Заглавие: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 8:00 pm
Привет. Аз не говоря български, така и на използването на интернет преводач. В нашата страна, никой не са употребявали златната Mask 3 +. Аз отивам да го купя. Той е по-лошо или по-добре от метал, като например Tesoro Tejon и GoldMaxx Power. Опит за търсене - древност (миниатюрни сребърни монети).
Благодарим Ви!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 8:02 pm
Здравей, приятел от къде си ????????????
Romm Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 8:09 pm
Русия
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 8:16 pm
Romm написа:
Русия
Значи ,братушка !!! Маската 3+ е много добър металдетектор , аз претежавам и Маската 2 !!! В момента съм в процес на закупуване на TEJON !!!!!!!!!!
ackamte Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 9:55 pm
Romm написа:
Привет. Аз не говоря български, така и на използването на интернет преводач. В нашата страна, никой не са употребявали златната Mask 3 +. Аз отивам да го купя. Той е по-лошо или по-добре от метал, като например Tesoro Tejon и GoldMaxx Power. Опит за търсене - древност (миниатюрни сребърни монети).
Благодарим Ви!
привет мога ли да питам с какви детектори сте в Русия при нас е разпостранено мнението че освен минелаб нищо друго непризнавате
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 9:56 pm
тоя room е руснак колкото аз сьм китаец ,всички сме учили руски навремето,да пише на руски, аз в руските сайтове пиша на бьлгарски и ме разбират,пак някой се прави на интересен
Romm Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 10:14 pm
[/quote]привет мога ли да питам с какви детектори сте в Русия при нас е разпостранено мнението че освен минелаб нищо друго непризнавате[/quote] Много популярна Minelab (E-Trac, X-Тера), и Фишър F75. Сега продавачите са започнали да внасят GoldMaxx и PR като най-добър метъл в света: (
И аз мисля, какво да избере - GM3 +, Tejon GoldMaxx или да търсите за малки и средни обекти.
ackamte Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 10:17 pm
индиана джоунс написа:
тоя room е руснак колкото аз сьм китаец ,всички сме учили руски навремето,да пише на руски, аз в руските сайтове пиша на бьлгарски и ме разбират,пак някой се прави на интересен
много си прав приятелю
Romm Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Вто Май 19, 2009 11:32 pm
Въпрос: Има ли голяма разлика между "Golden Mask 3 и Golden Mask 3 + pbox?
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Сря Май 20, 2009 12:09 pm
Romm написа:
изключително добре подреден и правилно написан въпрос... кои преводач ползваш ? .. или си от едно красиво местенце в БГ където се произвеждат доста марки Мдетектори
djendaka Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Сря Май 20, 2009 12:23 pm
Ей грабнахте го човечеца има ли значение от къде е и дали се прави на ударен или не , може пък и на истина да е Руснак между другото Руснаците по трудно ни разбират на нас от колкото ние на тях но както и да е просто му отговорете на въпроса кой е по добър от трите и дали да си купи Маска или не във форума има хора които добре познават тези апарати нищо не им пречи да напишат два реда аиде със здраве
Romm Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Сря Май 20, 2009 1:28 pm
PHOENIX написа:
Romm написа:
изключително добре подреден и правилно написан въпрос... кои преводач ползваш ? .. или си от едно красиво местенце в БГ където се произвеждат доста марки Мдетектори
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Сря Май 20, 2009 2:49 pm
Romm написа:
PHOENIX написа:
Romm написа:
тогава моя съвет е Тесоро .. (всеки има различни предпочитания, разни марки модели но аз си харесвам Тесорото от "Silver Sabre" моделите още )
Romm Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Сря Май 20, 2009 5:30 pm
А что вы думаете по поводу этой статьи? http://www.garysdetecting.co.uk/golden_mask.htm
Цитат :
I have found the performance to be very impressive and equally as deep as the main UK top runners like Teknetics T2 , Gold Maxx and Tesoro Tejon..the Golden Mask has been described as "very lively" and "fast".
