Заглавие: Ще има ли събор Пет Мар 14, 2014 9:05 am
Ще има ли събор къде ще е и кога ще е , имам minelab musketar advantage бих изкал да науча някой танкости с работата с него моля някой ако има такав да ми пише
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Ще има ли събор Пет Мар 14, 2014 12:04 pm
ysmivka написа:
Ще има ли събор къде ще е и кога ще е , имам minelab musketar advantage бих изкал да науча някой танкости с работата с него моля някой ако има такав да ми пише
От 16 до 18 май ще има събор на БНФМ. Събора ще се проведе в с. Сливек, Ловешко.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Ще има ли събор Пет Мар 14, 2014 12:18 pm
Би, трябвало да има, защото и доста нови и млади мераклии има. Къде и кога, оправителниат съвет и по-старите членове на двата съюза ще решът и ще ни информират в двата форума. Аз, лично без да е ангажиращо, бих желал тази година да се организира, примерно във Вонеща вода - ВТ 1. Че е „евтинийка“ там и да може, по-вече колеги да се съберат. 2. Че е кажи-речи в центъра на България и ще е по-близо за всичките й краища. 3. И не на последно място, че заради минералната вода, там има балнео и спа, така ще се навие и половинката да дойде с мен, а не мисля, че само тя ще мисли така...
Поздрави, нека и други колеги споделят какво и за къде си мислят, да е събора! Така също и да ориентираме организаторите, какво мислят членовете им в цяла БГ.
"След буря, винаги изгрява слънце"
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Ще има ли събор Пет Мар 14, 2014 2:09 pm
На страницата на БНФМ има обява за провеждането на събора. Всичко е решено вече.