апарат работи на "уродено".
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Севлиево Нед Апр 27, 2014 1:52 pm
Одергас написа:
cecomotors написа:
По принцип да, това са незаконни действия на кмета и би трябвало от федерацията да сезират прокуратурата, все пак нали затова е тази федерация, а не само да събира селяни с металотърсачи от цялата страна в Сливек, за да пият, ядат и спорят кой апарат работи на "уродено".
Не така,колега,там идват и граждани.А нали всички сме граждани на републиката,едни живеят в градски селища,други-в селища от селски тип,има все още махали и колиби в татковината ни.Има друг термин за онова,което мисля,че визираш...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Севлиево Нед Апр 27, 2014 10:22 pm
Ами то Севлиево е близо до Ловеч, нека се задвижат там шефове на федерация и управителен съвет. Както е тръгнало, сега може да е прецедент, а утре да е мода навсякъде по общините, както стана със сините зони. Само ми е много чудно, толкова ли са тъпи, че не искат да изкарат пари от такива като нас, да регламентират някаква такса и разрешително и да определят кои места са археологически и не трябва да се припарва. Тогава хем вълка е сит, хем агнето все още не е заклано
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 8:13 am
[quote="Трибал-М"]
Одергас написа:
cecomotors написа:
Колега ти член ли си на Федерацията ?
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 11:40 am
Не разбрах към кого е въпроса,но ако е към мен - ДА член съм от около 2 год.А това със селяните малко грубо прозвуча.То кой е гражданин в тая държава?
Последната промяна е направена от cecomotors на Вто Апр 29, 2014 11:43 am; мнението е било променяно общо 1 път
Аруки Минкоц Новобранец
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 11:42 am
Емо, ще донесеш ли на събора някоя от твоите тояги Омега или те е страх да не станеш за смях?
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 11:46 am
Аруки Минкоц написа:
Емо, ще донесеш ли на събора някоя от твоите тояги Омега или те е страх да не станеш за смях?
Нали не става дума за Текнетикс Омега?
Аруки Минкоц Новобранец
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 11:58 am
cecomotors написа:
Аруки Минкоц написа:
Не, Емо Христов е някакъв пишман-радиолюбител, дето заблуждава народа, че прави някакви Omega detectors, за които уж приемаше поръчки, но така и на никого не направи детектор.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 12:59 pm
Одергас написа:
.. а не само да събира селяни с металотърсачи от цялата страна в Сливек, за да пият, ядат и спорят кой апарат работи на "уродено".
Благудърим, за бесцените савети! Убештаваме на тоа сабор, да гу одариме нъ пост и мулитва и ще си убсаждъме саму селските рабути, дукъту си драпъме топките и си чешиме заднитсите, през путурите! Да се не притесняъш толкуз многу, за теа сабори, че от злоба да те не се трашнеш с некуй енфракт или енслут! Зъ парати и уродено гак нема да чуеш...! Живеи и възсдишаи спукоину!
comander Цезар
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 1:27 pm
tepes написа:
Одергас написа:
.. а не само да събира селяни с металотърсачи от цялата страна в Сливек, за да пият, ядат и спорят кой апарат работи на "уродено".
Благудърим, за бесцените савети! Убештаваме на тоа сабор, да гу одариме нъ пост и мулитва и ще си убсаждъме саму селските рабути, дукъту си драпъме топките и си чешиме заднитсите, през путурите! Да се не притесняъш толкуз многу, за теа сабори, че от злоба да те не се трашнеш с некуй енфракт или енслут! Зъ парати и уродено гак нема да чуеш...! Живеи и възсдишаи спукоину!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 1:39 pm
pumata2003 написа:
Кмета на град Севлиево е издал заповед и я е свел до РПУ Севлиево.С нея той забранява търсенето с металдетектор в Севлиевска община.Внимавайте колеги МВР-то сега бди
Само ако има нещо черно на бяло мога да повярвам, че това е истина. Дайте линк за заповедта или я сканирайте и я качете. В противен случай това е просто слух.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Севлиево Вто Апр 29, 2014 10:37 pm
Аруки Минкоц написа:
Дано да донесе, та да видим реално какво представляват, за да не ни обвинява, че го мразят. Ама се съмнявам да се появи или поне няма да се покаже, миналата година никой не го забеляза, за разлика от неговия "приятел" хектора, евала на човека, който и какво да говори, той чинно си седеше до детектора и обясняваше на всеки заинтересован.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Севлиево Сря Апр 30, 2014 5:34 am
-Познавам доста братчеди от нашенско де ми са фалят че в последно време биели яката по Севлиевско за железо,имало го доста щото вероятно на фона на общата разруха района като цяло е запазил икономиката си и очевидно местните там немат нужда а роват земята за антична или съвременна скраб -Друг е въпросът че там тракията е застъпена по осезателно -И да,мисля че когато преди преправяха новият-стар вече закон на кметовете по общини и селища се дадоха известни правомощия в това отношение -Така че не само има право да издава такава заповед ми може и сам или с помоща на общинската охрана да те арестува дори и без намесата на полиция.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Севлиево Пет Май 02, 2014 8:33 pm
Аруки Минкоц написа:
cecomotors написа:
Аруки Минкоц написа:
Не, Емо Христов е някакъв пишман-радиолюбител, дето заблуждава народа, че прави някакви Omega detectors, за които уж приемаше поръчки, но така и на никого не направи детектор.
Вземи малко прочети и ще разбереш как работят апаратите ми. Не мисля да давам обяснения на хора с по 10 ника.Ако искаш ела на място и тествай.Недей да лаеш по всички производители.
p.p. Сигурно и за пинпойнтерите ми не си чувал.. Гледам по мненията разбираш от детектори а си се регистрирал тук преди месец. Кой по ред ти е този ник ?
comander Цезар
Заглавие: Re: Севлиево Пет Май 02, 2014 11:34 pm
emoxristov написа:
Аруки Минкоц написа:
cecomotors написа:
Аруки Минкоц написа:
Вземи малко прочети и ще разбереш как работят апаратите ми.
Охо то с четене ако се вижда как бачка които и да е детектор ,то измамени хора няма да има ве пич.