И много правилно за тези пари направо нов - да мирише на дъвка... И със сигурност няма да е Китайски...
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 6:14 pm
A според мен много хора с пари решиха преди време, че с хобито лесно се правят големи пари.Попрочетоха тук-там из форумите, попочуха тук и там, че се споменава Минилаб,Майлап и си вложиха парици, щото "колкото е по-скъпо толкова е по-добро" ама тръпката при тях я няма, хъса, който е при останалите от нас, а и то за да станеш вещ си трябва одене и мятане и мислене.Единият фактор, ако липсва и рецептата за майсторлъка става неизпълнима... Помня наш колега ( майстор на инструмента, който вече не влиза и не раздава акъл защото разбра, че няма смисъл да се хаби ), че беше написал в един пост: "шест месеца ходих и вадих железа докато се науча и му свикна...почти се бях отказал", но...във вселената всеки труд се възнаграждава. Та за това обявите никнат "кат гъби след дъжд". Ето Ви и още една-да се посмеете от сърце...И забележете уточнението: "Апартът е за хора, които знаят за какво става въпрос.Останалите не се хабете напразно,Професионално." Ако някой смята, че не е професионалист -изобщо да не отваря линкът. Няма да коментирам непрофесионално и неграмотно написаната обява.
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 7:23 pm
Симпличио ( от simple = прост ?) Май търсиш 2 за лев пак.
първия дето си го дал като пример е ментак, виж в обявата малко по долу в коментарите какво пише; втория даже няма снимка ?!? третия е на цена ~4500 за модел GPX 4500 е нормална цена! четвъртия е СЪЩАТА обява като първата на ментака
Какви разпродажби, какви намаления, какви неща бълнуваш не ми е ясно.
ivan_a2 Легионер
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 7:39 pm
Симпличио написа:
Наистина е чудно, че уж така прехвалените модели от серията GPX на Майнлаб в момента масово се предлагат за продажба в Продавалник, ето обявите:
Забележете, че първата оферта е за 3000 лв., а нов такъв струва към 7680 кинта в официалния дилър на марката у нас, как ви се струва това?
Освен това забележете, че колегите са ги пробвали 1-2 пъти само и бързат да се отърват от тези "уникални" машини, някак си не виждам логика.
хахаха колега не се занимавай най добре с прехвалени апарати.
solid Легионер
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 7:48 pm
симпличио,пак не си знаеш урока,марш да научиш нещо от него,тогава се върни да те изпитаме.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 7:53 pm
Не знам кой за какви уроци тука намеква, но явно някои колеги яко са се набутали с такива Майнлаби и сега са у чудо как да се отърват с по-малка загуба от тези безполезни тояги, струващи по 5-6, че и към 8 бона.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 8:10 pm
solid написа:
симпличио,пак не си знаеш урока,марш да научиш нещо от него,тогава се върни да те изпитаме.
-Той завалията никога не си го е и знаел урока,просто умира да плагиатства -Чудно ми е все пак как до сега не са се включили GPX корифейте от Юга та да го смажат...................................................
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 8:32 pm
Симпличио написа:
Не знам кой за какви уроци тука намеква, но явно някои колеги яко са се набутали с такива Майнлаби и сега са у чудо как да се отърват с по-малка загуба от тези безполезни тояги, струващи по 5-6, че и към 8 бона.
ха ха ха Симплич отдавна съм го казал че от тез бангий келяпир няма !
:
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 9:36 pm
Изобщо не са безполезни тояги ,просто някой хора не са си знаели възможностите
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 10:54 pm
nobody написа:
първия дето си го дал като пример е ментак, виж в обявата малко по долу в коментарите какво пише; втория даже няма снимка ?!? третия е на цена ~4500 за модел GPX 4500 е нормална цена! четвъртия е СЪЩАТА обява като първата на ментака
Не се хаби да ги отваряш, за тях гроздето пак ще си е кисело .
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 11:06 pm
Истината е 4е това е най-дълбокия монетар. Виждал съм какви дупки остават след него и как вади сигнали от дълбо4ина на смляните от търсене обекти. Много си е добър апарата единствено цената не ми харесва в него.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пон Мар 17, 2014 11:11 pm
Симпличио написа:
Наистина е чудно, че уж така прехвалените модели от серията GPX на Майнлаб в момента масово се предлагат за продажба в Продавалник, ето обявите:
Забележете, че първата оферта е за 3000 лв., а нов такъв струва към 7680 кинта в официалния дилър на марката у нас, как ви се струва това?
Освен това забележете, че колегите са ги пробвали 1-2 пъти само и бързат да се отърват от тези "уникални" машини, някак си не виждам логика.
