Заглавие: продавам golden mask3 Пет Апр 11, 2014 5:15 pm
продавам маската3 сас сивия кабел/продавам маската3със сивия кабел700лв/запазена с нови зарядни елементи в батерията
Последната промяна е направена от zorro11 на Нед Апр 13, 2014 3:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: продавам golden mask3 Пет Апр 11, 2014 8:03 pm
Егати обявата,не бях виждал такава.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: продавам golden mask3 Пет Апр 11, 2014 9:50 pm
zorro11 написа:
продавам маската3 сас сивия кабел
Колега,какво да направи евентуалния купувач?Само телепатична връзка с теб би му помогнала.
Хаосът е или временен,или гибелен!
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: продавам golden mask3 Пет Апр 11, 2014 10:09 pm
Колеги,ако каже точно какъв нюанс на сивото е кабела,ще мога да ви кажа дали е още в гаранция,общото му състояние и каква цена му иска За телефона на продавача,ще ми трябва информация дали зарядното е оригиналното за апарата.
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: продавам golden mask3 Съб Апр 12, 2014 12:01 am
sdsds написа:
Колеги,ако каже точно какъв нюанс на сивото е кабела,ще мога да ви кажа дали е още в гаранция,общото му състояние и каква цена му иска За телефона на продавача,ще ми трябва информация дали зарядното е оригиналното за апарата.
я телепати я вра4ки не6то :Д може на карти да си гледа някои дали е с4упена дали е с газова уредба :Д
я телепати я вра4ки не6то :Д може на карти да си гледа някои дали е с4упена дали е с газова уредба :Д
Ама че сте майтапи той колегата просто го е голям мързел да пише, за това е изпуснал най важното. Ама все пак ще ни трябва някой я стара врачка. Поздрави.
[qu айде сега да ва вида философите боб ли има леща ли е ote="zorro11"]продавам маската3 сас сивия кабел/продавам маската3със сивия кабел700лв/запазена с нови зарядни елементи в батерията[/quote]
И понеже ми е дадено да знам....:запазен е апаратът,с лекички следи от употреба цепи всичко включително и басма като че ли на 3-4 снимки го виждам! с зарядно!!!
[qu айде сега да ва вида философите боб ли има леща ли е ote="zorro11"]продавам маската3 сас сивия кабел/продавам маската3със сивия кабел700лв/запазена с нови зарядни елементи в батерията
[/quote] Дааа ся та разбрааме колега ....най после , дори ази , кат фърлих боба чак зехь да си я представям тая маскъ снимана в едър и далечен план , чак и ракурси има.
Hadjiev Легионер
Заглавие: хих Нед Апр 13, 2014 11:51 pm
а бе колеги то нее хубаво да се 6егуваме с хората ама . така и така сте по4нали аи ако може някои да телепортира някоя раждясала монета на 40, 50 цм да видим как е дискриминациата :Д
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Пон Апр 14, 2014 9:23 pm
Колегата го е било досрамяло да напише цената на ( маската3) после набрал смелост сега да видим кога ще качи и снимки.