Заглавие: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 5:09 pm
Колко по глеам у форумо,толко по ми се чини,че си ни требе поне един-два Симпличио.Ама не подигравателен и разрушителен,а добронамерен и съзидателен.Вие кво мислите?
Хаосът е или временен,или гибелен!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 5:54 pm
В никакъв слу4ай не бих нарекъл Симпли4а подигравателен или разрушителен,по скоро провокативен който добре си знае цената и интереса.Но ина4е си прав 4е един двама като него,биха внесли малко свежест по някои от темите.Между другото къде се изгуби Симпли,да не би да е на "зато4ение"?
BEKS Консул
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 8:27 pm
Симплича, Админа го вкара незнайно защо в затвора.може да му се преразгледа вече присъдата и да го пусне на една пробация всеки ден да се подписва тук ,като пази поведение .В негов стил му плащам гаранцията.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 8:31 pm
BEKS написа:
Симплича, Админа го вкара незнайно защо в затвора.може да му се преразгледа вече присъдата и да го пусне на една пробация всеки ден да се подписва тук ,като пази поведение .В негов стил му плащам гаранцията.
Евала друже
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 8:35 pm
Симплича обмисля следващите теми на които да наблегне с цел оживление във форума и изтръгване на мнения
кирката Консул
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 8:41 pm
кой е оригиналния ник на симплича а, познайте
Око да види,ръка да пипне.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 8:54 pm
кирката написа:
Давай не ни мъчи
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 9:01 pm
Тоя симплик само плюеше крайно време беше да му се сложи пръстчето.
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 9:46 pm
Върнете Симплича и без това неправомерно го баннахте . Форума залиня .
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Опит за мислене. Сря Апр 02, 2014 11:42 pm
B.K. написа:
Върнете Симплича и без това неправомерно го баннахте . Форума залиня .
Той сам казваше,че няма тема,която да не е оспамил... Но тук,в тази тема не би трябвало да се връщаме назад.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Опит за мислене. Чет Апр 03, 2014 12:59 pm
BEKS написа:
Малее.. Симпличио би купил с тия пари към 50-тина апарата!
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Опит за мислене. Чет Апр 03, 2014 9:42 pm
Мисля ,че не сте напълно прави за Симплич.А и аз не съм убеден в светлината в която се показа от начало му се вързах като шаран но после разбрах за провокативното му държане вярвам ,че е тактика и си пролича чувството за хумор от наша страна това е моето мнение за сега
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Опит за мислене. Чет Апр 03, 2014 10:40 pm
Междодругото от управата явно пак са активирали +четата и -четата за коментарите явно админите вкарват промени и Симплича са го хванали на форума и не го пускат
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Опит за мислене. Чет Апр 03, 2014 10:45 pm
kaponcheto написа:
Междодругото от управата явно пак са активирали +четата и -четата за коментарите явно админите вкарват промени и Симплича са го хванали на форума и не го пускат
Който не слуша да му мисли
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Опит за мислене. Пет Апр 04, 2014 12:03 am
BEKS написа:
Хареса ми!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Опит за мислене. Пет Апр 04, 2014 1:22 am
кирката написа:
Интересен въпрос , на мен ми мяза на един производител и на един администратор. Също е интересно, кое ще е следващото му превъплащение, ако вече на се е репродуцирал.Иначе е любопитно и занимателно да се наблюдава, как се опитва да прави всичките на глупаци, да дразни и провокира. Определено не е от към страната, където се хваща детектора, но все пак вкарва свежест и забавление, така че подкрепям да му разпишат гаранцията.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Опит за мислене. Пет Апр 04, 2014 11:41 am
Petronii написа:
кирката написа:
Интересен въпрос , на мен ми мяза на един производител и на един администратор. Също е интересно, кое ще е следващото му превъплащение, ако вече на се е репродуцирал.Иначе е любопитно и занимателно да се наблюдава, как се опитва да прави всичките на глупаци, да дразни и провокира. Определено не е от към страната, където се хваща детектора, но все пак вкарва свежест и забавление, така че подкрепям да му разпишат гаранцията.
Не се среща често грамотен човек като него-езиково и въобще...Ако се появят няколко нови участници с този потенциал,но да са от страната на"природолюбителите,разнасящи електронни тояги",определено,ще стане по-интересно и полезно,колега Петроний!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Опит за мислене. Пет Апр 04, 2014 10:18 pm
Petronii написа:
кирката написа:
Е,хееее,сега видях,че са възстановили някои стари навици админите.надявам се да е по -демократична сиситемата с плюсовете и минусите,и да не може да се манипулира.Иначе по темата-имаш "плюс" от мене!