Заглавие: Честит Рожден Ден ! Нед Мар 16, 2014 9:14 pm
Колеги използвам възможността чрез форума да честитя рожденият ден на многоуважавания от мен Колега Йордан Ненов! ЧРД, Данка ! Пожелавам Ти да си жив и здрав, много късмет и успехи на всички фронтове!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Нед Мар 16, 2014 10:11 pm
ivanasen написа:
Колеги използвам възможността чрез форума да честитя рожденият ден на многоуважавания от мен Колега Йордан Ненов! ЧРД, Данка ! Пожелавам Ти да си жив и здрав, много късмет и успехи на всички фронтове!
честит `празник и от мен селски йив и здрав много касмет сас хобито и наздравееее
quell Легионер
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Нед Мар 16, 2014 10:19 pm
Жив и здрав с пожелание за много щастие и късмет естествено.... във всичко
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Нед Мар 16, 2014 11:20 pm
Благодаря Ви приятели! Като се видим пииването и хапването е от мен! Късмет на всички ни...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
iemo__ Новобранец
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Нед Мар 16, 2014 11:54 pm
Честит Рожден Ден! Жив и здрав и много късмет във всичко!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Пон Мар 17, 2014 12:57 pm
Здраве, късмет и да оцветиш снимката под аватара, че е много сива, като стар черно-бял телевизор...
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Пон Мар 17, 2014 1:38 pm
Оооо, колега, ЧРД и от мен, малко на патерица, но се надявам до месец-два да ми докарат платка на Ф75 и да станем съотборници, така да се каже.
laki Консул
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Пон Мар 17, 2014 1:46 pm
Radislav написа:
Здраве, късмет и да оцветиш снимката под аватара, че е много сива, като стар черно-бял телевизор...
Снимката под аватара му е бяла.
BEKS Консул
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Пон Мар 17, 2014 10:41 pm
Много здраве,щастие и успех.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден ! Пон Мар 17, 2014 10:54 pm
laki написа:
Radislav написа: