Последната промяна е направена от didiooo на Сря Мар 19, 2014 9:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам FISHER F75 Пон Мар 10, 2014 9:34 am
didiooo написа:
Нова цена 1100лв
Колега в този форум Fisher не вървят виж ,ако имаш Golden Mask ще я вземат щото те са много по добри уреди, от тези твоите Fisher не стрували Има доста експерти тук които ще ти го доказват с дни и месеци това тяхно твърдение ,а и мисля че даже и те си вярват в това
който търси намира
didiooo Новобранец
Заглавие: Re: Продавам FISHER F75 Пон Мар 10, 2014 10:22 am
Колега мисля че този поста в темата ми е много не имесен , аз никого несъм накарал на сила да я купува , всеки сам си решава кои модел да избере за мен фишер е много добра машина.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам FISHER F75 Пон Мар 10, 2014 11:18 am
didiooo написа:
Колега мисля че този поста в темата ми е много не имесен , аз никого несъм накарал на сила да я купува , всеки сам си решава кои модел да избере за мен фишер е много добра машина.
И аз точно това искам да ти кажа колега че фишера си е НОМЕР 1
Добър е този модел, аз го уважавам, макар да си има някои кусури, но засега е най-добрият модел на Рибарите от Fisher Labs.
Може би Голд Бъг-а щеше да е най-добрият, ако имаше и Ноч-дискриминация.
Тук си прав колега , защото от както имам този апарат никога не се прибирам капо. Но и без ноч дискриминация , ти като му свикнеш със звука , а пък и цифрите на дисплея поне 99 % знаеш отдолу какво има и ако искаш копаеш , ако искаш не.
p.s. Между другото , за разлика от другите които в 99% Те нападат , мен ме кефиш.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Последната промяна е направена от ivanasen на Пон Мар 10, 2014 4:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
p.s. Между другото , за разлика от другите които в 99% Те нападат , мен ме кефиш.
Така се получава у нас, колега, когато казваш истината в очите, някои толкова кофти ги ужилва, че се подават от мишите дупки, където са се спотайвали с години.
Добър е този модел, аз го уважавам, макар да си има някои кусури, но засега е най-добрият модел на Рибарите от Fisher Labs.
Може би Голд Бъг-а щеше да е най-добрият, ако имаше и Ноч-дискриминация.
Тук си прав колега , защото от както имам този апарат никога не се прибирам капо. Но и без ноч дискриминация , ти като му свикнеш със звука , а пък и цифрите на дисплея поне 99 % знаеш отдолу какво има и ако искаш копаеш , ако искаш не.
Къде се загуби бре колега? Мяткаш ли или ковеш рамки? Аз другата седмица откривам на 100% преработената фабрика - нов сезон се задава и за фишера и за гъбите... Имащ още малко време да поразучиш голд бъга, щото като дойда при теб смятам малко да ги сбориме машинките... Какво ще кажеш?
И аз точно това искам да ти кажа колега че фишера си е НОМЕР 1