Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

рекоперация на експлорер

Go down 
+7
djendaka
sony147
gaco bacov
stan960
OFROAD
slavitoooo
deso
11 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
deso
Преторий
Преторий

рекоперация на експлорер - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyВто Май 19, 2009 9:25 pm

zempar написа:
deso напиши , ако обичаш подробно настройките на апарата ти
настроиките са следните
RECOVERY-FAST
AUDIO RESPONSE-SMOOTH
SOUNDS-FERROUS
TH.TONE-6
VARIABILITY-10
LIMITS-10
дискримнация IRON MASK ако си на AM .намаляваш докато дискриминира пирона в хоризунтално полужение в случея го премахна на 28.когато пироните са вертикално SMARTFIND програма COINS в случея дискриминацията не играе голяма роля,пироните така поставени почти не пречат на апарата.
едно уточнение-модела е SE
Върнете се в началото Go down
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyВто Май 19, 2009 10:27 pm

благодаря колега , ще ги пробвам , и аз съм с СЕ
deso
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyВто Май 19, 2009 10:40 pm

zempar написа:
благодаря колега , ще ги пробвам , и аз съм с СЕ

въпреки,че ясно ,но да допълня-използвал съм стандартната бобина 10.5
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyВто Май 19, 2009 10:46 pm

аз съм с такава 10на14
http://www.minelab.com.ru/Accessories/coil10x14.jpg
deso
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 12:25 am

zempar написа:
аз съм с такава 10на14
http://www.minelab.com.ru/Accessories/coil10x14.jpg

zempar,не ме разбра ,стандартната тази която идва с апарата 10.5 инча.нали толкова беше?

'
denarr
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 8:49 am

ми аз не сметам моя XPgold max power за варха на техниката нито за наи далбок просто като излизам заедно с мои колега сас екпл. се винаги както бех писал идруг пат вада 3 пати повче . за мен тва е един бавен тежак виещ като настьпен чакал уред и не толкова ефективен.това сие мое мнение разбира се. та от маин лаб сам само за gpx и един друг не толкова ползван от колеги ewrika gold.
djendaka
Консул
Консул
djendaka

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 11:08 am

denarr написа:
ми аз не сметам моя XPgold max power за варха на техниката нито за наи далбок просто като излизам заедно с мои колега сас екпл. се винаги както бех писал идруг пат вада 3 пати повче . за мен тва е един бавен тежак виещ като настьпен чакал уред и не толкова ефективен.това сие мое мнение разбира се. та от маин лаб сам само за gpx и един друг не толкова ползван от колеги ewrika gold.
Колега това че вадиш три пъти повече нищо не значи , имаш късмет вадиш халал да ти са ама мога да те закарам на обект дето с моя виещ чакал ще изкарам не 3 а 10 пъти повече от теб , мога да те закарам и на обект дето е минал Minelab и ако ти изкараш един цветен сигнал с твоя апарат аз ще скова един ковчег и ще си погреба апарата веднъж за винаги , така че кой кото вади негово си е и аз имам познат дето е с една убита сопа и винаги е с най малко сигналчета ама винаги най скъпите човека е просто късметлия . Гледам че тук много от вас презнават GPX я ми кажете кой от вас всичките е бачкал и наистина може да работи с него щото аз съм имъл честа да търкам с такъв и знам какво е , имам и много познати дето с години бачкат и мога да кажа че долугоре му разбират ама мен това не ме устройва вярно е че е най дълбокия апарат а златото къде го чува не е истина ама като ми копаеш полвин година черни после година и полвина още черни и цветни смесено до като долу горе му свикнеш ще те видя , да не говорим че все ми говориш за бързина с GPX ще разбереш какво се казва бавно търсене , да не говоря че като влезеш в един замърсен обект с един замах главата ти ще се пръсне от сигнали . Имам един приятел който от както се помни бачка с тази серия през него са минали почти всички модели ПИ на MInelab и още други и мога да кажа че той наистина работи с него и въпреки всичко пак му се случва да копне някое черно , направи си сметка ако един начинаещ хване един такъв апарат и както е опасан с колани и кабели да копае цял ден перони след втората седмица ще е с нервна криза и ще има нужда от психиатър . Аз в по преден пост ви помолих да давате компетентни мнения за апаратите с които работите защото само за тях мненията ви ще са наистина такива ама да ми разправяш аз презнавам само GPX пък да не си го хващал а си прочел 2-3 мнения в форума малко не върви и въпреки всичко и за мен GPX e най добрия и дълбок подчертавам ДЪЛБОК апарат обаче за човека който може да работи а тези дето цял живот са бачкали с гадулки и си мислят че ше го хванат и ще почнат да вадят може да ми се обадят след година и полвина и чак тогава да си поговорим .
IMP.CAESAR
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 11:49 am

Ееееей това вече е прикаэка Very Happy
denarr
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 12:28 pm

