Заглавие: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Пон Мар 24, 2014 8:27 pm
Колеги кое според вас е по добро.
BEKS Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Пон Мар 24, 2014 8:58 pm
DONADONI написа:
Питай Печката той ще ти каже може и Симплича да се включи,нас не ни питай изобщо.
JENTIX Легионер
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Пон Мар 24, 2014 10:07 pm
мани ги тия дърти експлорери . маската е номер едно
Petronii Цезар
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Пон Мар 24, 2014 10:32 pm
DONADONI написа:
И защо точно тези два уреда сравняваш, не е много коректно. Разбирам да сравняваш два с дисплеи или два с по две-три врътки иди дойди, ама това са апарати от различни епохи и технологии .
adminn Admin
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Пон Мар 24, 2014 10:33 pm
КАТЕГОРИЧНО GOLDEN MASK 3
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Пон Мар 24, 2014 10:43 pm
Petronii написа:
DONADONI написа:
И защо точно тези два уреда сравняваш, не е много коректно. Разбирам да сравняваш два с дисплеи или два с по две-три врътки иди дойди, ама това са апарати от различни епохи и технологии .
Уважавам те Колега но като каза Petronii, нали е срамота да сравняваш GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2. Те нямат нищо общо! Ако искаш за караш каруца -карай. MINELAB EXPLORER 2 е на светлинни години от другият апарат! Стига да го намериш на подходяща цена и най -важното да се научиш да работиш с него!
p.s. Сменяването на апарати не води до успехи в металдетектинга! Практиката е много важна и то много практика! Успех!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 7:37 am
ivanasen написа:
Petronii написа:
DONADONI написа:
Уважавам те Колега но като каза Petronii, нали е срамота да сравняваш GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2. Те нямат нищо общо! Ако искаш за караш каруца -карай. MINELAB EXPLORER 2 е на светлинни години от другият апарат! Стига да го намериш на подходяща цена и най -важното да се научиш да работиш с него!
p.s. Сменяването на апарати не води до успехи в металдетектинга! Практиката е много важна и то много практика! Успех!
Колега благодаря за отговора.Аз вече го намерих апарата и 1 ден вече работих с него.Наистина няма такъв уред,Когато има цвят го разбираш на98% какво е.Малко е по бавен но се свиква.Просто го взех на хубава цена, но ми предлагат маска 3 чисто нова и доплащане.Колкото до практиката съм в бранша двайсетина години.ФИШЕРА го махнах не ми допадна нещо сравнен с майлаба наистина е на светлинни години след него.При майлаба само още не мога да свикна с тоналноста му нещо все едно че съм във междузвездни войни но и с това се свиква.На първото ми излизане колегата с фишер ф 70 стана за смях пред майлаба не като дълбочина говоря за детекцията.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 9:08 am
DONADONI написа:
Колега благодаря за отговора.Аз вече го намерих апарата и 1 ден вече работих с него.Наистина няма такъв уред,Когато има цвят го разбираш на98% какво е.Малко е по бавен но се свиква.Просто го взех на хубава цена, но ми предлагат маска 3 чисто нова и доплащане.Колкото до практиката съм в бранша двайсетина години.ФИШЕРА го махнах не ми допадна нещо сравнен с майлаба наистина е на светлинни години след него.При майлаба само още не мога да свикна с тоналноста му нещо все едно че съм във междузвездни войни но и с това се свиква.На първото ми излизане колегата с фишер ф 70 стана за смях пред майлаба не като дълбочина говоря за детекцията.
Що нали и ти беше захапал куката на Фишер - и как я откачи от контрата...?
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 9:23 am
pechkata написа:
DONADONI написа:
Що нали и ти беше захапал куката на Фишер - и как я откачи от контрата...?
Майлаба ме издърпа
бобо Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 2:48 pm
DONADONI написа:
.При майлаба само още не мога да свикна с тоналноста му нещо все едно че съм във междузвездни войни но и с това се свиква..
