Заглавие: Re: продавам рамка Пет Мар 07, 2014 6:55 pm
инж. Войнов написа:
1,3 по 1,3м. цена 350лв само на 0889127883
гн.Войнов няма ли качите поне едно клипче на продукта който предлагате???? цената ви е направо зашеметяваща , но ако ще ме кара да копам на ТУХЛИ и фалш сигнали ! по добре да изхарча тези пари в некой Сръбски ресторант за студена бира свински шишчета и яко поздрави към колегите от южна Бг!!! надявам се да бъдете обективен с отговора си
:
kelt Новобранец
Заглавие: Re: продавам рамка Съб Мар 08, 2014 3:10 pm
Podlecii.avg написа:
инж. Войнов написа:
гн.Войнов няма ли качите поне едно клипче на продукта който предлагате???? цената ви е направо зашеметяваща , но ако ще ме кара да копам на ТУХЛИ и фалш сигнали ! по добре да изхарча тези пари в некой Сръбски ресторант за студена бира свински шишчета и яко поздрави към колегите от южна Бг!!! надявам се да бъдете обективен с отговора си
аве какво му обръщате внимание на тоя здухания голямата работа е тои инфо само на тел. големия неизвестен производител само това трябва да ви говори за него колко е добър
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: продавам рамка Съб Мар 08, 2014 3:12 pm
kelt написа:
Podlecii.avg написа:
инж. Войнов написа:
аве какво му обръщате внимание на тоя здухания голямата работа е тои инфо само на тел. големия неизвестен производител само това трябва да ви говори за него колко е добър
доста хора го познават това че се занимаваш от скоро с хобито или че не познаваш хората свързани с него не значи това което казваш
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: продавам рамка Съб Мар 08, 2014 4:29 pm
kaponcheto написа:
kelt написа:
доста хора го познават това че се занимаваш от скоро с хобито или че не познаваш хората свързани с него не значи това което казваш
нее лъжа че доста хора го познават, въпроса е що за бангия е това, дето струва 350лв? като се замисля антената на ф75 е по-скъпа!!! но това е др. тема. нека да несе заблуждаваме когато купуваме 1кг. сирене на цена от 5,00лв. можем ли да го сравняваме с онова което струва 12,00лв за 1кг. ? и едното и другото прилича на сирене дори и на вкус са го издокарали, въпроса е какво всъщност купуваме за тези 5,00лв? гн.Войнов бихте ли ми казали каква е разликата между рамката която предлагате и тази на LORENZ ??? ако наистина няма разлика, защо да се бутаме с 12-13 хил-лв. за нещо което го предлагат и бангийте от 350лв.? ИЗВИНИ МЕ НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ НИТО С ТЕБ НИТО С КОЙТО И ДА Е! в момента обявата ти е нещо от сорта: "ПРОДАВАМ ЛЕКА КОЛА"
:
Симпличио Консул
Заглавие: Re: продавам рамка Съб Мар 08, 2014 5:04 pm
Абе явно енжинерчето си има клиенти, щом обявите му са само с 2-3 думи и телефон, даже му е под нивото да ни отговори тук, явно ни смята за пълни изпрошляци.
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: продавам рамка Съб Мар 08, 2014 5:11 pm
4oveka наистина може6е да даде малко инфо...все пак има и хора като мен които не са в 4ас с тая техника но с интерес следим развитиата..и постовете на по умните от нас пук кои знае...