ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар
+4
Гадуларя
van_helsing
borislav123
mdetectors.bg
8 posters
Автор
Съобщение
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пон Мар 31, 2014 7:01 pm
Колеги, както преди Ви уведомихве, че в България се предлагат Фишери с неизяснен произход, честито сега вече има и Teknetics Металотърсачите са със заличени сериини номера и има отделни лепенки с измислени сериини номера, по този начин тези металотърсачи няма да бъдат обслужвани гаранционно от нас, а ние сме единствен официален представител на Технетикс за България
За да сте сигурни, че всичко и ясно и точно се свържете с нас на 0889 197 820 или посетете www.shop.imperio.bg
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пон Мар 31, 2014 7:31 pm
Тия китайци не се спират пред нищо . Ужас
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Вто Май 27, 2014 5:09 pm
Да, днес видях точно такъв металотърсач с изтрити номера и лепени други. Дали е менте незнам, ама има нещо гнило! Ако всичко е редовно, защо да се трият номерата и да се лепят лепенки?
Гадуларя Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Сря Май 28, 2014 2:44 pm
Не знам точно от коя година е почнало, но Фишер и Текнетикс използват за детекторите си части, изцяло произведени в Китай. Аз имам едно китайско менте Текнетикс Т2, доставен ми от Тайван, та специално с един колега, който има Т2, купен от официалния представител на марката за България, сме ги отваряли да срадним платките и мога да кажа, че са напълно идентични - означения по платката, чипове и т.н., а и бяха практически неразличими по параметри на работа.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Сря Май 28, 2014 4:50 pm
Гадуларя написа:
Не знам точно от коя година е почнало, но Фишер и Текнетикс използват за детекторите си части, изцяло произведени в Китай. Аз имам едно китайско менте Текнетикс Т2, доставен ми от Тайван, та специално с един колега, който има Т2, купен от официалния представител на марката за България, сме ги отваряли да срадним платките и мога да кажа, че са напълно идентични - означения по платката, чипове и т.н., а и бяха практически неразличими по параметри на работа.
В момента, в който в Китай почнаха да правят ментета на Т2, от Фърст Тексас ги спряха и почнаха да правят Т2 Лимитед. Ментета та Технетикс се появиха и в България и ето защо Ви казвам, да сте внимателни и за да сте сигурни се свържете с нас. Незнам защо си останал с такива впечатления, но ментето на Т2, което беше от китай беше много зле при по-тежка почва, а на лека и въздушно долу-горе. Ако още държиш ментето от Тайван може да дойдеш и да ти покажа, че е много зле на тежка почва.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Гадуларя Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Чет Май 29, 2014 5:40 am
w w w.mdetectors.com написа:
Ментета та Технетикс се появиха и в България и ето защо Ви казвам, да сте внимателни и за да сте сигурни се свържете с нас. Незнам защо си останал с такива впечатления, но ментето на Т2, което беше от китай беше много зле при по-тежка почва, а на лека и въздушно долу-горе. Ако още държиш ментето от Тайван може да дойдеш и да ти покажа, че е много зле на тежка почва.
По принцип китайците правят ментетата със същите части, с които се правя и оригиналните, така че не би трябвало да има някаква забележима разлика в работните параметри. Изглежда, обаче, на теб ти е попаднал детектор от някаква калпава партида, тоест нещо настройките не са били добри, но моят се оказа чудесен, а ми излезе към 450 лв. общо с доставката, а оригиналните Т2 тогава у нас струваха към 1600 лв., така че далаверата си беше супер.
Като имам път към Софето, ще се отбия в магазина ти, за да се убедиш сам, но при условие, че направим клипче, на което се виждаме и двамата и предварително заявяваме, че ще тестваме китайско менте с оригинален Т2, като след това всеки заявава, че е съгласен клипчето да се качи в Ютуб, за да може всеки да го види, приемаш ли това предизвикателство?
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Чет Май 29, 2014 8:19 am
http://spanish.alibaba.com/p-detail/Alta-precisi%C3%B3n-planta-detector-de-metales-Teknetics-T2-y-detectores-de-metales-profundo-T2-detecci%C3%B3n-300000308094.html ето един китаиски за около 500лева
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Чет Май 29, 2014 10:06 am
Гадуларя написа:
w w w.mdetectors.com написа:
Ментета та Технетикс се появиха и в България и ето защо Ви казвам, да сте внимателни и за да сте сигурни се свържете с нас. Незнам защо си останал с такива впечатления, но ментето на Т2, което беше от китай беше много зле при по-тежка почва, а на лека и въздушно долу-горе. Ако още държиш ментето от Тайван може да дойдеш и да ти покажа, че е много зле на тежка почва.
По принцип китайците правят ментетата със същите части, с които се правя и оригиналните, така че не би трябвало да има някаква забележима разлика в работните параметри. Изглежда, обаче, на теб ти е попаднал детектор от някаква калпава партида, тоест нещо настройките не са били добри, но моят се оказа чудесен, а ми излезе към 450 лв. общо с доставката, а оригиналните Т2 тогава у нас струваха към 1600 лв., така че далаверата си беше супер.
Като имам път към Софето, ще се отбия в магазина ти, за да се убедиш сам, но при условие, че направим клипче, на което се виждаме и двамата и предварително заявяваме, че ще тестваме китайско менте с оригинален Т2, като след това всеки заявава, че е съгласен клипчето да се качи в Ютуб, за да може всеки да го види, приемаш ли това предизвикателство?
Колега, незнам на какво викаш тестове, но едва ли в магазина ще направим читави тестове. Само на ход и на полигон. Затова ми го прати и ще ти кажа. В същност аз съм тествал преди 2 години един такъв и на въздушен е ок, но в земята не. А през това време ще помоля Колегите да не си купуват ментета
Гадуларя Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Съб Май 31, 2014 3:56 pm
За да не бъда голословен, днеска снимах платката на въпросното китайско менте.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Съб Май 31, 2014 9:11 pm
Ще погледна в понеделник, но наистина е като истинска. Китайците съм ги признал!
Балкански Преторий
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Вто Ное 25, 2014 10:27 pm
Луда работа добре е , че предупреждавате и нас , благодарности !
lizimaxy Легионер
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Сря Ное 26, 2014 6:51 pm
Здрасти колега,така е да се предупреждават хората но,това е много рядко става,защото тука хората са много близки с производители и с търговците,познавам някои хора лично и знам със сигурност че е така,и както изгорях аз с един Гарет Про,и докато се усетя,и ми го набутаха,ментак гарет,но кой да ти каже,и сега чета че все пак има съвестни хора които казват истината,но те все повече оредяват,защо ли,ами аз ще го кажа не ме грижа кой какво ще си мисли,но търговците ни зарибяват или правят уж големи отстъпки на нас,или ни правят подаръци,само и само да си затваряме устата,да казваме на хората че продават ментета,ето това вече проблем,но аз се радвам че все още има такива хора,дето казват истината
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пет Дек 05, 2014 7:09 pm
www.mdetectors.com написа:
Колеги, както преди Ви уведомихве, че в България се предлагат Фишери с неизяснен произход, честито сега вече има и Teknetics Металотърсачите са със заличени сериини номера и има отделни лепенки с измислени сериини номера, по този начин тези металотърсачи няма да бъдат обслужвани гаранционно от нас, а ние сме единствен официален представител на Технетикс за България
За да сте сигурни, че всичко и ясно и точно се свържете с нас на 0889 197 820 или посетете www.shop.imperio.bg
Купих си втора ръка Т2 от едно момче, сега гледам че на документите му пиши НОЦИ ЕООД от долу има сериен номер на една лепенка потърках го с пръста и малко се по размаза Дали е китайски ?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пет Дек 05, 2014 7:11 pm
Не е ,защото той беше преди нас представител, а сега ги вземат от нас, така, че споко!
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пет Дек 05, 2014 7:15 pm
041****** El Paao TX
Това пише на лепенката дали е истински или е китайче ?
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пет Дек 05, 2014 7:20 pm
[quote="www.mdetectors.com"]Не е ,защото той беше преди нас представител, а сега ги вземат от нас, така, че споко
Балкански Преторий
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пет Дек 05, 2014 7:29 pm
Катерач ,
Моя детектор си го купих от НОЦИ , довлен съм от покупката си , лично съм я купил и бях в магазина им ! Споко ,те са супер хора....
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пет Дек 05, 2014 7:35 pm
вече съм спокоен
Балкански Преторий
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар Пет Дек 05, 2014 7:41 pm
Ето линк към тях , може да им пишеш , магазина им е във Варна !
http://www.notsi.com/
ВНИМАНИЕ!!! Teknetics с неясен произход на Българския пазар