Напрао им са чудя на акъла как са преебали таз хубава машина с тея звуци като на китайски тетис.И на мен ми беше проблем това озвучаване-напрао ме дразнеше....
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 6:58 pm
Най-добрият Fisher е продаденият.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 8:37 pm
ivangrozni написа:
Има нещо вярно,ама сега като те почнат,та няма да те оставят фишерджийте
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 9:08 pm
Mladencho написа:
ivangrozni написа:
Доколкото схванах от един пост на Кирил 62,ще започне по-строго съблюдаване на правилата и това е правилно! Вие и двамата сте извън темата.
Хаосът е или временен,или гибелен!
BEKS Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 9:10 pm
Mladencho написа:
ivangrozni написа:
Ааа няма да го закачаме човека .Истината е ,че рано или късно всеки търсач взима Майлаб и мирясва,всичко друго е процес на еволюция
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 9:56 pm
BEKS написа:
Mladencho написа:
ivangrozni написа:
Ааа няма да го закачаме човека .Истината е ,че рано или късно всеки търсач взима Майлаб и мирясва,всичко друго е процес на еволюция
Ами Ммайлаб май е както при колите МЕРЦЕДЕС и всички останали
stater Про-Консул
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Вто Мар 25, 2014 11:13 pm
Minelab Explorer II е може би най-слабият модел от Explorer-серията.Казвам това, защото съм притежавал първо Explorer S след това XS и накрая SE-Pro.Не съм работил единствено с E-trac и CTX 3030.Колкото и странно да ви се струва, най-много от всички ми хареса моделът XS поради това, че той единствен при правилна настройка индивидуална към всеки един различен терен, подчертавам това, буквално полудяваше при наличието на сигнал от сребро.Не съм виждал до ден днешен машина толкова категорична при засичането на сребърни монети.Но като прибавим бавната скорост на търсене, желязната слепота която е голям недостатък при всички тези модели,а така също и това че прътът който влизаше от към страната на електронния блок след 20-на минути търкане постоянно се изплъзваше и трябваше постоянно да го донапъхвам ,според мен една Маска от който ще да е модел, ще свърши почти същата работа, не че в момента съм с такава, и сравнението на колегата с кон и магаре в полза на Майнлаба е според мен меко казано неуместно.
Балкански Преторий
Заглавие: Re: GOLDEN MASK 3 VS MINELAB EXPLORER 2 Сря Дек 03, 2014 4:03 pm
stater написа:
Minelab Explorer II е може би най-слабият модел от Explorer-серията.Казвам това, защото съм притежавал първо Explorer S след това XS и накрая SE-Pro.Не съм работил единствено с E-trac и CTX 3030.Колкото и странно да ви се струва, най-много от всички ми хареса моделът XS поради това, че той единствен при правилна настройка индивидуална към всеки един различен терен, подчертавам това, буквално полудяваше при наличието на сигнал от сребро.Не съм виждал до ден днешен машина толкова категорична при засичането на сребърни монети.Но като прибавим бавната скорост на търсене, желязната слепота която е голям недостатък при всички тези модели,а така също и това че прътът който влизаше от към страната на електронния блок след 20-на минути търкане постоянно се изплъзваше и трябваше постоянно да го донапъхвам ,според мен една Маска от който ще да е модел, ще свърши почти същата работа, не че в момента съм с такава, и сравнението на колегата с кон и магаре в полза на Майнлаба е според мен меко казано неуместно.
Колега след толкова Майнлаби согурно си пробвал и различни сонди към тях ? Искам да знам Пробвал ли си да комбинираш Се Про със Ултимейт 13дд ??? Много ме интересува точно тази комбинация, защото обмислям да купя една монетарка и това ще е или Фишер Ф75 Блак лтд със Ултимейт коил 13дд или Се Про със Ултимейт 13дд ... дай едно мнение ако може. Благодаря ти предварително !