Вероятно тези,които имат отношение по въпроса са го изяснявали със себе си и сега им е необходимо малко повече време за възстановяване и придобиване на необходимата смелост. Това е само един от възможните варианти.
Вероятно тези,които имат отношение по въпроса са го изяснявали със себе си и сега им е необходимо малко повече време за възстановяване и придобиване на необходимата смелост. Това е само един от възможните варианти.
Бря много сложно било дай жокер да мисля в правилна насока да се самоопределя към кои спадам
Е да може се окаже някои сериозен колекционер, но дали ще има толкоз пари, пак може и каквото намери да го продава за жълти стотинки като някои монетаркаджия.
Неразбирането продължава.Може би причината е в надморската височина....Това е извън темата,но тук спаменето-волно,или неволно-е разрешено.
То се е видяло ,че никой няма да пише по темата ами вземи и ни обесни да разберем каква е разликата ,да не се излагаме пред хората
Нека изчакаме още,колега.Този въпрос е малко по-особен.Сигурен съм,че не малко знаят отговора,но не се решават да го споделят...
-Глеам приятелю нещо растеш в червено -Що не им кажеш с две думи че за теб -Монетарист предполагам е нещо по значимо като колекционер-разбирач демек човек който знае кое кво е - Монетаркаджия според представите ти е нещо от родът на онези който ходят да търсят монети и ги продават почти веднага дали за много пари или за малко друг въпрос -За мотивите на вторите предполагам не искаш да говорим -Интересно ми е щото ти се причисляваш вероятно към първата група -Какво направи и правиш с намерените до сега монети и артефакти .............................................
Като новак във форума се извинявам за нахалството, но разликата между "монетарист" и "монетаркаджия", според мен, е като между "онанист" и "джикиджия".
Като новак във форума се извинявам за нахалството, но разликата между "монетарист" и "монетаркаджия", според мен, е като между "онанист" и "джикиджия".
Не е от значение дали си новак или напреднал важното е ,какво пишеш малко грубо казано ,но има нещо вярно
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 8:04 am
Стане,приятелю,любимите ми цветове са червения и синия. Първият отдавна е присвоен от доказани измамници, гювечари и късогледи привърженици за нуждите на партийното обагряне... Дано тук,във форума,червеният цвят се ползва от по-читави хора,разбиращи и неподатливи на емоционални дребнавости! И нещо по темата-на Сашо метила съм щракнал една зелена чертица...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 8:21 am
Трибал-М написа:
Стане,приятелю,любимите ми цветове са червения и синия. Първият отдавна е присвоен от доказани измамници, гювечари и късогледи привърженици за нуждите на партийното обагряне... Дано тук,във форума,червеният цвят се ползва от по-читави хора,разбиращи и неподатливи на емоционални дребнавости! И нещо по темата-на Сашо метила съм щракнал една зелена чертица...
Е,това вече е бърза реакция! Добре,че тук не се иска обяснение на отрицателен вот,ще стане още по-забавно!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 8:47 am
-Не е от мен друже -Отдавна го казах че оцветяването е само допълнителен повод за дрязги а и неуминуемо е свързано с емоций -В последно време гледам да съм само безпристрастен арбитър с изключение когато се опитват да ме ръчкат под ребрата -Но ти виждам държиш да си винаги най-отгоре а на високото вятърът брули най-яко както би трябвало да знаеш...........................
stan960 Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 9:09 am
Одергас написа:
-Предполагам че за Трибалчо е по скоро нещо като между воайор и чикиджия или обратното но да се надяваме че след като падне завесата ще ни обясни точно за кво иде реч -Ако не друго поне разбрахме че за него металдетектора е сал ''спомагателна'' патерица..............................-пък някой тук преди време ме обвини във възгордяване...........................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 11:35 am
sashometila написа:
Защо ли имам чувството, че отговора на по-сериозния въпрос ще е очаквано разочароващ? И защо ли само на мен до сега ми се набива в ума думата от първия пост "СПОМАГАТЕЛЕН"
За този пост съм дал и давам зелената чертичка! ...А за моя букет от "червени рози",общо взето ми е през......ръкавите на пуловера,нали се досещам за нивото на изпращачите им!...Поздрави и късмет на всички!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 8:26 pm
-E,разбрааме де -Сега нужно ли е да подчертаваш че ти си от разбирачите па монетаркаджийте сал сух ляп да рупат.............................................
Petronii Цезар
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 11:06 pm
Одергас написа:
Ти ли си новак, ти лииии , ама си мисля,че всяко нещо може да се раздели и разграничи до безкрайност, както казват математиците . Примерно "онанист" също може да се отдели на подраздели, примерно- онанист/менталист, онанист/телевизионист, онанист/дупелюбец и т.н. и т.н. Не знам, но колегата Трибал може би има в предвид нещо подобно, като аналогията например артист/циркаджия, не знам, много философия трябва да се приложи за да се направи някакво еднозначно определение.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Чет Апр 10, 2014 11:49 pm
stan960 написа:
-Не е от мен друже -Отдавна го казах че оцветяването е само допълнителен повод за дрязги а и неуминуемо е свързано с емоций.......
Сигурен съм,че не е от теб,ние сме открито на "арената".Няма смисъл да го правиш задкулисно.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Пет Апр 11, 2014 7:24 pm
Петроний,и теб те наказаха с червената пръчица,така е ,като имаш смелостта да участваш в тази съмнителна тема.... Що не вземеш да покажеш един джокер?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Пет Апр 11, 2014 10:16 pm
-Съмнителната тема,джокери? -Е що я пусна тогаз братко..................................-Или си некъв изкривен монстер...................................................
Petronii Цезар
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Пет Апр 11, 2014 11:27 pm
Трибал-М написа:
Петроний,и теб те наказаха с червената пръчица,така е ,като имаш смелостта да участваш в тази съмнителна тема.... Що не вземеш да покажеш един джокер?
Е, аз имам много "фенове" , които явно не харесват какво пиша, защото не спестявам мнение и критики и карам направо. Червеното не ме притеснява по никакъв начин, преди като нямаше чертички не се създаваше напрежение, аз поне не използвам тази функция, поне не в червения ѝ вариант, това мисля е израз на безсилие и злоба. Що се касае за темата, мисля си, че е безсмислено да се изяснява кое е първо, яйцето или кокошката, само ще се създаде допълнително напрежение и омраза. По-добре да заложим на градивното и позитивното, явно не може да оправим света.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Пет Апр 11, 2014 11:53 pm
Petronii написа:
По-добре да заложим на градивното и позитивното, явно не може да оправим света.
Може би си прав,въпреки,че темата не е продукт на някакъв негативизъм....,но би било удобно на определен кръг от колеги да се тълкува точно така... Искам горещо да благодаря на"червените сурвакарчета".Пожелавам им да са здрави и бързо да пораснат.Нека да са и късметлии!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Има ли разлика?" Съб Апр 12, 2014 10:08 am
Трибал-М написа:
Petronii написа:
По-добре да заложим на градивното и позитивното, явно не може да оправим света.
Може би си прав,въпреки,че темата не е продукт на някакъв негативизъм....,но би било удобно на определен кръг от колеги да се тълкува точно така... Искам горещо да благодаря на"червените сурвакарчета".Пожелавам им да са здрави и бързо да пораснат.Нека да са и късметлии!