Заглавие: Re: миладинка 2в1 Пон Апр 07, 2014 1:44 am
аматИор купува не знае как
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Пон Апр 07, 2014 9:33 am
hagemon4o написа:
аматИор купува не знае как
hagemon4o ти като си в час с Миладинките му обясни на колегата, ако можеш разбира се,не се прави на велик и няма нужда да се подиграваш с човека Този форум е за това които не знае нещо или го се интересува от нещо да пита колеги които имат желание за да помагат
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Пон Апр 07, 2014 10:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
aleksandrov Легионер
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Пон Апр 07, 2014 9:43 am
колега Наско вие знаете ли как става?
traper2504 Легионер
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Пон Апр 07, 2014 10:25 am
aleksandrov написа:
Споко колега , никой не се е родил научен. Мисля принципа на индуктивните уреди е почти сходен просто трябва да помислиш , но преди това да попрочетеш и все ще стигнеш до правилния извод. Ако продължава да писука намаляй прага / тресшолда/ , ако трябва комбинирай и с дискраминацията , ако има такава и все ще успееш , виж да няма под сондата ти някое желязо или цветно или мн. орудена земя.......... , не съм пипал такова животно.Успех ти желая!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Пон Апр 07, 2014 10:41 am
aleksandrov написа:
1.Включи уреда на авто намали дискраминацията и си намери чисто място без сигнали 2.Премини на ръчен режим задай си прага леко да жужи и с копчето за грунд баланса въртиш на ляво или на дясно зависи дали е към + или към - зависи дали свири като приближаваш антената към земята или като я отдалечаваш ,и помпаш антената към земята от 5 до 15 -20см докато изравни звука или спре да издава звук при помпането нагоре на долу 3.Като направиш това настрои си желаната от теб дискраминация и си ти 4.Другото което аз правя удари една дупка и мини над нея за да видиш дали има дупков ефект Толкова от мен аз не мога да обяснявам за съжаление,не знам дали разбра нещо
накрая ще я пусна за продаване. нещо не мога да се оправя с не. ще се помъча още малко и ................................. Благодаря на всички които се включиха в темата.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Сря Апр 09, 2014 7:13 am
aleksandrov написа:
накрая ще я пусна за продаване. нещо не мога да се оправя с не. ще се помъча още малко и ................................. Благодаря на всички които се включиха в темата.
Гледай сега колега ще ти дам номера на Миладин 0888/200-899 звънни му и му обясни какво по точно те интересува и той ще ти помогне най добре
има две дискриминации...това не е Silenta ИванАсен ... Silenta беше пушка ... п.с. не мисля да е толкова сложно и ми прилича на лека антиреклама като казва че "по-добре да я продаде" ...недоумявам
ceco_ тук става въпрос за spektrum и е с осем копчета а не за автомата silent с трите.
Toros Новобранец
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Чет Апр 10, 2014 6:59 am
aleksandrov написа:
ceco_ тук става въпрос за spektrum и е с осем копчета а не за автомата silent с трите.
Как така става дума за спектрум на Уайтс, като темата ти е за миладинка 2 в 1? В крайна сметка какво си си купил и какво не можеш да настроиш? И възможно ли е да объркаш американски апарат с български такъв? Бъди коректен към колегите и коректно задавай въпросите си!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Чет Апр 10, 2014 8:32 am
aleksandrov написа:
Колеги помагайте, купих си миладинка 2в1 но не знам как да я настроя на ръчният земен баланс. Апарата е втора употреба и няма инструкции.
Колега изключваш дискр. на ауто сваляш праг на границата на жужене,въртиш грунда и помпиш докато имаш звук само на долу направи го така че да е много минимален или по точно само загатващ,аз го правех на вцо по прецизно се лови след това включваш дискриминатор тръгваш по дълбока е от обикновения силент,стига да я научиш и осещаш...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Чет Апр 10, 2014 11:23 am
aleksandrov написа:
Колега звънни на телефона които ти писах по горе на Миладин 0888/200-899
Ако ли не ДИСК.1 е за ръчния грунд намали него и помпай докато получи грунда след това ДИСК 1 на 4-5 и тръгваш ,а като искаш да работиш на автомат ДИСК 1 на 10 и ДИСК 2 на 5-6 и си ти това си е истински 2в1 две платки в един уред грундар+силент уреда си е добър само да свикнеш да работиш с него
aleksandrov Легионер
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Чет Апр 10, 2014 12:41 pm
Колега toros по спокойно го давай не съм малоумен мога да различа краставица от домат и кръг от триъгълник. Същата е като silent само че има повече копчета и пише redoble forse spektrum. Старите търсачи тук казват че е миладинка 2в1
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Чет Апр 10, 2014 5:14 pm
aleksandrov написа:
Колега toros по спокойно го давай не съм малоумен мога да различа краставица от домат и кръг от триъгълник. Същата е като silent само че има повече копчета и пише redoble forse spektrum. Старите търсачи тук казват че е миладинка 2в1
Колега не им се обиждай някои от колегите може би не са били започнали да се занимават с това хоби когато се е правил този уред или просто не са запознати с този модел щото беше доста скъп за време то си ,и не е толкова разпространен
който търси намира
Ceco_ Легионер
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Чет Апр 10, 2014 8:38 pm
aleksandrov написа:
Точно за това ти казвам да си вземеш silent.Пускащ и тръгваш няма нужда да настройваш нищо друго освен дискриминацията .Ти самия пишеш по нагоре в темата , че щв го продаваш ако не се справиш с настройките.
aleksandrov Легионер
Заглавие: Re: миладинка 2в1 Чет Апр 10, 2014 9:50 pm