бе видех го и на живо gpx -а та знам за какво да го използвам ако си го взема; а за монети ще си хода с моита френска тояга.па като излезна в отпуска бих ти дошал на гости да ти покажа как се вади и на убити места-от 20 г таркам белким сам се научил.
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:01 pm

С GP не се търка по селища освен ако няма въпросителни в даденото селище . Той се изпозва повече за реликва детектор там кадето и железата струват пари !!!!!!!!!!!!!!!!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:07 pm

denarr написа:
бе видех го и на живо gpx -а та знам за какво да го използвам ако си го взема; а за монети ще си хода с моита френска тояга.па като излезна в отпуска бих ти дошал на гости да ти покажа как се вади и на убити места-от 20 г таркам белким сам се научил.
Ванка покани колегата с 20 годишния опит,не за друго да ни научи за какво става вапрос.пак ас ше взема някои друга шаиба да нахвърля от пред.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:12 pm

slavitoooo написа:
С GP не се търка по селища освен ако няма въпросителни в даденото селище . Той се изпозва повече за реликва детектор там кадето и железата струват пари !!!!!!!!!!!!!!!!
да прав си колега динарите и колоните същто минават за реликви.по селищтата нямше ли подова керамика такава дет миндилите я дават или цвят или черно.
IMP.CAESAR
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:15 pm

Императоре,эащо эакри-НУМИЗМАТИКА-,Добре си беше-някой качи снимка и я обсъждахте,Беше интересно,Сега освен да се джафкаме и оплюваме марки МД нищо друго не правим Neutral
djendaka
Консул
Консул
djendaka

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:29 pm

slavitoooo написа:
Колега очтиво ще те помоля повече да не обсъждаш апаратите на Minelab достатъчно глупости изсписа , ако се беше сетил малко да се разровиш из форума щеше да разбереш че GP , GPX или SD сериите са голд детектори което на прост Български значи че са направени предимно за търсене на злато а не да ми пишеш че се използват за търсене на реликви поне не се излагай повече всички разбраха колко си виждъл такива апарати какво остава да си работил с тях
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:36 pm

djendaka написа:
slavitoooo написа:
Колега очтиво ще те помоля повече да не обсъждаш апаратите на Minelab достатъчно глупости изсписа , ако се беше сетил малко да се разровиш из форума щеше да разбереш че GP , GPX или SD сериите са голд детектори което на прост Български значи че са направени предимно за търсене на злато а не да ми пишеш че се използват за търсене на реликви поне не се излагай повече всички разбраха колко си виждъл такива апарати какво остава да си работил с тях

Обещавам повече специално на теб няма да пиша !!!!!!!!!!!!
djendaka
Консул
Консул
djendaka

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:37 pm

denarr написа:
Колега нямаш никакви грижи кажи само кога ти е отпуската и ще спретнем нещо само че си вземи и въдици до единия обект и ма голям язовир поне да си хванеш някоя риба след като се разходиш 3-4 часа по нивата че валата е кофти нещо Very Happy а мажду другото не ти и трябва отпуска нужена ти е само една събота и неделя да се убедиш в думите ми а отпуската си я пази може някой да те заведе на не пребити обекти Very Happy
djendaka
Консул
Консул
djendaka

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 2:40 pm

[quote="slavitoooo"]
djendaka написа:
slavitoooo написа:
Колега очтиво ще те помоля повече да не обсъждаш апаратите на Minelab достатъчно глупости изсписа , ако се беше сетил малко да се разровиш из форума щеше да разбереш че GP , GPX или SD сериите са голд детектори което на прост Български значи че са направени предимно за търсене на злато а не да ми пишеш че се използват за търсене на реликви поне не се излагай повече всички разбраха колко си виждъл такива апарати какво остава да си работил с тях[/quot

Не колега на мен да не пишеш не си ме разбрал явно , изобщо недей да пишеш във раздела за апаратите на Minelab и темите свързани с тях !
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: рекоперация на експлорер   рекоперация на експлорер - Page 2 EmptyСря Май 20, 2009 3:10 pm

[quote="djendaka"]
slavitoooo написа:
djendaka написа:
slavitoooo написа:
Колега очтиво ще те помоля повече да не обсъждаш апаратите на Minelab достатъчно глупости изсписа , ако се беше сетил малко да се разровиш из форума щеше да разбереш че GP , GPX или SD сериите са голд детектори което на прост Български значи че са направени предимно за търсене на злато а не да ми пишеш че се използват за търсене на реликви поне не се излагай повече всички разбраха колко си виждъл такива апарати какво остава да си работил с тях[/quot

Не колега на мен да не пишеш не си ме разбрал явно , изобщо недей да пишеш във раздела за апаратите на Minelab и темите свързани с тях !

Ами тогава може ли и Соверена да си продам ????????????

рекоперация на експлорер
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Бартер ЕКСПЛОРЕР 2 ,ЗА ЕКСПЛОРЕР ХС
» Програми за ЕКСПЛОРЕР 2
» Продавам Майнлаб Експлорер 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Тестове на металдетектори-
Идете на: