Заглавие: Re: Продавам FISHER F 5 Съб Мар 08, 2014 9:50 pm
Според мен тази функция е приложима за определени участъци ,за начинаещ или за човек ,които не познава апарата Аз съм рязал 8 от 12 сектора,като естествено оставям фолиото и капачките-говоря за мръсен плаж!Наи-важното според мен е да познаваш много добре апарата и да си наблюдателен ...така може и с наи-обикновения апарат да имаш добри резултати Примерно ако изрежа капачките ,режа монети и сребърни верижки .С пинпоинта мога да различа капачка и монета(в зависимост от дълбочината ги дава по различен начин)независимо на каква дълбочина са.Примерно капачка и сребърна верижка на дълбоко е доста трудно да се определи...колкото и да си мисля ,че ги различавам Че мисълта ми е,че тази ноч функция е точна във въздуха маи
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам FISHER F 5 Съб Мар 08, 2014 10:07 pm
Podlecii.avg написа:
бобо написа:
Първо-да се извиня на колегата дето е пуснал обявата,че и аз ще се включа в оспамването на обявата му,но не можах да се сдържа.За мен,както и за доста колеги тази функция "ноч"е почти неизползваема освен в някои крайно редки случаи,или когато търсиш загубена вещ,и разполагаш с идентична такава.Колегата Ненов е описал няколко случая в която би свършила някаква работа,НО:изключванета на който и сегмент от цветните сигнали,значи орязването на огромен брой цвят,защото,ако един обект,който има стойност -50-примерно на повърхността, на определена дълбочина,показанието му ще е доста различно,а ако има и минимална минерализация,филма става съвсем друг.Отделно съществена роля в точното отчитане на обекта има и разположението му в обсега на сондата-когато е близо до края разликата е значителна с показанието в центъра-когато е най точна.Така че,който отрязва оловото,и си мисли ,че не копа САМО оловото,е в огромно заблуждение!А в реката-САМО И ЕДНСТВЕНО на ол метал-иначе е просто безмислено,освен ако не е бъкано със самородки от по 3-4 грама!!!Обикновено в коритото е доста орудено,та там се вади всеки сигнал,или се дискриминира"на големина"!!!
няма какво да допълня към този коментар, за Краси сигналите са ДВА!!!! желан и НЕжелан
два тона а!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Продавам FISHER F 5 Съб Мар 08, 2014 10:14 pm
atina написа:
два тона а!
нещо такова , цветен и черен!! това са сигналите за мен. останалото е работа на кирката и на късмета
:
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам FISHER F 5 Съб Мар 08, 2014 10:23 pm
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Продавам FISHER F 5 Нед Мар 09, 2014 5:18 pm
Вси4ко което е цветен сигнал трябва да се копае. Бая монети можеш да отървеш ако не копаеш капа4ките. Според мен е невъзможно да разли4иш в земята капа4ка от сестерция примерно
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам FISHER F 5 Пон Мар 10, 2014 11:01 am
Един "ЗА",друг "ПРОТИВ",ама да не стане случаят с мангала в Бургаско дет открил златни монети в желязна кутия, на бит обект след модерни металдетектори с орязани ID-та.Просто никой не си направил труда да копае "железен буклук"