Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена
4 posters
Автор
Съобщение
niki3 Преторий
Заглавие: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Пон Мар 10, 2014 7:21 am
Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz много запазена на няколко излизания цена 230лв. тел. 0899823786
Последната промяна е направена от niki3 на Нед Апр 20, 2014 10:21 am; мнението е било променяно общо 1 път
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Нед Мар 16, 2014 3:58 pm
Нова цена 220лв
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Вто Мар 18, 2014 12:13 pm
Става за всички модели АКА-малко по-дълбока от 3кнz. Нова цена 210лв
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Сря Мар 26, 2014 7:37 am
Цената подлежи на договаряне ! Трябва да взимам тричестотната !
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Пон Апр 07, 2014 7:48 am
Лродадена
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Пон Апр 07, 2014 9:28 pm
niki3 написа:
Цената подлежи на договаряне ! Трябва да взимам тричестотната !
Ники сподели после мнение
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Пон Апр 07, 2014 10:24 pm
За тричестотната и аз искам да чуя мнение , макар че ми се губи смисъла примерно на високи килохерци пък с голяма сонда и в лозе където е тел до тел . На мен за това ми харесва калашника , че всяка сонда ми работи на различни килохерци и големината е каквато аз сметна за най-добра, а и раницата ми е голяма , че не се знае какво ще намери човек
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Пон Апр 07, 2014 10:33 pm
Цитат :
За по- малки предмети е по- добра 7khz но за по-големи е по-добре 3кнz .
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Пон Апр 07, 2014 10:48 pm
Тричестотната има много добра сепарация във замърсено, даже и на 7кхц хваща дребни съчми и акчета, не е проблем да се ползва като основна. Предимството е там че, ако се случи по тежка почва, минаваш на 3кхц и работиш, на суха и лека почва трепеш на 14, а основно се работи на 7.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Вто Апр 08, 2014 9:30 pm
joro_76 написа:
За тричестотната и аз искам да чуя мнение , макар че ми се губи смисъла примерно на високи килохерци пък с голяма сонда и в лозе където е тел до тел . На мен за това ми харесва калашника , че всяка сонда ми работи на различни килохерци и големината е каквато аз сметна за най-добра, а и раницата ми е голяма , че не се знае какво ще намери човек
Ако не е алуминиева телта какво те бърка
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Вто Апр 08, 2014 9:57 pm
Ами за всеки район ми трябва различна по големина сонда . С 6 инчовата работя доста по-комфортно в стари лозя , първо че ми е на по- високи килохерци и най-вече че не се запушва толкова от железата и същевременно работиш по-бавно и прецизно , а и мога и в джоба на гащеризона да си я нося . Друг е въпроса , че моя район е основно трошляк и камънак и голяма сонда не ми върши работа, а за основно мисля че 12 на 9 на 7 кхц е напълно достатъчна дори и нивите . Който е работил с калашника , знае за какво говоря
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена Сря Апр 09, 2014 9:21 pm
joro_76 написа:
Ами за всеки район ми трябва различна по големина сонда . С 6 инчовата работя доста по-комфортно в стари лозя , първо че ми е на по- високи килохерци и най-вече че не се запушва толкова от железата и същевременно работиш по-бавно и прецизно , а и мога и в джоба на гащеризона да си я нося . Друг е въпроса , че моя район е основно трошляк и камънак и голяма сонда не ми върши работа, а за основно мисля че 12 на 9 на 7 кхц е напълно достатъчна дори и нивите . Който е работил с калашника , знае за какво говоря
Знам за какво ми говориш : но като са големки железата тъй или иначе си ги запушва
Продавам сонда за АКА СОРЕКС 15инча на 7кнz -продадена