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Сря Май 20, 2009 8:36 pm
Купи си чистата 3-ка, с паур-бокса е почти невъзможно да се работи на орудени и замърсени обекти,и все пак не очаквай чудеса.Ако си вземеш мога да ти кажа,на кой режим и на какви настроики се работи най добре.
Romm Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Чет Май 21, 2009 1:38 pm
Така че, разликата между GM3 и GM3 + powerbox само в присъствието на powerbox? Как работи powerbox?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Чет Май 21, 2009 1:40 pm
Romm написа:
Така че, разликата между GM3 и GM3 + powerbox само в присъствието на powerbox? Как работи powerbox?
Усилва апарата до 3см. за малките неща ,за по-едрите и повече сънтиметри !!!!!!!!!!!!!!!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Чет Май 21, 2009 6:05 pm
Aко има търсачи с GM3+,в този форум,искам да знам колко пъти са го ползвали този паур бокс.Аз за 5 месеца съм го ползвал точно 3 пъти.Настройките са,ръчен баланс,тонална дискриминация,праг-в началото на 7,сенса между 9-10,дискр.2. На тези настроики по време на търсене,когато включа паур бокса, 1-во, моментално ми изчезва баланса и ми се налага да балансирам наново,2-ро, ако е орудено или замърсено на всеки мах машината свири.Ако съм сбъркал нещо ме поправете.Иначе машината е добра,и ме е радвала по бити обекти.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Чет Май 21, 2009 8:15 pm
Avrelian написа:
Aко има търсачи с GM3+,в този форум,искам да знам колко пъти са го ползвали този паур бокс.Аз за 5 месеца съм го ползвал точно 3 пъти.Настройките са,ръчен баланс,тонална дискриминация,праг-в началото на 7,сенса между 9-10,дискр.2. На тези настроики по време на търсене,когато включа паур бокса, 1-во, моментално ми изчезва баланса и ми се налага да балансирам наново,2-ро, ако е орудено или замърсено на всеки мах машината свири.Ако съм сбъркал нещо ме поправете.Иначе машината е добра,и ме е радвала по бити обекти.
Даже е много добра , усилването го включвам кадто има защо ? Апарата носи доста усилване , когато се включва усилването тогава правиш баланс отново !!!!!!!!!!!!!!!!!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Чет Май 21, 2009 8:35 pm
slavitoooo написа:
Avrelian написа:
Даже е много добра , усилването го включвам кадeто има защо ? Апарата носи доста усилване , когато се включва усилването тогава правиш баланс отново !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Romm Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Пет Май 22, 2009 12:06 am
Аз реших да купя GM3 + pbox. Аз версия 12kHZ, но те казват, че те се издават само 8kHZ.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Пет Май 22, 2009 9:20 am
Момчета никои го не пита колегата ква е цената на Маската у Русията; -то иначе почти беше ясно че нея ша избере.
caesar Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Пет Май 22, 2009 7:10 pm
Romm написа:
Аз реших да купя GM3 + pbox. Аз версия 12kHZ, но те казват, че те се издават само 8kHZ.
Какво значение за тебе има честотата ?
amm Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ vs GoldMaxx Power vs Tesoro Tejon Пет Май 22, 2009 7:26 pm
днес сам тествал GМ3 ,Tesoro Tejon , tejon e модван допълнително за дълбочина 30-40 % e по добaр от оригиналните , Tejona с 12x10" , GM3 е с DD 25sm стандартна . резултати : кръст средовек malak бронз закопан на 22 см най добре го хвана GM3 после tejon сребърен римски денар закопан на 26 см GM3 и Tejon равно . 10 стотинки цинк закопан на 32 см Tejon и GM3 равно .
всички цели бяха в земята . интересно но най малката цел краста най добре го хвана Gold Маск