Какво по-прекрасно от това, нали точно това чакахте колега, някой да си купи апарат, да излезе няколко пъти и после да го продаде нов на огромна загуба. Няма по-подходящ момент от този да си купите нов детектор на половин цена, ще е голямо престъпление да се изпуснат подобни продажби.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Вто Мар 18, 2014 8:35 am
да добавя и аз нещо забелязал съм че 50 процента от обявите в тези сайтове са на китайски нещица който се продават с 300-400% надценка от цените им в китай именно такъв е и единия ГПх който дори някой от колегите разпознаха цената му е 600 долара в китай а някой късметлия тук ще си го купи за няколко хиляди лева и ще му се радва че е на половин цена и много запазен. С тези много запазени (направо изглеждат като чисто нови) уж 2ра употреба неща имайте едно наум по същата логика има хора който продават бормашини от багажниците на колите си и разни резачки на щил ако сте засичали тук там. и те са тъкмо откраднати от магазина чисто нови или в най добрия случай пооцапани с малко пепел Такъв е и случая с 2 от обявите който е публикувал с Симплича Ако искате ГПХ-си за по 600-700 долара ще ви дам кординати няма проблем има и гарети и доста голям избор от детектори на китайски народни цени
gog Консул
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Чет Мар 27, 2014 8:02 pm
Няма никакви шокове, които пишете за истерията за продажбата на GPX. Имаше по едно време два ментака, който се въртяха с препродажби, но вече нещо ги няма. За незнаещите, ментаците си работят добре, но не се знае колко дълго ще издържат. Тука някой споменават че след няколко излета хората гледат да се отърват от тях. Какво да кажа аз като си купих ГПХ преди три години и още не съм го извеждал на вън, и не бих го продал а ще си го държа за самочуствие. Чакам някой импулсен Гарет втора употреба да купя.
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Чет Мар 27, 2014 11:30 pm
Лека ще фалирате майнлаб Не знам само аз ли сам забелязал за новото явление- наличие на така наречените " инттернет тролове".....
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Пет Мар 28, 2014 10:01 pm
Акула и аз сам ги забелязал тролчетата
Балкански Преторий
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Сря Дек 03, 2014 3:53 pm
Гледах видео на GPX час и половина за настройките , на официлен представител,който обясняваше всичко най-детайлно. Нямам никакви съмнения че GPX ще отшумее достатъчно бързо от пазара , поради простата причина ,че е голяма с много кабели и много настройки, което допълнително възпрепятства бързата и по ефективна обработка на по големи площи , което считам че е един от най големите минуси. Във видеото се твърдеше точно обратното , че е много просто да се работи с нея и т.н. НО на орудени почви обясняваше как бързо може да се влоши грунд баланса и , как постоянно трябва да следиш за това , това е само едно от многото неща които постоянно трябва да следи човек , не е машина като Деуса да си направиш настройките и набързо да провериш за 10мин една нива. А и вече всички търсят машини ,които са по компактни и водоустойчиви като Гарета , затова GPX според мен ще отшумее по бързо от Гарет... ( без да се засягат колегите с GPX това е моето мнение ).
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Сря Дек 03, 2014 9:38 pm
Балкански написа:
Гледах видео на GPX час и половина за настройките , на официлен представител,който обясняваше всичко най-детайлно. Нямам никакви съмнения че GPX ще отшумее достатъчно бързо от пазара , поради простата причина ,че е голяма с много кабели и много настройки, което допълнително възпрепятства бързата и по ефективна обработка на по големи площи , което считам че е един от най големите минуси. Във видеото се твърдеше точно обратното , че е много просто да се работи с нея и т.н. НО на орудени почви обясняваше как бързо може да се влоши грунд баланса и , как постоянно трябва да следиш за това , това е само едно от многото неща които постоянно трябва да следи човек , не е машина като Деуса да си направиш настройките и набързо да провериш за 10мин една нива. А и вече всички търсят машини ,които са по компактни и водоустойчиви като Гарета , затова GPX според мен ще отшумее по бързо от Гарет... ( без да се засягат колегите с GPX това е моето мнение ).
Четене му е майката колега, четене на историята... Разбираш къде в района е било средището на живот, кале, пътна станция, дервент... минаваш с добър монетар, махаш скрапа и после поскаш тежката артилерия - GPX. Ей така намираш щастието. Късмет на всички!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Балкански Преторий
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Сря Дек 03, 2014 9:49 pm
jordan_nenov написа:
Балкански написа:
Четене му е майката колега, четене на историята... Разбираш къде в района е било средището на живот, кале, пътна станция, дервент... минаваш с добър монетар, махаш скрапа и после поскаш тежката артилерия - GPX. Ей така намираш щастието. Късмет на всички!
Много си прав колега , същото се опитвам да правя , питам старите от нашия край , разкази , митове , пътища ( за някои, някъде лично знам че има ). Много е логично това ,което казваш , и последователността на проверка първо с монетарка да се намери нещо ( следа ) и след това по дълбоко да се провери за остатъци !!! Много добре казано !
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Сря Дек 03, 2014 10:10 pm
Нали уж тук всички бяхме еколози, тоест използваме металдетекторите с екологична цел, за да прочистваме горите и полетата от метални боклуци?
Е пак е така де , и тези стари селища и пътища и те пречат нали трябва да се изчисти както му е реда
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!! Сря Дек 03, 2014 10:31 pm
nobody написа:
БРАВО !
Шок и ужас - колеги панически разпродават своите GPX!!!