И как процесорите помагат много при търсене на замърсено ?
Ами например,когато върху цветния сигнал има черен. Но този цветния е на дълбочина в почвата,а да речем,че черния е на повърхноста и процесора изчислява,дали ще е цветно или черно. Да взема да ти го обясня по просто,че да ме разбереш - XP-то засича цветните сигнали "през железата" и то в почвата и за тва е виновен процесора
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Продавам Пон Мар 17, 2014 8:20 am
Младенчо според теб възможно ли е пулсов апарат да има дискриминация при която изрязва станиол а чува монета увита във станиола ?
кирката Консул
Заглавие: Re: Продавам Пон Мар 17, 2014 5:48 pm
братчеда свали на 280лв спешно му трябват пари
Око да види,ръка да пипне.
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: Продавам Сря Мар 19, 2014 10:11 pm
кирката написа:
братчет от къде си да го пробвам това чудо
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: Продавам Сря Мар 19, 2014 10:16 pm
кирката написа:
и естественно ако ми хареса да я купя.за толковагодини разбрах че няма по добра машина от тази със стрелкова дискриминация стига да е читава и сондата да не е пукната и изметната
кирката Консул
Заглавие: Re: Продавам Пет Мар 21, 2014 9:52 pm
нова цена 230лв днес излязох на къра да я пробвам,- няма никакви проблеми машината, бачка си перфектно в гората, чим и в ораното.......
кирката Консул
Заглавие: Re: Продавам Чет Апр 03, 2014 7:39 pm
solid Легионер
Заглавие: Re: Продавам Вто Апр 08, 2014 8:30 pm
кирка,аз имах машина на ангел/кулинския/,биеше и станимирката,страшна машина,но разбрах,че вече не работи,вярно ли е.
solid Легионер
Заглавие: Re: Продавам Вто Апр 08, 2014 8:42 pm
данчо_ненов,при нас фишерите не работят,бях те поканил да дойдеш при мен за да се увериш,но не се обади,имах преди време машина на ангел,фишер 1266 който тогава бяха на мода,за да работят при нас трябваше да вадят пироните и да се надяват да хванат цвят,а аз вадих само олова и ./........../ без пирони.
solid Легионер
Заглавие: Re: Продавам Вто Апр 08, 2014 8:53 pm
мисля,че не си случил на апарат,говоря за стрелката която си имал по бай-тошово време,моята първа стрелка също не биваше,беше на ангел,но много стар модел,ходих при него и исках да направи чудо,машината да заработи,по-дълбоко,но нямаше никакъв шанс,след това взех новата негова и отново влезнах в играта,беше голямо удоволствие,когато фишерите 1266 умаляваха аз продължавах да работя.
ss11 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Пет Май 23, 2014 11:00 pm
кирката написа:
имам интерес 0893811300
кирката Консул
Заглавие: Re: Продавам Вто Юни 03, 2014 8:40 pm
Братчеда още го продава...крайна цена 200лв
кирката Консул
Заглавие: Re: Продавам Вто Юли 01, 2014 9:25 pm
Събота и неделя бях в гората, много неща извадих гъдулката няма грешка работи си перфекно,стабилен праг и добра дълбочина